super dzięki za wyjasnienieNowy123 pisze:wojtusnik pisze:mało się pomyliłeś w kolejnej godzinie znowu teścik i czapa na 131.30Nowy123 pisze:idelnie w ptk trafili 131 20 i czapa
tak te 14 pips podbitki t ozrobili porzez kabla reakcje ktor sie odbila na EUR USD ktore jeszcze podbitke zrobila ta para
-- Dodano: śr 17-07-2013, 10:56 --
jakie zle rzeczy jesli wyjdzie inflacja to prawdopodobienstwo zaciesniania wzrosnie czyli powrot do umacniania USD jak to mialo miejsce przed bajkami BERNANKE na 100 lat fedutermometr123 pisze:Mam może trochę banalne pytanie no ale...dzisiaj będzie się spowiadał bernanke. komisja poprosiła o udostępnienie jego papierów o 14.30 żeby mogli się z nimi zapoznać co wskazuje na jastrzębie nastawienie,będą go zasypywać pytaniami i jest duże prawdopodobieństwo że wyjdzie na jaw inflacja itp czyli złe rzeczy. przy takim stanie raczej dolar powinien się osłabiać czyli powinny być wzrosty na parze eur/usd tymczasem większość nastawia się na shorty. mógłby mi ktoś to wytłumaczyć? z góry dziękuję i pozdrawiam
DayTrading: Środa 17.07.2013
-
termometr123
- Gaduła

Re: DayTrading: Środa 17.07.2013
edek, wersja Muppets Team
został zrealizowany target dla wyjścia z trójkąta
jeżeli nie pokonamy 3 - mamy niezły zjazd na południe
został zrealizowany target dla wyjścia z trójkąta
jeżeli nie pokonamy 3 - mamy niezły zjazd na południe
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Panowie, możecie powiedzieć jaki dziś maksymalny poziom osiągnął edek na Admiral Markets do godziny 10:53. Miałem tp na 1.3166, zahamowało na 1.3165 a u innych brokerów doszło do 1.3166
- ForexTig3r
- Maniak

USDCHF 61.8% poprzedniego wzrostu...
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 17 lip 2013, 11:11 przez ForexTig3r, łącznie zmieniany 1 raz.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
subsilver2 趋势线
subsilver2 趋势线
manipulowanie na 100%... podejrzewam, że dzisiaj Ben powie, że inflacja jest dzięki niemu i jego oraz FOMC polityceNowy123 pisze:![]()
mam nadzieje ze t oironia z twoje jstrony co do techniki bo jak nie to
![]()
![]()
na ERU USD tez technika BERNAKIEGO BYLAi banksterow
tam tez technika
margin call na nie plynnym rynku i zbijanie rentownosci obligacji klamstwami zwanymi nie ma inflacji i podpierajac sie stopa bezrobicia ze jedna jest slabo a tego nie widzili wczeniej hahahhhhah a szczegolnie w okresie wyborow a bylo jeszcze gorzej niz teraz hahaha KABARET kolego a raczej manipulowanie ryneczkiem pod swoje
i że jedna jaskółka wiosny nie czyni
i że bezrobocie jeszcze zbyt wysokie
no i że oczywiście, jego polityka jest najlepsza, przecież nie przyzna się do jakichkolwiek błędów... c'ommon
a co za tym idzie, pewnie walnie że ... drukujemy dalej, bo to przynosi porządany efekt
czyli... pompy i show ciąg dalszy... 1700 na S&P jest ich celem, imho
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
a moze tak na CHF kuknac umacnia sie do kazdej prawie waluty jak by RISK OFF hmm
czyli za nie dlugo po tym wyskoku JPY sie tez powinno zaczac umacniac zobaczymy
jeszcze ten nieszczesny BERNANKE
czyli za nie dlugo po tym wyskoku JPY sie tez powinno zaczac umacniac zobaczymy
- Tommy_Boss
- Pasjonat

Ja na Admiralu miałem 1,3165KrostosWW pisze:Panowie, możecie powiedzieć jaki dziś maksymalny poziom osiągnął edek na Admiral Markets do godziny 10:53. Miałem tp na 1.3166, zahamowało na 1.3165 a u innych brokerów doszło do 1.3166
AUDI znów w kulki leci !!!!!!!!!!!!!
BOŻE DAJ MI DUŻO CIERPLIWOŚCI BO JAK DASZ MI SIŁĘ TO, TO WSZYSTKO ROZ.........!!!!!!!!!
"DOBRY TRADER WIE KIEDY NIE MA RACJI, A NAJLEPSI WIEDZĄ KIEDY ZMIENIĆ ZDANIE" !!!!!!!!!
趋势线 فارچیون جرات مندانہ حق میں
"DOBRY TRADER WIE KIEDY NIE MA RACJI, A NAJLEPSI WIEDZĄ KIEDY ZMIENIĆ ZDANIE" !!!!!!!!!
趋势线 فارچیون جرات مندانہ حق میں
mega zyski sie kiedys koncza i nastepuje ta gorka GOLDMANKI w duzej mierz zawdzieczkaj taka kase wlasnie dodrukowi i handlem obligacjamipedro pisze:manipulowanie na 100%... podejrzewam, że dzisiaj Ben powie, że inflacja jest dzięki niemu i jego oraz FOMC polityceNowy123 pisze:![]()
mam nadzieje ze t oironia z twoje jstrony co do techniki bo jak nie to
![]()
![]()
na ERU USD tez technika BERNAKIEGO BYLAi banksterow
tam tez technika
margin call na nie plynnym rynku i zbijanie rentownosci obligacji klamstwami zwanymi nie ma inflacji i podpierajac sie stopa bezrobicia ze jedna jest slabo a tego nie widzili wczeniej hahahhhhah a szczegolnie w okresie wyborow a bylo jeszcze gorzej niz teraz hahaha KABARET kolego a raczej manipulowanie ryneczkiem pod swoje
i że jedna jaskółka wiosny nie czyni
i że bezrobocie jeszcze zbyt wysokie(pomijam że cała wuchta ludzi na part time jest, no ale tam chociaz godzine pracujesz w tygodniu na umowe, to juz nie jestes bezrobotny
)
no i że oczywiście, jego polityka jest najlepsza, przecież nie przyzna się do jakichkolwiek błędów... c'ommon
a co za tym idzie, pewnie walnie że ... drukujemy dalej, bo to przynosi porządany efekt... efekt w postaci mega zysków Citi, GS, i innych właścicieli FED'u
czyli... pompy i show ciąg dalszy... 1700 na S&P jest ich celem, imho
KWiecien z XTB dobrze mowil w CNBC odnosnie MORGANOWSKICH zyskow
tylko jedno ale BERNAKE mowil ostanio ze nie ma inflacji nadal a jasne ze sprzyja drukowaniu dalszemu
wiec MARIONETKA manipuluja jak trzeba.....rzeczywista inflacja nie ich metoda liczeni juz dawno jest przy 3- 4 % jak istopa bezrobocia liczona cudownie przez rzad tez o tym mowa byla coz gra sie jak bankstera kreci nic nam nie pozostalo tylko wyczekac teraz na koniec tego kabaretonu
tak ze argument jeden mu odpadl jestem ciekawy co wymysli dzis jaka scieme
w czym jest najlepszy to w tworzeniu BANIEK - FEd i sztucznego bogactwa
SP500 nie zmieniam prgnoz dwie opcje dalej i trzymam S dalej z SL na zysku juz
- ForexTig3r
- Maniak

Inflacja wczoraj była lepsza od prognoz.termometr123 pisze:Mam może trochę banalne pytanie no ale...dzisiaj będzie się spowiadał bernanke. komisja poprosiła o udostępnienie jego papierów o 14.30 żeby mogli się z nimi zapoznać co wskazuje na jastrzębie nastawienie,będą go zasypywać pytaniami i jest duże prawdopodobieństwo że wyjdzie na jaw inflacja itp czyli złe rzeczy. przy takim stanie raczej dolar powinien się osłabiać czyli powinny być wzrosty na parze eur/usd tymczasem większość nastawia się na shorty. mógłby mi ktoś to wytłumaczyć? z góry dziękuję i pozdrawiam
Myślę, iż wielu myśli raczej pod wzrosty, bo już widać co się z Goldmanem dzieje, a Benranke to ich człowiek, no ale może więcej jest tych głupszych, kto wie
Jakieś wieści co do banków, zmienili te shorty
Szkoda, że nie będzie znów takiego rajdu jak ostatnio, oby tylko nie powycinało...
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
subsilver2 趋势线
subsilver2 趋势线
- atlanticos
- Maniak

audi rgr m15Tommy_Boss pisze:Ja na Admiralu miałem 1,3165KrostosWW pisze:Panowie, możecie powiedzieć jaki dziś maksymalny poziom osiągnął edek na Admiral Markets do godziny 10:53. Miałem tp na 1.3166, zahamowało na 1.3165 a u innych brokerów doszło do 1.3166
AUDI znów w kulki leci !!!!!!!!!!!!!
ujek orgr z którego już wyszliśmy dziś - niezły zasięg
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv