Szkolenia - Czy warto?

Reklamy oraz linki do ciekawych miejsc w sieci zajmujących się rynkiem Forex.
Awatar użytkownika
Microbi
Pasjonat
Pasjonat

Re: Szkolenia - Czy warto?

Nieprzeczytany post autor: Microbi »

brother pisze:trzy ostatnie posty to reklamy powinny znajdować się w innym temacie!!!

Brother - mój Ty Macierewiczu od szkoleń, co taka późna reakcja :D

Awatar użytkownika
brother
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: brother »

Microbi pisze:
brother pisze:trzy ostatnie posty to reklamy powinny znajdować się w innym temacie!!!

Microbi a co zamierzasz biznes rozkręcać ze szkoleniami, że ci tak przeszkadza?
Certyfikaty i Zaświadczenia Potwierdzam rzetelność szkolenia każdy poziom. Dołącz do nas zostań autoryzowanym szkoleniowcem na terenie EU szczegóły na stronie http://piv.pivpiv.dk/

Awatar użytkownika
Microbi
Pasjonat
Pasjonat

brother pisze:
Microbi pisze:

Microbi a co zamierzasz biznes rozkręcać ze szkoleniami, że ci tak przeszkadza?
Czemu zaraz przeszkadza ? Oj , zaskoczyłem się tylko że tak późno, nic więcej :) Spokojnie.

Awatar użytkownika
brother
Pasjonat
Pasjonat

Microbi pisze:
Czemu zaraz przeszkadza ? Oj , zaskoczyłem się tylko że tak późno, nic więcej :) Spokojnie.
Bo mnie to wkurza dobrze wiesz na czym ta cała szopka polega, a że ja takich rzeczy nie toleruje to piszę ile się da. A ty non stop jakieś komentarze wrzucasz mimo, że to co robię jest przecież uczciwe w stosunku do nieświadomych niczego jeszcze użytkowników forum. Niektórzy obrośli tu w "legendy", a przecież nie żyją z fx i nigdy nie żyli, a za szkolenia po kilka tysięcy potrafią wziąć. Niektórzy śmieją się z tego, że leszcze dają się nabrać itd ale mnie to wcale nie bawi.
Certyfikaty i Zaświadczenia Potwierdzam rzetelność szkolenia każdy poziom. Dołącz do nas zostań autoryzowanym szkoleniowcem na terenie EU szczegóły na stronie http://piv.pivpiv.dk/

Awatar użytkownika
Microbi
Pasjonat
Pasjonat

brother pisze:
Microbi pisze:
Bo mnie to wkurza dobrze wiesz na czym ta cała szopka polega, a że ja takich rzeczy nie toleruje to piszę ile się da. A ty non stop jakieś komentarze wrzucasz mimo, że to co robię jest przecież uczciwe w stosunku do nieświadomych niczego jeszcze użytkowników forum. Niektórzy obrośli tu w "legendy", a przecież nie żyją z fx i nigdy nie żyli, a za szkolenia po kilka tysięcy potrafią wziąć. Niektórzy śmieją się z tego, że leszcze dają się nabrać itd ale mnie to wcale nie bawi.

Pisać każdy może i po to są fora, natomiast, jeśli masz jakieś dowody że ktoś oszukuje , nie zarabia , poza domysłami, jasne, trzeba pisać, ale samo pomawianie bo mi się wydaje to mało ma tak do końca z uczciwością. Nie piję do Ciebie teraz, ogólnie mówię. Ok , bez spiny, nic osobistego.

Awatar użytkownika
Midas
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Midas »

Brother, czy Tobie ktoś zrobił jakąś krzywdę na początku drogi forexowej, że tak bardzo bronisz tych biednych, nieświadomych ludzi, którzy są gotowy wydać kilka tysięcy na szkolenie podstawach AT?

Pozdrawiam

QTrader
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: QTrader »

Mi tez przeszkadza mimo ze nie byłem przez nikogo "skrzywdzony".

Jak widzę ze ktoś sprzedaje w sklepie gówno zapakowane jak kiełbasa to co mam chwalić jeszcze?
Czy sam mam sprzedawać?
Pozdrawiam

Awatar użytkownika
brother
Pasjonat
Pasjonat

Midas pisze:Brother, czy Tobie ktoś zrobił jakąś krzywdę na początku drogi forexowej, że tak bardzo bronisz tych biednych, nieświadomych ludzi, którzy są gotowy wydać kilka tysięcy na szkolenie podstawach AT?

Pozdrawiam
Midas nigdy nie byłem na żadnym szkoleniu, bo od początku mocno zaangażowałem się w temat. Jednak znam "treść" szkoleń wiem też jaką drogę przebyły "legendy" tego forum i jaki poziom naprawdę oni reprezentują. Widzę jakie bzdury na forum wypisują osoby szkolące, a jak jest w rzeczywistości. Tak naprawdę kupujecie temat łatwej, lekkiej i przyjemnej gry opartej na rysowaniu HISTORII jakiś tam Linii trendu czy innych zaszłości HISTORYCZNYCH, które bez oceny aktualnego kontekstu są bezużyteczne. Potem widzi się wpisy w dziennikach czemu LT nie zadziałała, dlaczego SR został przebity i inne podobne pytania. Ludzie idą na pseudo szkolenia i dowiadują się jak rysować LT , są też podwójne dna, szczyty i inne zagadnienia z AT bo to najlepiej się sprzedaje( oczywiście są to miejsca chętnie odwiedzane przez biorców płynności) Na tych szkoleniach jest dokładnie to wszystko co daje przewagę ale dużym podmiotom, żeby wiedzieli gdzie ustawia się detal. Zapytaj swoich kolegów o wyniki, gwarantuje ci, że żaden takowych nie pokarze, odeślą cię do dzienników i innych "dowodów". Znajdź trochę czasu poczytaj posty min kolegi 259 zobaczysz mniej więcej czym jest rynek. O mechanizmach orderbooka pisał chyba Greenhaze oczywiście ogólnie, ale coś tam można załapać. Żaden ze "szkolących" nie ma odwagi aby podjąć otwartą dyskusję na forum bo wie, że nie ma w takowej żadnych szans i zostanie natychmiast zmieciony siłą argumentu. Także nie zostałem "skrzywdzony" co nie znaczy, że nie mogę ujawniać całego procederu jaki ma tu miejsce.

Awatar użytkownika
Microbi
Pasjonat
Pasjonat

Broother, to jak tak wiesz, to może podziel się z nami swoją wiedzą odnośnie szkolących . Poczytamy.

Ps

Kiedy zakładasz swój temat by nas oświecić jakie to błędy robimy z badziewnymi LT, S/R itd, pokaż jak się gra na Twoje fundamenty, jakiś dziennik może założysz, bo jak na razie to tylko nie da się,. trudne, wałki i nic więcej nie można się dowiedzieć po Twoich postach. To nic osobistego do Ciebie, bo prywatnie może klawy z Ciebie gość i całkiem sympatyczny :-)

tak_i

Nieprzeczytany post autor: tak_i »

brother pisze:nigdy nie byłem na żadnym szkoleniu
brother pisze:Jednak znam "treść" szkoleń
Myślę, że ten cytat filmowy powinien pasować.

http://www.youtube.com/watch?v=mCajFZcxPEA

Brother, na jakiej podstawie zbudowałeś swoje negatywne przekonania na temat AT?
Czy są one wynikiem Twoich osobistych własnych zakończonych niepowodzeniem doświadczeń?

Pozdrawiam

ODPOWIEDZ