Cienie na m5 takie, że może być ciężko z tym 1.3340

ja akurat w druga strone, ale mogliby sie decydowac, albo wywalaja mi stopa albo w tp, a nie 2h i sieczkaTsunamiPL pisze:S 1.33531 sl 1.33500.
Z tego trejdu nie mogę wyjść ze stratą
Witaj, usdjpy równość fali korekcyjnej A=C to C =91.55, i to ma szanse zrobić!! z D1 zrobił juz czesc a to co do góry to tylko korektaBemowo1 pisze:Czołem wszystkim,
kilka zrzutów z ekranu.
-- Dodano: 19 sie 2013, 17:26 --
poniżej zielonej średniej powinny nastąpić większe spadki, obecnie edek w prowzrostowym PA (podwójny szczyt ....???)
poniedziałkowa edkoflegma
-- Dodano: 19 sie 2013, 17:36 --
ujek - wcześniej było pytanie
japońce chyba nie dopuszczą do większej korekty....???? oznaczenia w prostokącie nabiorą mocy dopiero po pokonaniu żółtego prostokąta
patrząc na świece, która rysuje się na D1 to jakos nie widze tych wzrostów a raczej retest LTcytrynek pisze: potem rakieta w górę
Ciapul pisze:patrząc na świece, która rysuje się na D1 to jakos nie widze tych wzrostów a raczej retest LTcytrynek pisze: potem rakieta w górę
lepiej jest to widoczne na ejku - na którym kiszę S od kilkunastu dniTomasz196407 pisze:
Witaj, usdjpy równość fali korekcyjnej A=C to C =91.55, i to ma szanse zrobić!! z D1 zrobił juz czesc a to co do góry to tylko korekta
Jak słusznie zauwazyłeś, rysuje się a retest jest wskazanyCiapul pisze:patrząc na świece, która rysuje się na D1 to jakos nie widze tych wzrostów a raczej retest LTcytrynek pisze: potem rakieta w górę