Pracujemy jeszcze nad wyczyszczeniem danych dotyczacych historycznych transakcji. W tej chwili wpływają one jeszcze na ranking. Prosimy o cierpliwość. Robimy wszystko, żeby jeszcze dzisiaj prawidłowy ranking pojawił się na stronie.marekpast pisze:Chyba dalej się psuje bo rankingi raz pojawiają się o północy na chwilę, by potem znowu zniknąć.TMS Brokers pisze:W związku z błędem w funkcjonowaniu kwotowań dla platformy TMS Pro Demo, Zarząd TMS Brokers podjął decyzję o ponownym starcie konkursu TMS Pro Daytrader 2 Demo od dnia 23 września 2013 roku.
[...] jednak ze swojej strony pragniemy przeprosić i obiecać, iż dołożymy wszelkich starań aby podobna sytuacja więcej się nie powtórzyła.
Konkurs dla każdego o cytrynę
- TMS Brokers
- Stały bywalec
Re: Konkurs dla każdego o cytrynę
- green bankier
- Stały bywalec
1) Moje konto do tej pory nie zostało "wyzerowane oraz ponownie zasilone kwotą 10 000 zł"TMS Brokers pisze: Wszystkie dotychczasowe konta demonstracyjne biorące udział w konkursie zostaną w dniu 22 września 2013 roku wyzerowane oraz ponownie zasilone kwotą 10 000 zł. Data końcowa konkursu TMS Pro Daytrader 2 Demo nie ulega zmianie.

2) Na maile co z tym fantem zrobić nikt nie odpisuje

3) Ale jak zapytałem próbnie, że chciałbym zasilić konto rzeczywiste, to od razu jest odpowiedź

------------------------------------------- ŚMIECH NA SALI ! -------------------------------------------
p.s.
Nie zdziwię się jeśli te 3 cytryny będą wyglądały o tak:
Nie ma rankingu. Proponuje zrestartowac konkurs i zaczac od poniedzialku. 

Czy spadamy, czy rośniemy to jesteśmy zarobieni.
https://konkurs.tms.pl/ pisze:"Od ponad 15 lat Dom Maklerski TMS Brokers wyznacza najwyższe standardy inwestycji na rynku walutowym. Oferujemy naszym Klientom połączenie eksperckiej wiedzy z doskonałą znajomością lokalnego rynku. Inwestujemy w najnowocześniejsze rozwiązania technologiczne, by zapewnić najlepsze usługi na rynku."
- green bankier
- Stały bywalec
Odpisali mi coś takiego:
Pełna kompromitacja, paranoja i żenada.
A to ciekawe, bo mam potwierdzenie mailowe z dnia 19 września, że rachunek który założyłem to rachunek konkursowy... Po paru dniach okazuje się jednak, że już nie jest konkursowy...Pana rachunek demo o podanym numerze login nie jest rachunkiem konkursowym.
- TMS Brokers
- Stały bywalec
Jeżeli jeszcze nikt się do Pana nie odezwał to prosimy o informację na PRIV (z podaniem adresu email i numeru rachunku). Znajdziemy osobę odpowiedzialną, a przede wszystkim rozwiążemy problem. Mogło być tak, że nastąpił błąd przy rejestracji i założyło się kilka rachunków. Takie sytuacje niestety przytrafiają się nawet w największych serwisach internetowych, a przyczyny mogą być różne (od opóżnienia łącza internetowego po stronie użytkownika po awarię serwera po stronie dostawcy / hostingu).green bankier pisze:Odpisali mi coś takiego:A to ciekawe, bo mam potwierdzenie mailowe z dnia 19 września, że rachunek który założyłem to rachunek konkursowy... Po paru dniach okazuje się jednak, że już nie jest konkursowy...Pana rachunek demo o podanym numerze login nie jest rachunkiem konkursowym.
Zapewniamy, że samochody są już zamówione. Co prawda nie stoją u nas w garażu i stać też nie będą. Do czasu wydania ich zwycięzcom będą przechowywane dla nas u dealera Citroen. Postaramy się niedługo pokazać kilka zdjęćgreen bankier pisze: p.s.
Nie zdziwię się jeśli te 3 cytryny będą wyglądały o tak:

Dziękujemy za Wasze komentarze, także te negatywne. Czytamy i analizujemy Wasze spostrzeżenia ponieważ bardzo cenimy aktywny dialog z Klientem.
Jeżeli macie Państwo ochotę napisać kilka słów dotyczących swojego udziału w konkursie, doświadczeń jako trader czy też określić swój pogląd na temat zdarzeń na rynku - zachęcamy do przesyłania do nas tekstów na adres komentarz@tms.pl. Najlepsze teksty w naszej ocenie będą pojawiać się w aktualnościach konkursowych oraz w biznesowej sekcji Onet.pl.
Dzisiaj prezentujemy tekst Vanessy - zwycieżczyni pierwszej edycji konkursu.
jak dobrze doczytałem to wygląda to tak że wygrywa sie jakies 3kktóre na rzeczywistym laduja lub Ci zakładają rzeczywiste i wtedy dopiero bierzesz udział w konkursie na demo to takie przedbiegi rozgrzewka szansa na wejscie bez własnej kasy do konkursu właściwegogreen bankier pisze:Odpisali mi coś takiego:A to ciekawe, bo mam potwierdzenie mailowe z dnia 19 września, że rachunek który założyłem to rachunek konkursowy... Po paru dniach okazuje się jednak, że już nie jest konkursowy...Pana rachunek demo o podanym numerze login nie jest rachunkiem konkursowym.
Dobrze zrozumiałeś.nsjanusz pisze:jak dobrze doczytałem to wygląda to tak że wygrywa sie jakies 3k które na rzeczywistym laduja lub Ci zakładają rzeczywiste i wtedy dopiero bierzesz udział w konkursie na demo to takie przedbiegi rozgrzewka szansa na wejscie bez własnej kasy do konkursu właściwego
Konkurs jest na rachunkach real i wygraną jest auto.
Jest także dodatkowy konkurs poprzedzający z dziesięcioma nagrodami w wartości 3K na określonych zasadach które są przeznaczone do udziału w konkursie głównym.
Dzięki temu jeśli wygrasz w konkursie poprzedzającym to masz szansę udziału w konkursie głównym bez inwestowania własnego kapitału.
Życzę wszystkim dużo pipsów i zdobycia głównej nagrody.
Pozdrawiam.
a ten konkurs demo kiedy się zaczął a kiedy się kończy bo chciałbym spróbować ale nie wiem czy jest jeszcze sens?
Tutaj przedstawiciel napisał że 23 września 2013 roku a na stronie w aktualnościach pisze że 19 września.
https://konkurs.tms.pl/zasady
Jeśli dobrze rozumiem to od daty startu co 3 dni jest wyłaniany jeden zwycięzca konkursu poprzedzającego (w sumie 10)
Tak że masz jeszcze szansę.
Mniejsza już o daty i nieścisłości - najważniejsza jest nagroda.
Powodzenia.
https://konkurs.tms.pl/zasady
Jeśli dobrze rozumiem to od daty startu co 3 dni jest wyłaniany jeden zwycięzca konkursu poprzedzającego (w sumie 10)
Tak że masz jeszcze szansę.
Mniejsza już o daty i nieścisłości - najważniejsza jest nagroda.
Powodzenia.