DayTrading: Czwartek 12.09.2013
Re: DayTrading: Czwartek 12.09.2013
Ciekaw jestem czy mocno zabuja jak Draghi będzie przemawiał ???
czyli zgadzasz się z wnioskiem, który nazwałem formacją roboczą PRZEPAŚC ?raposo pisze:Formacja głowy z ramionami ma uzasadnienie tylko w trendzie wzrostowym (formacja odwrócenia trendu). W pokazanej przez Ciebie perspektywie trudno taki znaleźć... Aczkolwiek z wnioskami się zgadzampedro pisze:gold? ... nie wiem na ile to się sprawdzi, ale.... też mam S.
Słuszna uwaga, choć wnioski niezmienneBOCZEK pisze:warto zanaczyć bedzie LTraposo pisze:BRENTtak dla jasności
.

Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
ma ktos jakies anali spotrzezenia czeg osie spodziewaja golebich slowspeedpips pisze:Ciekaw jestem czy mocno zabuja jak Draghi będzie przemawiał ???

bo tak to mamy przedzial 13270 -45 na EDU USD wspraciowy
speedpips pisze:Ciekaw jestem czy mocno zabuja jak Draghi będzie przemawiał ???
Ostatnio bylo tak ze zanim cokolwiek zaczal mowic to bylo jebniecie na 30p

mario bedzie na tvn cnbcs
-- Dodano: czw 12-09-2013, 13:25 --
ten jen to tak za bardzo tego sufitu nie naruszył....
albo pyknie ostro w dół, albo, co bardziej prawdopodobne, konsola na 2-3 godzinki
jak ktoś widzi na ojrojenie sygnały do wzrostu, to niech pokaze
-- Dodano: czw 12-09-2013, 13:25 --
ten jen to tak za bardzo tego sufitu nie naruszył....
albo pyknie ostro w dół, albo, co bardziej prawdopodobne, konsola na 2-3 godzinki
jak ktoś widzi na ojrojenie sygnały do wzrostu, to niech pokaze
Ostatnio zmieniony 12 wrz 2013, 13:29 przez BOCZEK, łącznie zmieniany 1 raz.
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
Można tak powiedzieć, chociaż widzę w tej przepaści dno lub przynajmniej półkę skalną, gdzie kurs może się zatrzymać...pedro pisze: czyli zgadzasz się z wnioskiem, który nazwałem formacją roboczą PRZEPAŚC ?

ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
mario; euro silne i stabilną rezerwą walutową
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
MARIOnetka nie ma wpływu chyba na nic, oczy za ocean zwrocone i na dane o 14.30... jankesy karty rozdają, a glownie Ben Drukara Bernanke...
Jutro też jest dzień.
- harymilloki
- Maniak
POMYŁKA SIEDZE W GRUBYM Lharymilloki pisze:Szukam opcji dla złota.... Siedze w S na dużej stracie....
-- Dodano: czw 12-09-2013, 11:51 --
Widze to tak...
KONIEC FALI PIĄTEJ KOREKCYJNEJ i POCZĄTEK PIĄTEJ.... ODBICIE OD DOLNEJ BANDY KANAŁU SPADKOWAEGO.
CO WY NA TO?
MA KTOŚ PODOBNĄ WIZJE...

"cierpliwość popłaca..."
"ZŁOTO i SREBRO to środek płatności który wymyślił Bóg"
"ZŁOTO i SREBRO to środek płatności który wymyślił Bóg"
BOCZEK pisze:mario; euro silne i stabilną rezerwą walutową
poczekaj jak zacznie sie zament kolo wloch a MArio marionetka jak BErnanake coz moze innego powiedziec