Konkurs dla każdego o cytrynę

Informacje na temat wszelkiego rodzaju konkursów Forex'owych.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
ya_dunno
Gaduła
Gaduła

Re: Konkurs dla każdego o cytrynę

Post autor: ya_dunno »

czy ktos pamieta wyniki z poprzednich lat.Z tego co widze poziom b wysoki,wczesnie rano a kilkadziesiat prcent ludzie maja zrobione.jaka srednia zeby zajac miejsce w pierwszej dziesiatce??????!!!!!!!
Obrazek

Awatar użytkownika
TMS Brokers
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: TMS Brokers »

lolek pisze:Tutaj przedstawiciel napisał że 23 września 2013 roku a na stronie w aktualnościach pisze że 19 września.
https://konkurs.tms.pl/zasady
Jeśli dobrze rozumiem to od daty startu co 3 dni jest wyłaniany jeden zwycięzca konkursu poprzedzającego (w sumie 10)
Tak że masz jeszcze szansę.
Mniejsza już o daty i nieścisłości - najważniejsza jest nagroda.
Powodzenia.
Konkurs demo (o 10 "dzikich kart") wystartował na nowo 23 września - i jak słusznie Państwo zauważyli jest swego rodzaju rozgrzewką przed właściwym konkursem

Konkurs Główny (o samochody) startuje 7 października

Zwycięzcy wyłaniani są na koniec każdego z konkursów. Tutaj warto dodać, że nie ma zbyt późnego terminu, żeby dołączyć, ponieważ to 3 najlepsze dni na rynku decydują o wyniku i pozycji w rankingu.

Na stronie konkurs.tms.pl znajduje się filmik, który w pigułce wyjaśnia zasady.

Awatar użytkownika
lolek
Gaduła
Gaduła

Post autor: lolek »

Pomyliłem się.
Nie wygrywa co 3 dni jeden bo by to musiało trwać 30 dni i tak myślałem początkowo.
Przez dwa tygodnie średnia z 3 najlepszych dni klasyfikuje w rankingu i 10 pierwszych miejsc wygrywa udział w konkursie głównym.
Przepraszam za wprowadzenie w błąd.
Filmik na stronie konkursu ładnie to wyjaśnia.
Pozdrawiam.

Awatar użytkownika
TMS Brokers
Stały bywalec
Stały bywalec

ya_dunno pisze:czy ktos pamieta wyniki z poprzednich lat.Z tego co widze poziom b wysoki,wczesnie rano a kilkadziesiat prcent ludzie maja zrobione.jaka srednia zeby zajac miejsce w pierwszej dziesiatce??????!!!!!!!
Pamiętamy :-)

W konkursie Demo 10 najlepszych średnich mieściło się w przedziale 183-252%
W konkursie na rachunkach rzeczywistych - 64-205%

EFFECTIVE

Post autor: EFFECTIVE »

Witam powiedzmy, ze chcial bym wystartowac w realnym konkursie i mam kilka pytan:

Od jakiej kwoty liczymy najlepszy dzienny wynik ? Czy np gdy zaczynam z kwotą 3000zł i powieksze swoj stan konta pierwszego dnia do 6000 zl tzw o 24:00 czasu pln bedzie on wynosil 6000zl to znaczy ze zrobilem 100% ok. ale jak to bedzie drugiego dnia? czy drugiego dnia procent bedzie sie liczyl od 3000 czy od 6000zl? powiedzmy ze drugiego dnia ugram z tych 6000 -12000 zł to znaczy ze drugiego dnia ugralem 400% ? czy tez 100% ?

pozdrawiam

Awatar użytkownika
TMS Brokers
Stały bywalec
Stały bywalec

EFFECTIVE pisze:Witam powiedzmy, ze chcial bym wystartowac w realnym konkursie i mam kilka pytan:

Od jakiej kwoty liczymy najlepszy dzienny wynik ? Czy np gdy zaczynam z kwotą 3000zł i powieksze swoj stan konta pierwszego dnia do 6000 zl tzw o 24:00 czasu pln bedzie on wynosil 6000zl to znaczy ze zrobilem 100% ok. ale jak to bedzie drugiego dnia? czy drugiego dnia procent bedzie sie liczyl od 3000 czy od 6000zl? powiedzmy ze drugiego dnia ugram z tych 6000 -12000 zł to znaczy ze drugiego dnia ugralem 400% ? czy tez 100% ?

pozdrawiam
Według Pana przykładu drugiego dnia będzie wynosił 100%

trav
Gaduła
Gaduła

Post autor: trav »

Konkurs demo kończy się dzisiaj czy za tydzień. Z regulaminu wychodzi, że dzisiaj ale rozpoczęcie opóźnione o tydzień i może coś się zmieniło?
Czy spadamy, czy rośniemy to jesteśmy zarobieni.

Awatar użytkownika
TMS Brokers
Stały bywalec
Stały bywalec

trav pisze:Konkurs demo kończy się dzisiaj czy za tydzień. Z regulaminu wychodzi, że dzisiaj ale rozpoczęcie opóźnione o tydzień i może coś się zmieniło?
Demo kończy się dzisiaj. Od poniedziałku ruszamy z konkursem na rachunkach rzeczywistych.

Awatar użytkownika
silveRbull
Pasjonat
Pasjonat

Konkurs dla każdego o cytrynę

Post autor: silveRbull »

Witam

A szkoda bo co dopiero otworzyłem demko konkursowe a tu już koniec. Zdążyłem pomnożyć kapitał tylko 38% depo. Ciekawe co z tego będzie, skoro inni wyciągają nawet 200%. Mogłem zagrać pełnym kontem.

Pozdrawiam

EFFECTIVE

Post autor: EFFECTIVE »

https://konkurs.tms.pl/ranking

Jakim cudem gracz sAND w 20 minut zrobił 202,10 % konta w momencie gdy na rynku jest marazm 5 pipsowy.... hmmm ? :)

edit po 5 minutach: najmocniej przepraszam, w tej chwili to juz bagatela 1291.59% ? :) Chyba znowu cos sie wali...

edit po kolejnych tym razem 15 minutach: gracz sAND 1475.34% .....

ODPOWIEDZ