Konkurs dla każdego o cytrynę

Informacje na temat wszelkiego rodzaju konkursów Forex'owych.
Awatar użytkownika
TMS Brokers
Stały bywalec
Stały bywalec

Re: Konkurs dla każdego o cytrynę

Post autor: TMS Brokers »

marekpast pisze:
TMS Brokers pisze:W związku z błędem w funkcjonowaniu kwotowań dla platformy TMS Pro Demo, Zarząd TMS Brokers podjął decyzję o ponownym starcie konkursu TMS Pro Daytrader 2 Demo od dnia 23 września 2013 roku.

[...] jednak ze swojej strony pragniemy przeprosić i obiecać, iż dołożymy wszelkich starań aby podobna sytuacja więcej się nie powtórzyła.
Chyba dalej się psuje bo rankingi raz pojawiają się o północy na chwilę, by potem znowu zniknąć. :(
Pracujemy jeszcze nad wyczyszczeniem danych dotyczacych historycznych transakcji. W tej chwili wpływają one jeszcze na ranking. Prosimy o cierpliwość. Robimy wszystko, żeby jeszcze dzisiaj prawidłowy ranking pojawił się na stronie.

Awatar użytkownika
green bankier
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: green bankier »

TMS Brokers pisze: Wszystkie dotychczasowe konta demonstracyjne biorące udział w konkursie zostaną w dniu 22 września 2013 roku wyzerowane oraz ponownie zasilone kwotą 10 000 zł. Data końcowa konkursu TMS Pro Daytrader 2 Demo nie ulega zmianie.
1) Moje konto do tej pory nie zostało "wyzerowane oraz ponownie zasilone kwotą 10 000 zł" :583:

2) Na maile co z tym fantem zrobić nikt nie odpisuje :roll:

3) Ale jak zapytałem próbnie, że chciałbym zasilić konto rzeczywiste, to od razu jest odpowiedź :rofl:

------------------------------------------- ŚMIECH NA SALI ! -------------------------------------------

p.s.
Nie zdziwię się jeśli te 3 cytryny będą wyglądały o tak:
Obrazek

trav
Gaduła
Gaduła

Post autor: trav »

Nie ma rankingu. Proponuje zrestartowac konkurs i zaczac od poniedzialku. :lol:
Czy spadamy, czy rośniemy to jesteśmy zarobieni.

Awatar użytkownika
lolek
Gaduła
Gaduła

Post autor: lolek »

https://konkurs.tms.pl/ pisze:"Od ponad 15 lat Dom Maklerski TMS Brokers wyznacza najwyższe standardy inwestycji na rynku walutowym. Oferujemy naszym Klientom połączenie eksperckiej wiedzy z doskonałą znajomością lokalnego rynku. Inwestujemy w najnowocześniejsze rozwiązania technologiczne, by zapewnić najlepsze usługi na rynku."

Awatar użytkownika
green bankier
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: green bankier »

Odpisali mi coś takiego:
Pana rachunek demo o podanym numerze login nie jest rachunkiem konkursowym.
A to ciekawe, bo mam potwierdzenie mailowe z dnia 19 września, że rachunek który założyłem to rachunek konkursowy... Po paru dniach okazuje się jednak, że już nie jest konkursowy...

Pełna kompromitacja, paranoja i żenada.

Awatar użytkownika
TMS Brokers
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: TMS Brokers »

green bankier pisze:Odpisali mi coś takiego:
A to ciekawe, bo mam potwierdzenie mailowe z dnia 19 września, że rachunek który założyłem to rachunek konkursowy... Po paru dniach okazuje się jednak, że już nie jest konkursowy...
Jeżeli jeszcze nikt się do Pana nie odezwał to prosimy o informację na PRIV (z podaniem adresu email i numeru rachunku). Znajdziemy osobę odpowiedzialną, a przede wszystkim rozwiążemy problem. Mogło być tak, że nastąpił błąd przy rejestracji i założyło się kilka rachunków. Takie sytuacje niestety przytrafiają się nawet w największych serwisach internetowych, a przyczyny mogą być różne (od opóżnienia łącza internetowego po stronie użytkownika po awarię serwera po stronie dostawcy / hostingu).
green bankier pisze: p.s.
Nie zdziwię się jeśli te 3 cytryny będą wyglądały o tak:
Obrazek
Zapewniamy, że samochody są już zamówione. Co prawda nie stoją u nas w garażu i stać też nie będą. Do czasu wydania ich zwycięzcom będą przechowywane dla nas u dealera Citroen. Postaramy się niedługo pokazać kilka zdjęć :-)

Dziękujemy za Wasze komentarze, także te negatywne. Czytamy i analizujemy Wasze spostrzeżenia ponieważ bardzo cenimy aktywny dialog z Klientem.
Jeżeli macie Państwo ochotę napisać kilka słów dotyczących swojego udziału w konkursie, doświadczeń jako trader czy też określić swój pogląd na temat zdarzeń na rynku - zachęcamy do przesyłania do nas tekstów na adres komentarz@tms.pl. Najlepsze teksty w naszej ocenie będą pojawiać się w aktualnościach konkursowych oraz w biznesowej sekcji Onet.pl.

Dzisiaj prezentujemy tekst Vanessy - zwycieżczyni pierwszej edycji konkursu.

nsjanusz
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: nsjanusz »

green bankier pisze:Odpisali mi coś takiego:

Pełna kompromitacja, paranoja i żenada.
jak dobrze doczytałem to wygląda to tak że wygrywa sie jakies 3kktóre na rzeczywistym laduja lub Ci zakładają rzeczywiste i wtedy dopiero bierzesz udział w konkursie na demo to takie przedbiegi rozgrzewka szansa na wejscie bez własnej kasy do konkursu właściwego

Awatar użytkownika
lolek
Gaduła
Gaduła

nsjanusz pisze:jak dobrze doczytałem to wygląda to tak że wygrywa sie jakies 3k które na rzeczywistym laduja lub Ci zakładają rzeczywiste i wtedy dopiero bierzesz udział w konkursie na demo to takie przedbiegi rozgrzewka szansa na wejscie bez własnej kasy do konkursu właściwego
Dobrze zrozumiałeś.
Konkurs jest na rachunkach real i wygraną jest auto.
Jest także dodatkowy konkurs poprzedzający z dziesięcioma nagrodami w wartości 3K na określonych zasadach które są przeznaczone do udziału w konkursie głównym.
Dzięki temu jeśli wygrasz w konkursie poprzedzającym to masz szansę udziału w konkursie głównym bez inwestowania własnego kapitału.

Życzę wszystkim dużo pipsów i zdobycia głównej nagrody.
Pozdrawiam.

anonim09383

Post autor: anonim09383 »

a ten konkurs demo kiedy się zaczął a kiedy się kończy bo chciałbym spróbować ale nie wiem czy jest jeszcze sens?

Awatar użytkownika
lolek
Gaduła
Gaduła

Tutaj przedstawiciel napisał że 23 września 2013 roku a na stronie w aktualnościach pisze że 19 września.
https://konkurs.tms.pl/zasady
Jeśli dobrze rozumiem to od daty startu co 3 dni jest wyłaniany jeden zwycięzca konkursu poprzedzającego (w sumie 10)
Tak że masz jeszcze szansę.
Mniejsza już o daty i nieścisłości - najważniejsza jest nagroda.
Powodzenia.

ODPOWIEDZ