Czyżby zapowiedź spadków ze szczytu ?
DayTrading: Czwartek 12.09.2013
Re: DayTrading: Czwartek 12.09.2013
Na DAX robi się coś w podobie do RGR na M30 
Człowiek, który nie robi błędów, zazwyczaj po prostu nic nie robi.
DAX 1 h
niech zrobia te HT by wyciac SL bo czekam na 8535 - 8550 na S jeszcze albo juz po tych dywerach robia zjazd
i zakoncza ta dystrybucje 
niech zrobia te HT by wyciac SL bo czekam na 8535 - 8550 na S jeszcze albo juz po tych dywerach robia zjazd
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Rozczarowałem się Draghim 
tak to już jest z tym tvn cnbc ze jak nie transmitują jego przemówień to znaczy ze wychodzi ot tak dla lansu, pokazać ze zyje
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
Jak kazdy z nas chybaspeedpips pisze:Rozczarowałem się Draghim
Uczę się więc nie hejtować 
Prawie każdy serwis analityczny pisał, że nie będzie to miało większego znaczenia dla rynkuCrawBerry pisze:Jak kazdy z nas chybaspeedpips pisze:Rozczarowałem się Draghimzero reakcji praktycznie, niestety jestem w pracy więc nie wiem co mówił
CZekamy na 14:30 !!! NA BEZROBOTNYCH -- ONI RZĄDZĄ !!!

powiedziałe ze mamy sie nie martwić a w razie czego zrobi to co tusk, czyli powtórzy schemat wegierski i zabierze wszytkim składke z OFE 
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
Tusk straci jeszcze jednego posła i nie będzie mógł zrobić zbyt wiele 
Posłowie PO opuszczają tonący statek.
Posłowie PO opuszczają tonący statek.
gold puscil 1340
jedziemy na dół? kierunek 1337 first stop, a potem 1323
czy jakos tak 
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski