Konkurs dla każdego o cytrynę

Informacje na temat wszelkiego rodzaju konkursów Forex'owych.
Awatar użytkownika
reptile
Maniak
Maniak

Re: Konkurs dla każdego o cytrynę

Nieprzeczytany post autor: reptile »

Ink.
Pewnie brokerowi łatwo będzie wyjaśnić. I nie pytaj się mnie gdzie logika, bo sam o nią pytam. Mam wrażenie, że masz z nią problem. Bo ja widze tu dziurę i pytam co znią. Wexmy na to jest taki 18latek jak ty, co wygrał na ten real te 3k ale w głównym straci wszystko. A broker to pewnie zakłada hehe.. i z czego ten gość pokryje? Zrobi chociaż 1 pozycje mając tego świadomość? Niby śmieszny przypadek.. ale widzsz.. a broker zastrzega, że jeśli ktoś zejdzie poniżej 3k które zamierza odzyskać po końcu konkursu.. to jak? Ano wynika z tego chyba, że każdy ma wpłacić 3k w tym na poczet ew. debetu. Może jest inaczej.. ale bez stanowiska TMS nic takiego mi nie wynika.
Ja to tylko ku przestrodze może.. no i w sumie.. luzem komentuje ew. śmieszność nagrody.
To ja zrobie konkurs.. wystarczy tylko wysłać e-mail do mnie i rozdam 100 pierwszym po 6k tymczasowo. Za miesiąc chce je odzyskać. Warunek zrobić min 1 transkację by brać o udział o 200k. Każdy kto nie będzie chciał oddać dodatkowo zostanie pozwany za zarzadzanie jesli nie ma licencji :D lol..

Tylko ja tak myślę, że tak wynika z regulaminu?
Nie istotne jest jak TMS sobie to prawnie/regulaminowo rozwiązał ale nagrody są oczywiste i przyzwoite
A znalazłeś jakiś regulamin o citroeny? Bo ja nie. Może temu. Ktoś widział?
R.E.P.T.I.L.E. - Robotic Electronic Person Trained for Infiltration and Logical Exploration (off-line,only e-mail)

Awatar użytkownika
Ink.
Moderator
Moderator

Nieprzeczytany post autor: Ink. »

Reptlie szkoda mi na ciebie słów, nie rozumiesz regulaminu, nie rozumiesz co pisze ja, nie rozumiesz co pisze przedstawiciel TMS,

A tutaj masz link do regulaminu z cytrynkami którego nie możesz znaleść <facepalm>

http://www.tms.pl/pliki/pdf/Regulamin_k ... rader2.pdf

Karamba

Nieprzeczytany post autor: Karamba »

Samochodów nie ma i tak szybko ich nie zobaczymy, na obrazku są dostępne tak, żeby pobudzić wyobraźnie. Pomysł wydaje się być prosty z tych jak to nazywam łowimy leszcza. Organizujemy konkurs nagroda główna, plus dodatkowe i czekamy leszcz zanęcony reklamą sam wpływa do sieci. Większość przegrywa i odpada z konkursu zostawiając swoją kasę u brokera, w ten sposób broker ma darmową kasę dla wygranych. Następne 10 osób ma wirtualne 3000 na koncie live ale nie może ich dotknąć, powiedzmy część odpadnie a wygranych obdaruje kasą osób, które wtopiły.

optimus128
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: optimus128 »

Ale narzekacie, przecież w konkursach zawsze o to chodzi aby mniejszość zgarnęła kasę większości, zresztą sam forex na tym polega. A co do zabierania 3000zł to już został podany na to sposób. Albo ktoś będzie grał aby pomnożyć kasę albo zabezpieczy sobie pozycję i ze 2900zł odzyska. Nie ma co szukać dziury w całym. Jak dla mnie konkursy demo nie powinny w ogóle istnieć bo nikt ich nie traktuje poważnie i więcej tam zależy od szczęścia niż faktycznych umiejętności. Zresztą przy formule trzech najwyższych dziennych stóp zwrotu to też trzeba mieć szczęście. Przy takim układzie może łatwo wygrać ten co zarobi 1zł a ten co zarobi 30000zł przegrać, wystarczy że ktoś wtopi pierwszą transakcję później odrobi straty na zero i wygra konkurs nic nie zarabiając.

konrad91
Uczestnik
Uczestnik

Nieprzeczytany post autor: konrad91 »

Witam,
mam takie pytanie, które może wynika z tego, że jestem amatorem na rynku forex- Na jakiej parze walutowej dało się zarobić ponad 13k % ? Byłem dzisiaj aktywny na rynku i zanim zobaczyłem ranking, to wydawało mi się że dało się zarobić max 300%.

Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

Nieprzeczytany post autor: raposo »

Zapewne wiązało się to z wieloma transakcjami i maksymalnym wykorzystaniem dźwigni... Dać się da, tyle, że skuteczność trzeba mieć bardzo wysoką.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)

Zapraszamy do kontaktu

konrad91
Uczestnik
Uczestnik

Nieprzeczytany post autor: konrad91 »

tak tylko trwało to jakąś godzinę podczas konferencji FED, 10 osób zarobiło ponad 1000%...
(dźwignia 1:200)

forexsowicz91
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: forexsowicz91 »

TMS zastanawia się chyba co zrobić po wczorajszej "burzy".. Bo dzisiejszy ranking nie jest czynny (przynajmniej u mnie się nie wyświetla), zaś w screenie jest z wczorajszego dnia. Jeśli zostanie uznany, to laureaci są już znani, co spowoduje że duża część osób się zniechęci i nie przystąpi do etapu demo, a przecież nie o to chodziło..
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Karamba

Nieprzeczytany post autor: Karamba »

Słuszne spostrzeżenie ale co będzie jak na real nie przystąpi dużo osób? tylko kilkanaście, którzy będą na plusie.

rafino
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: rafino »

forexsowicz91 pisze:TMS zastanawia się chyba co zrobić po wczorajszej "burzy".. Bo dzisiejszy ranking nie jest czynny (przynajmniej u mnie się nie wyświetla), zaś w screenie jest z wczorajszego dnia. Jeśli zostanie uznany, to laureaci są już znani, co spowoduje że duża część osób się zniechęci i nie przystąpi do etapu demo, a przecież nie o to chodziło..
Był jakiś problem z wyliczaniem stopy zwrotu i na razie próbują go rozwiązać. Nie podali żadnego terminu wznowienia publikacji więc pewnie nie za dobrze idzie im ta naprawa. Lekki falstart

ODPOWIEDZ