DayTrading: Poniedziałek 19.08.2013

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 20 sie 2013, 00:00

Wzrost
12
34%
Bez zmian
2
6%
Spadek
21
60%

Liczba głosów: 35

der_
Stały bywalec
Stały bywalec

Re: DayTrading: Poniedziałek 19.08.2013

Nieprzeczytany post autor: der_ »

U J 98 do testu

Awatar użytkownika
cugan
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: cugan »

Ostatnio zmieniony 19 sie 2013, 12:13 przez cugan, łącznie zmieniany 1 raz.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji autora.Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.

Awatar użytkownika
atlanticos
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: atlanticos »

Głupol pisze:Atlanticos , a jak widzisz eurusd , czy widzisz szanse na powrót w najbliższym czasie .... 2tygodnie , w okolice 1,30500 załadowałem się w SS w okoloicach 1,32200 i kisze , nie wiem boje się , żeby mnie nie porwali do góry z tymi esami , a tu coraz głośniej trąbią , ,ze fed może doładować drukowanie , a nie zmniejszyć , wiadomo dolar by stracił , poza tym afera nagłosniona przez ruskich , ze złotem . mój pogląd był taki ,ze chwilowe lepsze dane zeuropy , jak to często bywa w tym tworze sa chwilowe , poza tym nie sa az tak spektakularne , aby windować dolara pod 1,37 czy wyżej .... a tu kicha i tym właśnie smierdzi , po prostu zbyt długo już nie chce spadac ..... co ty na to
ja się cały czas trzymam projekcji z tamtego tygodnia którą masz poniżej... Nie wiem jak mocne masz depo ale uważam że martwic sie mogą eski jak wyjdziemy powyżej 3400 bo nawet 3380 możemy jeszcze testować nie negując formacji z wykresu. W przypadku ewentualnych spadków pierwszym celem są okolice 1.32 i tam decyzja co do kierunku dalszego
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv

der_
Stały bywalec
Stały bywalec

U J w gore Edek tez ktoras para klamie :)

U J w gore spodziewają sie odbicia w USA dzis dokladajac do wgladu indeks NIKKIE

maassk
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: maassk »

nic tylko patrzec na swiece na edwardzie, jak bedzie ciekawie to eski 1.3370-80

der_
Stały bywalec
Stały bywalec

kiwi braklo 18 pipsow do fibosa :evil:

Awatar użytkownika
Głupol
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Głupol »

dzięki Atlantic, coz jeśli wyskoczymy powyżej 1,34112 to wiadomo lawinowo zadzialaja stopy grubych esek i lecimy do góry , ja wówczas będę się bronił kolejno piramidując zabezpieczone BE L aż zredukuje SSS ki .... mam nadzieje ,ze przetrzymam .

Awatar użytkownika
atlanticos
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: atlanticos »

co do edka to warto spojrzec na jego "lustro" czyli usdcad...pokazywałem to również w piątek ale dla tych co przegapili jeszcze raz bo wciąż aktualne - interwał D1
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv

Awatar użytkownika
harymilloki
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: harymilloki »

Głupol pisze:Atlanticos , a jak widzisz eurusd , czy widzisz szanse na powrót w najbliższym czasie .... 2tygodnie , w okolice 1,30500 załadowałem się w SS w okoloicach 1,32200 i kisze , nie wiem boje się , żeby mnie nie porwali do góry z tymi esami , a tu coraz głośniej trąbią , ,ze fed może doładować drukowanie , a nie zmniejszyć , wiadomo dolar by stracił , poza tym afera nagłosniona przez ruskich , ze złotem . mój pogląd był taki ,ze chwilowe lepsze dane zeuropy , jak to często bywa w tym tworze sa chwilowe , poza tym nie sa az tak spektakularne , aby windować dolara pod 1,37 czy wyżej .... a tu kicha i tym właśnie smierdzi , po prostu zbyt długo już nie chce spadac ..... co ty na to
Kolego przecież wujek BEN wyraźnie powiedział że bardzo zależy mu na ustabilizowaniu sytuacji na rynku pracy... A z tego co obserwuje po wskaźnikach nie jest tak źle...
"cierpliwość popłaca..."
"ZŁOTO i SREBRO to środek płatności który wymyślił Bóg"

Awatar użytkownika
pedro
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: pedro »

atlanticos pisze:co do edka to warto spojrzec na jego "lustro" czyli usdcad...pokazywałem to również w piątek ale dla tych co przegapili jeszcze raz bo wciąż aktualne - interwał D1
bardzo licze się z Twoimi analizami, pewnie nie ja jeden na tym forum, możesz krytycznym prosze okiem ocenic takie cos? :))

http://forex-nawigator.biz/forum/resources/image/85475

z góry bardzo wielkie dzięki,
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!

Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski

Zablokowany