DayTrading: Środa 17.07.2013

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 18 lip 2013, 00:00

Wzrost
10
33%
Bez zmian
3
10%
Spadek
17
57%

Liczba głosów: 30

Awatar użytkownika
Nowy123
Fanatyk
Fanatyk

Re: DayTrading: Środa 17.07.2013

Nieprzeczytany post autor: Nowy123 »

Bemowo1 pisze:
Nowy123 pisze:KABEL DANE
żadne dane!!! - technika!!!

ze co :lol: :lol: :lol: chyba sie przewidzialem http://stooq.pl/mol/?id=8161

lepsze dane

Awatar użytkownika
ForexTig3r
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: ForexTig3r »

zeuss ten wykres Ryszarda wczoraj to (taki sam... ekhm...) podobny do Twoich.
Szkoda, że tylko elita może czytać Twój blog i Nas nie zaprosiłeś.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
subsilver2 趋势线

Awatar użytkownika
Nowy123
Fanatyk
Fanatyk

ostnio tez byla technika jak wyszedl jeden i powiedziel po posiedzeniu ze gospodarak nie wyglada tak dobrze jak by sie wydaje itp itd :) i LAGA W DOL NA KABLU TAKA ZE HEJ :)

Awatar użytkownika
ForexTig3r
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: ForexTig3r »

olekdudi pisze:witam jeszcze raz poprzedni post gdzieś utknął
Bemowo
pytanie mam o pary z jenem?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
subsilver2 趋势线

Awatar użytkownika
Nowy123
Fanatyk
Fanatyk

:shock: :shock: mam nadzieje ze t oironia z twoje jstrony co do techniki bo jak nie to :shock: :shock:

na ERU USD tez technika BERNAKIEGO BYLA :) i banksterow :) tam tez technika :) margin call na nie plynnym rynku i zbijanie rentownosci obligacji klamstwami zwanymi nie ma inflacji i podpierajac sie stopa bezrobicia ze jedna jest slabo a tego nie widzili wczeniej hahahhhhah a szczegolnie w okresie wyborow a bylo jeszcze gorzej niz teraz hahaha KABARET kolego a raczej manipulowanie ryneczkiem pod swoje :)

Awatar użytkownika
Bemowo1
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Bemowo1 »

ForexTig3r pisze:
zeuss ten wykres Ryszarda wczoraj to (taki sam... ekhm...) podobny do Twoich.
Szkoda, że tylko elita może czytać Twój blog i Nas nie zaprosiłeś.
tu masz to samo (wersja Zeuss team)
ale scenariuszy jest więcej
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
Nowy123
Fanatyk
Fanatyk

Ciekawi mnie co dzis Pinokio Bernanke wymysli co do argumentu inflacyjnego po danych bo juz nawet ich dane odpowiednio liczone pokazuja inflacje a w rzeczywistość tam juz jest smialo kolo 3- 4 % :) zostaje mu tylko stopa bezrobicia 1 argument by zadowolic kolegow co do drukowania ale tutaj tez nie rozumie ze niska stopa byla zwazana z booomem na nieruchomosciach jak i w dobie internetowej banki

tak ze spokojnie zaciesnianie powinno sie rozpoczac zgodnie z planem to moje zdanie :)

czekam na umocnienie USD :)
Ostatnio zmieniony 17 lip 2013, 10:54 przez Nowy123, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
wojtusnik
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: wojtusnik »

Nowy123 pisze:idelnie w ptk trafili 131 20 i czapa :)
mało się pomyliłeś w kolejnej godzinie znowu teścik i czapa na 131.30
Przedstawione w powyższym opracowaniu treści sporządzone z najwyższą starannością i według najlepszej wiedzy autora. Prezentowane w celach informacyjnym i edukacyjnym i nie powinny być wyłączną podstawą podejmowania decyzji. Nie stanowią rekomendacji

termometr123
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: termometr123 »

Mam może trochę banalne pytanie no ale... :) dzisiaj będzie się spowiadał bernanke. komisja poprosiła o udostępnienie jego papierów o 14.30 żeby mogli się z nimi zapoznać co wskazuje na jastrzębie nastawienie,będą go zasypywać pytaniami i jest duże prawdopodobieństwo że wyjdzie na jaw inflacja itp czyli złe rzeczy. przy takim stanie raczej dolar powinien się osłabiać czyli powinny być wzrosty na parze eur/usd tymczasem większość nastawia się na shorty. mógłby mi ktoś to wytłumaczyć? z góry dziękuję i pozdrawiam

Awatar użytkownika
Nowy123
Fanatyk
Fanatyk

wojtusnik pisze:
Nowy123 pisze:idelnie w ptk trafili 131 20 i czapa :)
mało się pomyliłeś w kolejnej godzinie znowu teścik i czapa na 131.30

tak te 14 pips podbitki t ozrobili porzez kabla reakcje ktor sie odbila na EUR USD ktore jeszcze podbitke zrobila ta para

-- Dodano: śr 17-07-2013, 10:56 --
termometr123 pisze:Mam może trochę banalne pytanie no ale... :) dzisiaj będzie się spowiadał bernanke. komisja poprosiła o udostępnienie jego papierów o 14.30 żeby mogli się z nimi zapoznać co wskazuje na jastrzębie nastawienie,będą go zasypywać pytaniami i jest duże prawdopodobieństwo że wyjdzie na jaw inflacja itp czyli złe rzeczy. przy takim stanie raczej dolar powinien się osłabiać czyli powinny być wzrosty na parze eur/usd tymczasem większość nastawia się na shorty. mógłby mi ktoś to wytłumaczyć? z góry dziękuję i pozdrawiam
jakie zle rzeczy jesli wyjdzie inflacja to prawdopodobienstwo zaciesniania wzrosnie czyli powrot do umacniania USD jak to mialo miejsce przed bajkami BERNANKE na 100 lat fedu :)

Zablokowany