Stforex pisze:Co do nazwy dziennkia - uwazam ze jest bardzo dobra.
indeks.jpg
Dziennik ma już prawie rok i efektów nie ma, nie sądzisz że coś w stylu zostanę dobrym traderem,
czy nawet nauczę się fx nie było by lepszą kotwicą. Tak to tkwi w miejscu, trochę zaufania do siebie.
Uważam że to co myślimy i mówimy ma spory wpływ na to co robimy, jak żyjemy i kim się stajemy.
Patrz kolega autor dziennika, zarejestrował się jakiś rok przed nami, nie wiem jak ty ale ja dopiero
przed rejestracją (krótki okres) dowiedziałem się czym jest fx, czyli teoretycznie ma rok czasu przewagi
i jak to się stało że został w tyle? Według mnie nam zależało a jemu z tego co widać nie,
nas było stać na masę wysiłku czasem i stratę kasy a on chyba stał z boku w tym czasie.
Jak dla mnie to fx w jakichś 60-80% to praca indywidualna, od zdobywania wiedzy po sam końcowy styl gry.
Jak się sam nie nauczy to nikt go nie nauczy, a to jemu powinno zależeć na tym tak jak nam zależało.
Jak już się dowie co i jak to i tak pewnie dostanie ostatniego strzała

tak jak i my dostaliśmy,
dla zasady żeby wiedzieć że bez kontroli nad tym co się robi mogą posypać się kolejne, ale tylko na własne życzenie.
screenshot tools
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
“Obstacles can’t stop you. Problems can’t stop you. Most of all, other people can’t stop you. Only you can stop you.”J. Gitomer
"Otwórz oczy, pajacu." Sokrates