Pewnie brokerowi łatwo będzie wyjaśnić. I nie pytaj się mnie gdzie logika, bo sam o nią pytam. Mam wrażenie, że masz z nią problem. Bo ja widze tu dziurę i pytam co znią. Wexmy na to jest taki 18latek jak ty, co wygrał na ten real te 3k ale w głównym straci wszystko. A broker to pewnie zakłada hehe.. i z czego ten gość pokryje? Zrobi chociaż 1 pozycje mając tego świadomość? Niby śmieszny przypadek.. ale widzsz.. a broker zastrzega, że jeśli ktoś zejdzie poniżej 3k które zamierza odzyskać po końcu konkursu.. to jak? Ano wynika z tego chyba, że każdy ma wpłacić 3k w tym na poczet ew. debetu. Może jest inaczej.. ale bez stanowiska TMS nic takiego mi nie wynika.
Ja to tylko ku przestrodze może.. no i w sumie.. luzem komentuje ew. śmieszność nagrody.
To ja zrobie konkurs.. wystarczy tylko wysłać e-mail do mnie i rozdam 100 pierwszym po 6k tymczasowo. Za miesiąc chce je odzyskać. Warunek zrobić min 1 transkację by brać o udział o 200k. Każdy kto nie będzie chciał oddać dodatkowo zostanie pozwany za zarzadzanie jesli nie ma licencji

Tylko ja tak myślę, że tak wynika z regulaminu?
A znalazłeś jakiś regulamin o citroeny? Bo ja nie. Może temu. Ktoś widział?Nie istotne jest jak TMS sobie to prawnie/regulaminowo rozwiązał ale nagrody są oczywiste i przyzwoite