Wuza Daytrading, 10k $ Real, podsumowanie str. 79

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.
ODPOWIEDZ
anonim09383

Re: Wuza Daytrading, 10k $ Real.

Post autor: anonim09383 »

GBP/USD podobnie chodzi jak E/U natomiast USD/JPY do tych par odwrotnie. Ja widzę jeszcze wzrost w 1.3340 a później S zwłaszcza że po danych G/U dolar się osłabiał i nadal to robi

Adrianoforex
Maniak
Maniak

Post autor: Adrianoforex »

Luka weekendowa. Dlatego pisałem, że ja już bym zamknął. Weekendy przed tak obciążonymi danymi tygodniami nie są jak dla mnie dobrym momentem na przetrzymywanie stratnych pozycji. To, że kilka razy się udało wyjść z opresji przeczekując złe chwile nie oznacza, że szczęście będzie towarzyszyło cały czas. Podobnie ten tydzień niekoniecznie musi przynieść osłabienie euro. Byc może wiele danych jest już w cenach.
http://www.forexfactory.com/adrianoforex?__r=4502#79

Jak z 10.000 zł zrobić 50.000 zł w ciągu 12 miesięcy. Troszkę forex, troszkę giełda wszystko w ramach jednego konta. Start 2.01.2015 r.

fx-emery92
Gaduła
Gaduła

Post autor: fx-emery92 »

Wuza, co teraz zamierzasz robić z tymi pozycjami ?

Wuza
Pasjonat
Pasjonat

Post autor: Wuza »

fx-emery92 pisze:Wuza, co teraz zamierzasz robić z tymi pozycjami ?
Przyjąć na klatę tą lekcje :) zamknięte przy 1,344 ~

Stan konta 66 100 $ ~ Chyba czas na wakacje do Listopada jednak.

Adrianoforex
Maniak
Maniak

Post autor: Adrianoforex »

Bravo Wuza. Kilka lat temu miałem bardzo podobną sytuację przy "ciut" większym zysku. I wiesz co zrobiłem???? Zostawiłem i patrzyłem jak wszystko się zeruje. A zysk był grubo czterocyfrowy, ciężko wypracowany. Gratulacje. Teraz chwilka oddechu i wrócisz z powrotem na własciwe tory.
http://www.forexfactory.com/adrianoforex?__r=4502#79

Jak z 10.000 zł zrobić 50.000 zł w ciągu 12 miesięcy. Troszkę forex, troszkę giełda wszystko w ramach jednego konta. Start 2.01.2015 r.

Awatar użytkownika
lolek
Gaduła
Gaduła

Post autor: lolek »

A może powolne pykanie bez piramidowania jedną albo dwiema pozycjami ?
Ja tak pykam.
Nie wiem jak to wpłynie na Twój system.
Zawsze daje też SL i jeśli przegapię wejście to odpuszczam.
Na razie powolutku zarabiam około 1 % dziennie ryzykując mniej więcej tyle samo.

Awatar użytkownika
agatalucz
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: agatalucz »

Zyski przerodziły się w straty z jednego prostego powodu.
Od początków września martyngał i grid nie daje zysku. Natomiast czyste piramidowanie cały czas w jednym kierunku daje fortunę.

Awatar użytkownika
Ink.
Moderator
Moderator

Post autor: Ink. »

agatalucz pisze:Natomiast czyste piramidowanie cały czas w jednym kierunku daje fortunę.
To jest oczywiste tylko trzeba zaznaczyć ze ten jeden kierunek musi byc tym właściwym ;)

Awatar użytkownika
Kimkolwiek
Pasjonat
Pasjonat

Post autor: Kimkolwiek »

Adrianoforex pisze:Bravo Wuza. Kilka lat temu miałem bardzo podobną sytuację przy "ciut" większym zysku. I wiesz co zrobiłem???? Zostawiłem i patrzyłem jak wszystko się zeruje. A zysk był grubo czterocyfrowy, ciężko wypracowany. Gratulacje. Teraz chwilka oddechu i wrócisz z powrotem na własciwe tory.
O czym ty opwiadzasz. Straciles cztery cyfry? 9999zl? to raptem 3k zielonych. Wuza stracil 120000zl w kilka dni wiec co to za porownanie.
ps. Nie bede obrazalski wracam na forum. Zauwazylem ze moje wsparcie przynosi wuzie szczecie 8) Od pon jedziemy z koksem 100k czeka :564: Edek musi spasc nie nie ma bata zeby stuknelo 1.40..... max 1.37 ( Hi z grudnia 2012) Zobaczcie sobie W1 I okres pomiedzy grudniem i lutym teraz tworzy sie dokladnie ta sama formacja swiecowa forex jest bardzo powtarzalny mysle ze edek moze skoczyc w przyszlym tygodniu o jakies 60 - 70 pipsow i potem stopniowy zjazd w okolice 1.31 w styczniu. :564:
Moja droga do wielkiego chajcu: http://www.forexfactory.com/kimkolwiek#27
Cos dla relaksu: https://www.youtube.com/watch?v=ACVUPrlDeTI
Nie sprzedaje sygnalow, nie robie szkolen.

WARNING:
DO NOT TRY THIS AT HOME!

fonics
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: fonics »

Kimkolwiek pisze: O czym ty opwiadzasz. Straciles cztery cyfry? 9999zl? to raptem 3k zielonych. Wuza stracil 120000zl w kilka dni wiec co to za porownanie.
ps. Nie bede obrazalski wracam na forum. Zauwazylem ze moje wsparcie przynosi wuzie szczecie 8) Od pon jedziemy z koksem 100k czeka :564: Edek musi spasc nie nie ma bata zeby stuknelo 1.40..... max 1.37 ( Hi z grudnia 2012) Zobaczcie sobie W1 I okres pomiedzy grudniem i lutym teraz tworzy sie dokladnie ta sama formacja swiecowa forex jest bardzo powtarzalny mysle ze edek moze skoczyc w przyszlym tygodniu o jakies 60 - 70 pipsow i potem stopniowy zjazd w okolice 1.31 w styczniu. :564:
" Edek musi spasc nie nie ma bata zeby stuknelo 1.40"

Chłopie musisz to Ty iść i to do dobrego psychiatry-poważnie. Większego "trola forumowego" jak ty to chyba nie ma. Jak czytam twoje komentarze, teksy i analizy to aż niedobrze się robi. Gdzieś Ty się taki uchował? Chyba w Bączy ...... Nigdy nie pozwalałem sobie na zaśmiecanie czyjegoś wątku offtopem ale po prostu już nie mogę wytrzymać jak widzę twoje wpisy.
PS.
Z góry przepraszam Wuza za offtop ale już nie wytrzymałem.
Pozdrawiam i życzę żeby udało Ci się zrobić przerwę od rynku i powrócić ze świeżym umysłem i spojrzeniem :D

ODPOWIEDZ