Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy. Tak myślę!
o fale to musisz sie zussa zapytać, on bedzie wiedział
chciałem pokazac ze to nie ejst dobre miesjce do szukanie S, raczej dobre na relizację zysków
chcoć jak widzę po m5 to zaczyna się rysowac trójkąt spadajacy jak by...
Ostatnio zmieniony 12 wrz 2013, 12:07 przez BOCZEK, łącznie zmieniany 2 razy.
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy. Tak myślę!
Ja mam, Twoja trzecia fala składa się z 5 pod fal, czyli jak głosi teoria, jeśli jedna z trzech wzorstowych składa się z 5 pod fal, wtedy dwie pozostałe, bedą składały się z 3 pod fal.
dlatego obecna piątka może wyglądac tak jak zaznaczyłem swoim chałupniczym sposobem
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.