DayTrading: Środa 17.07.2013
- ForexTig3r
- Maniak
Re: DayTrading: Środa 17.07.2013
Szaleję na demie.... i jeszcze kabel przed danymi poszedł do 5300
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
subsilver2 趋势线
subsilver2 趋势线
DAx ladnie leci w dol
juz nie bije nowych maksow ciekawe
-- Dodano: śr 17-07-2013, 11:46 --
plan taki ze po zaciesnianiu wiekszj korekciena indeksach trzeb bedzie brac L pod hosse inflacyjna BANKE
-- Dodano: śr 17-07-2013, 11:55 --
BENANKE MA tydzien wystepow w teatrze dzis jutro tez
napiety terminarz

juz nie bije nowych maksow ciekawe

-- Dodano: śr 17-07-2013, 11:46 --
plan taki ze po zaciesnianiu wiekszj korekciena indeksach trzeb bedzie brac L pod hosse inflacyjna BANKE
-- Dodano: śr 17-07-2013, 11:55 --
BENANKE MA tydzien wystepow w teatrze dzis jutro tez

- Tommy_Boss
- Pasjonat
No ciekawe czy sie ten RGR na AUDI zrealizuje ???
BOŻE DAJ MI DUŻO CIERPLIWOŚCI BO JAK DASZ MI SIŁĘ TO, TO WSZYSTKO ROZ.........!!!!!!!!!
"DOBRY TRADER WIE KIEDY NIE MA RACJI, A NAJLEPSI WIEDZĄ KIEDY ZMIENIĆ ZDANIE" !!!!!!!!!
趋势线 فارچیون جرات مندانہ حق میں
"DOBRY TRADER WIE KIEDY NIE MA RACJI, A NAJLEPSI WIEDZĄ KIEDY ZMIENIĆ ZDANIE" !!!!!!!!!
趋势线 فارچیون جرات مندانہ حق میں
moja prognoza jest tylko takaTommy_Boss pisze:No ciekawe czy sie ten RGR na AUDI zrealizuje ???
- atlanticos
- Maniak
kangur rgr
ujek orgr
rzeznik - zajebisty orgr

mam nadzieję że komuś się to przyda... wielu pipsów...edka i kabla dziś nie tykam bo będą na nich najwięcej kręcic skurczybyki
ujek orgr
rzeznik - zajebisty orgr

mam nadzieję że komuś się to przyda... wielu pipsów...edka i kabla dziś nie tykam bo będą na nich najwięcej kręcic skurczybyki
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
- ForexTig3r
- Maniak
atlanticos pisze:audi rgr m15Tommy_Boss pisze:Ja na Admiralu miałem 1,3165KrostosWW pisze:Panowie, możecie powiedzieć jaki dziś maksymalny poziom osiągnął edek na Admiral Markets do godziny 10:53. Miałem tp na 1.3166, zahamowało na 1.3165 a u innych brokerów doszło do 1.3166
AUDI znów w kulki leci !!!!!!!!!!!!!
ujek orgr z którego już wyszliśmy dziś - niezły zasięg
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
subsilver2 趋势线
subsilver2 趋势线
1 CHF sie umacnia do wiekszosci walut - risk off jako waluta bezpieczna
2 jeszcze jak wdac JPY tego nie robi ale tam 100 21 target z systemu...a co za tym idzie jesli mam odwrotna korelacje to EUR USD powinno slabnac czyli USD Sie umacniac
3 Bernanke dzis i jutro - teatr
2 jeszcze jak wdac JPY tego nie robi ale tam 100 21 target z systemu...a co za tym idzie jesli mam odwrotna korelacje to EUR USD powinno slabnac czyli USD Sie umacniac
- ForexTig3r
- Maniak
.
subsilver2 趋势线
subsilver2 趋势线
-
- Gaduła
ale podejrzewam że jeszcze nie dzisiaj umocnienie dolara,dziś będzie pompowanie znowu,do czasuNowy123 pisze:1 CHF sie umacnia do wiekszosci walut - risk off jako waluta bezpieczna
Dzisiaj o 16 dane z Kanady ale też przemówienie Bernanke. Jak myślicie, można się spodziewać wycinki SL na CAD/JPY? Pytam bo gram po dane...
Dla trejdera najważniejsze są dwie rzeczy: jedna i druga!