DayTrading: Czwartek 12.09.2013
Re: DayTrading: Czwartek 12.09.2013
ujek jedzie w okolice 99.05 by odbić
Money flow.
"pips to the people"
"pips to the people"
GBP/USD cały czas na oporze... Chyba wiele dziś ze wzrostów nie będzie choć na wszelki wypadek można ustawić buy stop przy 5840.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- harymilloki
- Maniak
Szukam opcji dla złota.... Siedze w S na dużej stracie....
-- Dodano: czw 12-09-2013, 11:51 --
Widze to tak...
KONIEC FALI PIĄTEJ KOREKCYJNEJ i POCZĄTEK PIĄTEJ.... ODBICIE OD DOLNEJ BANDY KANAŁU SPADKOWAEGO.
CO WY NA TO?
MA KTOŚ PODOBNĄ WIZJE...
-- Dodano: czw 12-09-2013, 11:51 --
Widze to tak...
KONIEC FALI PIĄTEJ KOREKCYJNEJ i POCZĄTEK PIĄTEJ.... ODBICIE OD DOLNEJ BANDY KANAŁU SPADKOWAEGO.
CO WY NA TO?
MA KTOŚ PODOBNĄ WIZJE...
"cierpliwość popłaca..."
"ZŁOTO i SREBRO to środek płatności który wymyślił Bóg"
"ZŁOTO i SREBRO to środek płatności który wymyślił Bóg"
BRENT w ładnym trendzie wzrostowym porusza się już od rana
euro jen, jak by przełamaj m5 linie trendu, ciekawe czy zrobią jakieś denko, czy to pedzie podówjne dno czy klasyczny już oRGR
euro jen, jak by przełamaj m5 linie trendu, ciekawe czy zrobią jakieś denko, czy to pedzie podówjne dno czy klasyczny już oRGR
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
EUR/USD
Stabilnie, nudno, mała zmienność...
Linie trendu zostały poprzecinane ale poziome wsparcie zadziałało bardzo ładnie. Jest szansa na małe wzrosty jednak co będzie dalej zależy od zachowania kursu przy 1.3320. Póki co pozostaje scalping...
BRENT
Wczoraj naruszyliśmy wsparcie jednak w granicy rozsądny. W tej chwili wracamy nad nie i teraz zagranie pod konsolidację wydaje się być bardziej atrakcyjne (SL 160 wobec TP 440). Tylko pytanie czy przy obecnym załagodzeniu konfliktu z Syrią znajdzie się wystarczająca liczba kupujących, żeby bez problemu wywindować tam cenę...
Stabilnie, nudno, mała zmienność...
Linie trendu zostały poprzecinane ale poziome wsparcie zadziałało bardzo ładnie. Jest szansa na małe wzrosty jednak co będzie dalej zależy od zachowania kursu przy 1.3320. Póki co pozostaje scalping...
BRENT
Wczoraj naruszyliśmy wsparcie jednak w granicy rozsądny. W tej chwili wracamy nad nie i teraz zagranie pod konsolidację wydaje się być bardziej atrakcyjne (SL 160 wobec TP 440). Tylko pytanie czy przy obecnym załagodzeniu konfliktu z Syrią znajdzie się wystarczająca liczba kupujących, żeby bez problemu wywindować tam cenę...
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
ja to tak mierzylem bardzo prosty sposóbBOCZEK pisze:Ja mam, Twoja trzecia fala składa się z 5 pod fal, czyli jak głosi teoria, jeśli jedna z trzech wzorstowych składa się z 5 pod fal, wtedy dwie pozostałe, bedą składały się z 3 pod fal.Nowy123 pisze: ma ktos jakas inna koncepcje
dlatego obecna piątka może wyglądac tak jak zaznaczyłem swoim chałupniczym sposobem

gold? ... nie wiem na ile to się sprawdzi, ale.... też mam S 

Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
warto zanaczyć bedzie LTraposo pisze:BRENT

Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
Formacja głowy z ramionami ma uzasadnienie tylko w trendzie wzrostowym (formacja odwrócenia trendu). W pokazanej przez Ciebie perspektywie trudno taki znaleźć... Aczkolwiek z wnioskami się zgadzampedro pisze:gold? ... nie wiem na ile to się sprawdzi, ale.... też mam S

Słuszna uwaga, choć wnioski niezmienneBOCZEK pisze:warto zanaczyć bedzie LTraposo pisze:BRENTtak dla jasności

ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- ZielonaMgielka
- Maniak
Aktualnie cena testuje dosyc istotne wsparcie na D. Close ponizej tego obszaru moze skutkowac kontynuacja spadkow ale do tego czasu warto byc ostroznym z eskami.
GOLD
https://www.tradingview.com/x/xrcuPDAU/
Widze ze Raposo mnie uprzedzil
GOLD
https://www.tradingview.com/x/xrcuPDAU/
Widze ze Raposo mnie uprzedzil