brother pisze:trzy ostatnie posty to reklamy powinny znajdować się w innym temacie!!!
Brother - mój Ty Macierewiczu od szkoleń, co taka późna reakcja

brother pisze:trzy ostatnie posty to reklamy powinny znajdować się w innym temacie!!!
Microbi a co zamierzasz biznes rozkręcać ze szkoleniami, że ci tak przeszkadza?Microbi pisze:brother pisze:trzy ostatnie posty to reklamy powinny znajdować się w innym temacie!!!
Czemu zaraz przeszkadza ? Oj , zaskoczyłem się tylko że tak późno, nic więcejbrother pisze:Microbi a co zamierzasz biznes rozkręcać ze szkoleniami, że ci tak przeszkadza?Microbi pisze:brother pisze:trzy ostatnie posty to reklamy powinny znajdować się w innym temacie!!!
Bo mnie to wkurza dobrze wiesz na czym ta cała szopka polega, a że ja takich rzeczy nie toleruje to piszę ile się da. A ty non stop jakieś komentarze wrzucasz mimo, że to co robię jest przecież uczciwe w stosunku do nieświadomych niczego jeszcze użytkowników forum. Niektórzy obrośli tu w "legendy", a przecież nie żyją z fx i nigdy nie żyli, a za szkolenia po kilka tysięcy potrafią wziąć. Niektórzy śmieją się z tego, że leszcze dają się nabrać itd ale mnie to wcale nie bawi.Microbi pisze:
Czemu zaraz przeszkadza ? Oj , zaskoczyłem się tylko że tak późno, nic więcejSpokojnie.
brother pisze:Bo mnie to wkurza dobrze wiesz na czym ta cała szopka polega, a że ja takich rzeczy nie toleruje to piszę ile się da. A ty non stop jakieś komentarze wrzucasz mimo, że to co robię jest przecież uczciwe w stosunku do nieświadomych niczego jeszcze użytkowników forum. Niektórzy obrośli tu w "legendy", a przecież nie żyją z fx i nigdy nie żyli, a za szkolenia po kilka tysięcy potrafią wziąć. Niektórzy śmieją się z tego, że leszcze dają się nabrać itd ale mnie to wcale nie bawi.Microbi pisze:
Czemu zaraz przeszkadza ? Oj , zaskoczyłem się tylko że tak późno, nic więcejSpokojnie.
Midas nigdy nie byłem na żadnym szkoleniu, bo od początku mocno zaangażowałem się w temat. Jednak znam "treść" szkoleń wiem też jaką drogę przebyły "legendy" tego forum i jaki poziom naprawdę oni reprezentują. Widzę jakie bzdury na forum wypisują osoby szkolące, a jak jest w rzeczywistości. Tak naprawdę kupujecie temat łatwej, lekkiej i przyjemnej gry opartej na rysowaniu HISTORII jakiś tam Linii trendu czy innych zaszłości HISTORYCZNYCH, które bez oceny aktualnego kontekstu są bezużyteczne. Potem widzi się wpisy w dziennikach czemu LT nie zadziałała, dlaczego SR został przebity i inne podobne pytania. Ludzie idą na pseudo szkolenia i dowiadują się jak rysować LT , są też podwójne dna, szczyty i inne zagadnienia z AT bo to najlepiej się sprzedaje( oczywiście są to miejsca chętnie odwiedzane przez biorców płynności) Na tych szkoleniach jest dokładnie to wszystko co daje przewagę ale dużym podmiotom, żeby wiedzieli gdzie ustawia się detal. Zapytaj swoich kolegów o wyniki, gwarantuje ci, że żaden takowych nie pokarze, odeślą cię do dzienników i innych "dowodów". Znajdź trochę czasu poczytaj posty min kolegi 259 zobaczysz mniej więcej czym jest rynek. O mechanizmach orderbooka pisał chyba Greenhaze oczywiście ogólnie, ale coś tam można załapać. Żaden ze "szkolących" nie ma odwagi aby podjąć otwartą dyskusję na forum bo wie, że nie ma w takowej żadnych szans i zostanie natychmiast zmieciony siłą argumentu. Także nie zostałem "skrzywdzony" co nie znaczy, że nie mogę ujawniać całego procederu jaki ma tu miejsce.Midas pisze:Brother, czy Tobie ktoś zrobił jakąś krzywdę na początku drogi forexowej, że tak bardzo bronisz tych biednych, nieświadomych ludzi, którzy są gotowy wydać kilka tysięcy na szkolenie podstawach AT?
Pozdrawiam
brother pisze:nigdy nie byłem na żadnym szkoleniu
Myślę, że ten cytat filmowy powinien pasować.brother pisze:Jednak znam "treść" szkoleń