Bemowo1 pisze:żadne dane!!! - technika!!!Nowy123 pisze:KABEL DANE
ze co

lepsze dane
Bemowo1 pisze:żadne dane!!! - technika!!!Nowy123 pisze:KABEL DANE
zeuss ten wykres Ryszarda wczoraj to (taki sam... ekhm...) podobny do Twoich.
olekdudi pisze:witam jeszcze raz poprzedni post gdzieś utknął
Bemowo
pytanie mam o pary z jenem?
tu masz to samo (wersja Zeuss team)ForexTig3r pisze:zeuss ten wykres Ryszarda wczoraj to (taki sam... ekhm...) podobny do Twoich.
Szkoda, że tylko elita może czytać Twój blog i Nas nie zaprosiłeś.
mało się pomyliłeś w kolejnej godzinie znowu teścik i czapa na 131.30Nowy123 pisze:idelnie w ptk trafili 131 20 i czapa
wojtusnik pisze:mało się pomyliłeś w kolejnej godzinie znowu teścik i czapa na 131.30Nowy123 pisze:idelnie w ptk trafili 131 20 i czapa
jakie zle rzeczy jesli wyjdzie inflacja to prawdopodobienstwo zaciesniania wzrosnie czyli powrot do umacniania USD jak to mialo miejsce przed bajkami BERNANKE na 100 lat fedutermometr123 pisze:Mam może trochę banalne pytanie no ale...dzisiaj będzie się spowiadał bernanke. komisja poprosiła o udostępnienie jego papierów o 14.30 żeby mogli się z nimi zapoznać co wskazuje na jastrzębie nastawienie,będą go zasypywać pytaniami i jest duże prawdopodobieństwo że wyjdzie na jaw inflacja itp czyli złe rzeczy. przy takim stanie raczej dolar powinien się osłabiać czyli powinny być wzrosty na parze eur/usd tymczasem większość nastawia się na shorty. mógłby mi ktoś to wytłumaczyć? z góry dziękuję i pozdrawiam