Cienie na m5 takie, że może być ciężko z tym 1.3340
DayTrading: Poniedziałek 19.08.2013
Re: DayTrading: Poniedziałek 19.08.2013
ja kisze od 1.3370, tam była dobra okazja. SL na be i licze na to, że przebiją 1.3340 jeszcze dziś.
Może nieźle machnąć rynkiem
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji autora.Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
to co sie teraz dzieje na e/u to jedno wielkie G, moze poniedzialki be danych w ogole warto sobie odpuscic
-- Dodano: pn 19-08-2013, 15:41 --
-- Dodano: pn 19-08-2013, 15:41 --
ja akurat w druga strone, ale mogliby sie decydowac, albo wywalaja mi stopa albo w tp, a nie 2h i sieczkaTsunamiPL pisze:S 1.33531 sl 1.33500.
Z tego trejdu nie mogę wyjść ze stratą
Czołem wszystkim,
kilka zrzutów z ekranu.
-- Dodano: 19 sie 2013, 17:26 --
poniżej zielonej średniej powinny nastąpić większe spadki, obecnie edek w prowzrostowym PA (podwójny szczyt ....???)
poniedziałkowa edkoflegma
-- Dodano: 19 sie 2013, 17:36 --
ujek - wcześniej było pytanie
japońce chyba nie dopuszczą do większej korekty....???? oznaczenia w prostokącie nabiorą mocy dopiero po pokonaniu żółtego prostokąta
kilka zrzutów z ekranu.
poniżej zielonej średniej powinny nastąpić większe spadki, obecnie edek w prowzrostowym PA (podwójny szczyt ....???)
japońce chyba nie dopuszczą do większej korekty....???? oznaczenia w prostokącie nabiorą mocy dopiero po pokonaniu żółtego prostokąta
KIWI. Przewiduję, że zjedziemy maksymalnie do 08200 i potem rakieta w górę 
Zamieszczane przeze mnie analizy i opinie są wyłącznie moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią żadnych rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora.
-
Tomasz196407
- Fanatyk

Witaj, usdjpy równość fali korekcyjnej A=C to C =91.55, i to ma szanse zrobić!! z D1 zrobił juz czesc a to co do góry to tylko korektaBemowo1 pisze:Czołem wszystkim,
kilka zrzutów z ekranu.
patrząc na świece, która rysuje się na D1 to jakos nie widze tych wzrostów a raczej retest LTcytrynek pisze: potem rakieta w górę
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
Ciapul pisze:patrząc na świece, która rysuje się na D1 to jakos nie widze tych wzrostów a raczej retest LTcytrynek pisze: potem rakieta w górę
W nocy są dane po których pewnie dopiero zostanie obrany kierunek.
Pozdrawiam
lepiej jest to widoczne na ejku - na którym kiszę S od kilkunastu dniTomasz196407 pisze:
Witaj, usdjpy równość fali korekcyjnej A=C to C =91.55, i to ma szanse zrobić!! z D1 zrobił juz czesc a to co do góry to tylko korekta
Jak słusznie zauwazyłeś, rysuje się a retest jest wskazanyCiapul pisze:patrząc na świece, która rysuje się na D1 to jakos nie widze tych wzrostów a raczej retest LTcytrynek pisze: potem rakieta w górę
Zamieszczane przeze mnie analizy i opinie są wyłącznie moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią żadnych rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora.