DayTrading: Czwartek 27.06.2013
Re: DayTrading: Czwartek 27.06.2013
tylko idiota kupowałby dolara przy niskim pkb (zmienna do obliczania wskaźników w gospodarce) i giełdach na zielono, a tymczasem up 

pr7emo pisze:tylko idiota kupowałby dolara przy niskim pkb (zmienna do obliczania wskaźników w gospodarce) i giełdach na zielono, a tymczasem up
nie wiem czy aż takie niskie
jakbyś miał taki odczyt w europie to byś widział co sie dzieje na rynku
Nec Hercules contra plures...
no od 2,4% i 1,8% jak wszystkie wyliczenia są oparte o pkb to kolosalna różnicalukweb pisze:pr7emo pisze:tylko idiota kupowałby dolara przy niskim pkb (zmienna do obliczania wskaźników w gospodarce) i giełdach na zielono, a tymczasem up
nie wiem czy aż takie niskie
jakbyś miał taki odczyt w europie to byś widział co sie dzieje na rynku
w Chinach jak o jedną, dwie dziesiąte jest niższy flash to spółki surowcowe tracą dwa tygodnie wzrostów
- atlanticos
- Maniak
na ujku wydaje mi się że dopóki nie wyjdziemy powyżej poziomu 98.80 rgr z H1, h4 nie będzie zanegowany, zresztą mogą go jeszcze przerobic np na podwójny szczyt, pewnie dziś się przekonamy - ja w L poniżej 98.80 na pewno nie wejdę bo uważam że w każdej chwili może za...ac w dół - ale to moja subiektywna opinia. A co do edka to nadal jesteśmy nad przebita dwa tygodnie temu linią trendu więc dalsze głębokie spadki nie mają racji bytu, a co do wzrostów na tej parze to, jak napisałem wczoraj po danych, poziom 3060-3070 jest decydujący - jeśli puści nas w górę to trochę polatamy. Do tego czasu z L-ką ostrożnie. Za chwilę wykresy
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
http://www.pb.pl/3199365,96303,rekordow ... -obligacji
i gdzie pójdzie to siano? : )
bańka pęka, imho będzie przez najbliższy rok straszenie zakmknięciem QE3, jak się okaże że bez dolaroiny bankstery życ nie mogą, a wzrostów w realu nie będzie, to się wszystko spektakularnie wyp... wywali... : )
i gdzie pójdzie to siano? : )
bańka pęka, imho będzie przez najbliższy rok straszenie zakmknięciem QE3, jak się okaże że bez dolaroiny bankstery życ nie mogą, a wzrostów w realu nie będzie, to się wszystko spektakularnie wyp... wywali... : )
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
E J orgr na 1 h wypelnione
- kk.dreamer
- Pasjonat
ja tamta s n uj zamknelam w nocy, bo nie chcialo nic spadac, a choziaz nie mam straty. Podlapie wyzej jak cosatlanticos pisze:na ujku wydaje mi się że dopóki nie wyjdziemy powyżej poziomu 98.80 rgr z H1, h4 nie będzie zanegowany, zresztą mogą go jeszcze przerobic np na podwójny szczyt, pewnie dziś się przekonamy - ja w L poniżej 98.80 na pewno nie wejdę bo uważam że w każdej chwili może za...ac w dół - ale to moja subiektywna opinia. A co do edka to nadal jesteśmy nad przebita dwa tygodnie temu linią trendu więc dalsze głębokie spadki nie mają racji bytu, a co do wzrostów na tej parze to, jak napisałem wczoraj po danych, poziom 3060-3070 jest decydujący - jeśli puści nas w górę to trochę polatamy. Do tego czasu z L-ką ostrożnie. Za chwilę wykresy
Nowy 123 na jakim interwale masz tego orgr na Ej? Patrze i nie widze
Ostatnio zmieniony 27 cze 2013, 09:43 przez kk.dreamer, łącznie zmieniany 1 raz.
Drodzy Panowie Panie również trejdują...
za chwilę zmiana zatrudnienia w DE, może wpłynąć na złotówkę bo to znaczy że będą produkować więcej albo mniej
pamietaj dane juz historyczne to raz dwa jesli chodzi CI o U J to nie wina USD umacniania tylko jedynie NIKKIE UP i oslabienie JPYpr7emo pisze:tylko idiota kupowałby dolara przy niskim pkb (zmienna do obliczania wskaźników w gospodarce) i giełdach na zielono, a tymczasem up
a c odo indeksow to pamietaj ze banksteraz teraz ma koniec polrocze bonusy i przed wynikami spolek
wczoraj po danych dolar zyskiwał, no to nie było dyskontowania tego pkb niech ci będzieNowy123 pisze:pamietaj dane juz historyczne to raz dwa jesli chodzi CI o U J to nie wina USD umacniania tylko jedynie NIKKIE UP i oslabienie JPYpr7emo pisze:tylko idiota kupowałby dolara przy niskim pkb (zmienna do obliczania wskaźników w gospodarce) i giełdach na zielono, a tymczasem up
a c odo indeksow to pamietaj ze banksteraz teraz ma koniec polrocze bonusy i przed wynikami spolek
dziś rano dolar też zyskiwał
cholera mam eS
jedna dżazga była od razu po ogłoszeniu a potem nawet jak stany otwarły to zapomnieli o tym