DayTrading: Czwartek 27.06.2013

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 28 cze 2013, 00:00

Wzrost
15
47%
Bez zmian
4
13%
Spadek
13
41%

Liczba głosów: 32

pr7emo
Fanatyk
Fanatyk

Re: DayTrading: Czwartek 27.06.2013

Nieprzeczytany post autor: pr7emo »

tylko idiota kupowałby dolara przy niskim pkb (zmienna do obliczania wskaźników w gospodarce) i giełdach na zielono, a tymczasem up :evil:

Awatar użytkownika
lukweb
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: lukweb »

pr7emo pisze:tylko idiota kupowałby dolara przy niskim pkb (zmienna do obliczania wskaźników w gospodarce) i giełdach na zielono, a tymczasem up :evil:

nie wiem czy aż takie niskie
jakbyś miał taki odczyt w europie to byś widział co sie dzieje na rynku
Nec Hercules contra plures...

pr7emo
Fanatyk
Fanatyk

lukweb pisze:
pr7emo pisze:tylko idiota kupowałby dolara przy niskim pkb (zmienna do obliczania wskaźników w gospodarce) i giełdach na zielono, a tymczasem up :evil:

nie wiem czy aż takie niskie
jakbyś miał taki odczyt w europie to byś widział co sie dzieje na rynku
no od 2,4% i 1,8% jak wszystkie wyliczenia są oparte o pkb to kolosalna różnica
w Chinach jak o jedną, dwie dziesiąte jest niższy flash to spółki surowcowe tracą dwa tygodnie wzrostów

Awatar użytkownika
atlanticos
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: atlanticos »

na ujku wydaje mi się że dopóki nie wyjdziemy powyżej poziomu 98.80 rgr z H1, h4 nie będzie zanegowany, zresztą mogą go jeszcze przerobic np na podwójny szczyt, pewnie dziś się przekonamy - ja w L poniżej 98.80 na pewno nie wejdę bo uważam że w każdej chwili może za...ac w dół - ale to moja subiektywna opinia. A co do edka to nadal jesteśmy nad przebita dwa tygodnie temu linią trendu więc dalsze głębokie spadki nie mają racji bytu, a co do wzrostów na tej parze to, jak napisałem wczoraj po danych, poziom 3060-3070 jest decydujący - jeśli puści nas w górę to trochę polatamy. Do tego czasu z L-ką ostrożnie. Za chwilę wykresy
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv

Awatar użytkownika
pedro
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: pedro »

http://www.pb.pl/3199365,96303,rekordow ... -obligacji

i gdzie pójdzie to siano? : )

bańka pęka, imho będzie przez najbliższy rok straszenie zakmknięciem QE3, jak się okaże że bez dolaroiny bankstery życ nie mogą, a wzrostów w realu nie będzie, to się wszystko spektakularnie wyp... wywali... : )
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!

Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski

Awatar użytkownika
Nowy123
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Nowy123 »

E J orgr na 1 h wypelnione

Awatar użytkownika
kk.dreamer
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: kk.dreamer »

atlanticos pisze:na ujku wydaje mi się że dopóki nie wyjdziemy powyżej poziomu 98.80 rgr z H1, h4 nie będzie zanegowany, zresztą mogą go jeszcze przerobic np na podwójny szczyt, pewnie dziś się przekonamy - ja w L poniżej 98.80 na pewno nie wejdę bo uważam że w każdej chwili może za...ac w dół - ale to moja subiektywna opinia. A co do edka to nadal jesteśmy nad przebita dwa tygodnie temu linią trendu więc dalsze głębokie spadki nie mają racji bytu, a co do wzrostów na tej parze to, jak napisałem wczoraj po danych, poziom 3060-3070 jest decydujący - jeśli puści nas w górę to trochę polatamy. Do tego czasu z L-ką ostrożnie. Za chwilę wykresy
ja tamta s n uj zamknelam w nocy, bo nie chcialo nic spadac, a choziaz nie mam straty. Podlapie wyzej jak cos
Nowy 123 na jakim interwale masz tego orgr na Ej? Patrze i nie widze
Ostatnio zmieniony 27 cze 2013, 09:43 przez kk.dreamer, łącznie zmieniany 1 raz.
Drodzy Panowie Panie również trejdują...

pr7emo
Fanatyk
Fanatyk

za chwilę zmiana zatrudnienia w DE, może wpłynąć na złotówkę bo to znaczy że będą produkować więcej albo mniej

Awatar użytkownika
Nowy123
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Nowy123 »

pamietaj dane juz historyczne to raz dwa jesli chodzi CI o U J to nie wina USD umacniania tylko jedynie NIKKIE UP i oslabienie JPY

a c odo indeksow to pamietaj ze banksteraz teraz ma koniec polrocze bonusy i przed wynikami spolek

pr7emo
Fanatyk
Fanatyk

Nowy123 pisze:
pamietaj dane juz historyczne to raz dwa jesli chodzi CI o U J to nie wina USD umacniania tylko jedynie NIKKIE UP i oslabienie JPY

a c odo indeksow to pamietaj ze banksteraz teraz ma koniec polrocze bonusy i przed wynikami spolek
wczoraj po danych dolar zyskiwał, no to nie było dyskontowania tego pkb niech ci będzie
dziś rano dolar też zyskiwał

cholera mam eS

jedna dżazga była od razu po ogłoszeniu a potem nawet jak stany otwarły to zapomnieli o tym

Zablokowany