Systemy z allegro / ebay / itp - PRZECZYTAJ ZANIM ZAPYTASZ

Jeżeli masz pomysł lub używasz ciekawego systemu albo strategii gry, opisz ja tutaj.
Skuti
Stały bywalec
Stały bywalec

Re: Systemy z allegro / ebay / itp - PRZECZYTAJ ZANIM ZAPYTA

Nieprzeczytany post autor: Skuti »

doriswawa przyznam się bez bicia że to faktycznie moja aukcja, faktycznie byłem budowlańcem (tak w życiu wyszło), od 2011 zajmuje się w sumie tylko forexem z różnymi wynikami, zerknijcie też na date rejestracji mojego konta na tym forum, gieła od tych ładnych paru lat cały czas jest w moim życiu obecna, brak czasu na gre ręczną skierował moje działania właśnie w strone automatów, dodam również że to jest moje jedyne konto na tym forum, nie widziałem potrzeby zakładania innych, realne konto które jest w tej chwili udostępnione było założone specjalnie pod aukcję allegro i akurat maj jest pierwszym miesiącem jaki mam w plecy na tym automacie (oczywiście mówie o realnych kontach) gram nim od marca tamtego roku, doris nie oceniaj pracy automatu przez pryzmat jednego miesiąca ! pokaże wam coś co niejedną osobę zaskoczy :

konta demo :
Obrazek

Obrazek

...i dla przykładu 3 realne z Admirala :

Obrazek

Obrazek

Obrazek

...plus testowe konto na Alpari :

Obrazek

wszystko z jednej nocy, widać różnice w działaniu tego automatu na demie i realu ? ja twierdze że on zarabia lepiej na kontach rzeczywistych niż na demach i wiele razy to zaobserwowałem, choć by powyższy dzień, na demach straty na realnych zyski - i co wy na to?

kont na myfxbooku oczywiście nie odłączyłęm od aktualizacji, przy próbie połączenia ręcznie z kontem wyskakuje mi monit : Authorization Password incorrect. Postaram się w najbliższym czasie coś z tym zrobić. Niedawno też były problemy i musiałem od nowa podpinać konta pod myfxbooka :/

Zauważcie że moja aukcja wygląda trochę inaczej niż wszystkie na Allegro, osiedziałem się mase czasu nad testowaniem automatów itp, straciłem (i trace) sporo pieniędzy bo każdy niby dobry automat kiedyś trzeba wrzucić na real, najczęściej jest tak że na demie zarabia a na realu traci i niestety ja te straty przy testowaniu mam. ...teraz pytanie po co sprzedawać zarabiający automat? a po co sprzedawać maszyny na używaniu których można samemu zarabiać ? Ja tam nie gardze żadnym zyskiem, o to przecięż chodzi żeby zarabiać nie? Kitu ludziom nie wciskam bo to EA na prawdę generuje zysk. Chcecie szczegóły działania i używania to zapraszam PW (z automatem to tak jak z narzędziem, można zrobić nim sobie krzywdę ale też można zrobić nim coś fajnego).

Sam fakt sprzedaży - skoro inni sprzedają gridy i są tacy co to kupią to dlaczego nie wystawić aukcji automatu który jednak jest coś wart? Jak bym chciał naciągać ludzi to bym odpicował taką aukcję że i Wy będąc niedowiarkami uwierzyli byście że badziew który wam ktoś próbuje wcisnąć na prawdę jest coś warty ;) Temat automatów znam już tak biegle że stworzenie takiej aukcji to najmniejszy problem.

Dlaczego ostrzegam innych przed systemami z innych aukcji? A dlaczego mam tego nie robić? Większość tych systemów które ludzie sprzedają mam i wiem że nie są nic warte i po prostu o tym pisze. Czy to źle? Obserwuję aukcje Allegro od około 2 lat i znam temat. Nie traktuję innych sprzedawców systemów jak konkurencję. Są na Allegro typowi naciągacze (obecnie na przykład fx-trade) i takich będe tępił ale są i ludzie którzy coś tam znaleźli, coś tam wiedzą, mają i chcą/próbują na tym zarobić nie wiedząc nawet co sprzedają (np pani Asia).

Kolejna sprawa to wasze wyobrażenie o ludziach którzy grają na giełdzie, każdy z was coś tam w życiu robi, mało jest takich osób które od świtu do nocy siedzą nad wykresami, ja akurat prowadziłem swoją firmę w branży budowlanej, praca jak każda inna. Teraz w prosty sposób Wam udowodnię że ludzie oceniają człowieka tak jak go widzą. Prosty przykład : dla doriswawa jestem budowlańcem a "np automat tradera Pana Roberta Smuga, rownież traci nonstop" ...tradera, Pana, ...traci? niemożliwe :D ...ciekawe czy ktoś z was wie że "Pan" Robert sprzedawał na Allegro gridy i miał w poważaniu wasz kapitał. ...no ale przecięż na aukcjach było jego piękne zdjęcie w garniturze ! ...no i przecięż to taki poważny trader ! ...gdzie mi budowlańcowi do takiego Pana Smuga :)

A teraz już tak bez jaj. Jeśli ktoś chce się coś dowiedzieć w temacie automatów to zapraszam na PW, służę pomocą - he he oczywiście gratis :)

No to czekam na krytykę, nie żałujcie sobie ;)

ADASKO2012
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: ADASKO2012 »

JAREK67 pisze:
ADASKO2012 pisze:ja zarabiam na forex spore pieniadze i nie zamierzam sie dzielic systemem z nikim
Po twojej aktywności w tym wątku uważam, że chyba nie jesteś z nami szczery Adaśko. Myślę nawet, że łyknąłeś któryś z tych gralli na Allegro i nie możesz odżałować wyrzuconych pieniędzy. :wink:
No chyba, że sam sprzedajesz coś i w ten sposób próbujesz zdyskredytować konkurencję? :roll:
taaaa nie jestem naiwny zeby szukac jakiegos automatu tylko amatorzy tak robia i tak graja
kilka zlecen rocznie mi wystarczy,zeby posmiac sie z was na forum :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Awatar użytkownika
Jones
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: Jones »

Skuti
troche sie interesuje automatami EA ale mnie nie zaskoczyłeś
piszesz żeby sie nie sugerować jednym miesiacem a sam dajesz kilka transakcji jak by to miało zapewnić o skuteczności
dla mnie możesz sobie sprzedawać co mi tam mi nie ubedzie
krytyki nie bedzie bo ja nie twierdze że niema zarabiających automatów tylko że kupić taki pod siebie to nie sposób
Pamiętaj, że twoim celem jest grać dobrze, a nie grać często. Alexander Elder
http://www.forexfactory.com/jones_pl
https://www.myfxbook.com/members/Jones

doriswawa
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: doriswawa »

Skuti, zwracam po części honor bo śledząc ten watek, różne można mieć myśli ze ciągle tylko krytykujesz innych więc z reguły konkurencja tak robi, która nie ważne czy wie kto co sprzedaje, ale dla zasady trzeba wszystkich skreślić aby moje aukcje były na topie.

Po przeczytaniu ze potrafiłeś perfidnie i oficjalnie zrobić donos do KNF'u na gościa od sygnałów, a ja bardzo nie lubię donosicieli bo to typowo Polskie zjawisko które należy ganić, ponieważ na zachodzie nikt się nikim nie interesuje i nie wchodzi nikomu w drogę jak to w naszym kochanym kraju i żyje im się lepiej od nas i nie są tak smutnym krajem jak my, przez to z ciekawości pozwoliłam sobie wpisać Twój nickname, pózniej Twój numer telefonu i imię i nazwisko i wieś w której mieszkasz na google i wyskoczyły wszystkie informacje o Tobie i Twojej prywatnej stronie, aby Cie sprawdzić co to za osoba aż tak zawistna lub zakompleksiona ze posuwa się publicznie do takich działań. Nie omieszkam dodać, ze facet dalej się ma dobrze i sprzedaje sygnały, więc chyba wszystko co robi jest legal. Masz racje ze nie ocenia się ludzi po okładce, bo jak sam napisałeś Pan Smug to niby Pro Trader, a teraz się będzie rozwijał jak widać o nowe pomysły ala Akademia, Profit forex i Szkolenia itp....a sprzedaje ludzią automat który traci i nie pokazuje wglądu do statystyk, więc znów człowiek nie wie co o nim myśleć. Nie wspomnę już o Panu Sebastianie Urbańskim z Teneryfy, to jest dopiero gwiazdor forexowy. Az milo oglądać jego filmy i szkolenia, szkoda tylko ze tak nie idzie w realu jak u niego na szkoleniach.......

Reasumując, napisz jak to wszystko ugryźć i zrozumieć ze np. skalp na funta traci na demo a zarabia na real....czy to brokerzy coś manipulują ?

Masz konta demo na USD a real na PLN i tam był dzień lub dwa ze pięknie zarabiałeś a na demo na USD traciłeś. Ręce opadają dlaczego się tak dzieje ? W nocy zazwyczaj nie ma makro danych a są takie zawirowania.

Dlaczego sadzisz ze fxtrade jest oszustem ? Sprzedał Ci system który nie działa ? Napisze do gościa i się zapytam o jego systemy i poinformuje go o psuciu przez Ciebie opinii na tym forum. Zobaczę jak się do tego odniesie, bo przecież ostrzega kupujących o ryzyku panującym na forex, o wszystkich tzw tip trickach osób sprzedających więc nie naciąga ludzi na sile. U Ciebie na aukcjach nie ma żadnych informacji ze forex jest ryzykowny.

Pani Asia to inna bajka, sprzedaje od dawien dawna zwykły system ręczny Forex Rebellion, a tak dokładnie to chyba ktoś z jej dzieci, bo czasami dostawałam odpowiedzi jak by to była pleć męska, i video tutoriale są zrobione głosem mężczyzny więc to również historia nie z tej ziemi.

Wieczorem i w nocy w Admiral lubi się zacinać kurs, czyli powstaje tzw przerwa lub spread nagle skacze do 10pips nawet co jest nie normalnym zjawiskiem i ciekawe dlaczego się tak dzieje.
Dla przykładu u innych brokerów w tym czasie nic się nie dzieje. Czy to broker manipuluje?

Wielkim skrócie, wychodzi na to ze człowiek nigdy nie ma pewności ze automat będzie bezpieczny i będzie generował zysk a nie straci nam później ewentualnie już tego zysku, plus dodatkowo kapitału. Wniosek nasuwa się tylko jeden, ze najlepsze to ręczne systemy lub automat ale który jest ręcznie w razie czego kontrolowany....bo jak zrobić aby np. taki Skalp na funta był zawsze zyskowny zarowno na demo i real a jak widać rynek wymyka się mu spod kontroli i na dodatek są tak wielkie różnice na demo i realu. Skuti, czy Ty na realu nie zamykasz pozycji z palca na minimalnym zysku ? - ze wyniki się aż tak różnią ? - Jak to wytłumaczyć?

Jak wszystkie te przypadki które opisałam powyżej połączyć w jedną całość odnośnie ze wszystkie dotyczą rynku forex to powstaje wielka komedia i sama nie wiem co mam myśleć o inwestowaniu na nim i stabilnym zarabianiu czy to przez system ręczny czy za pomocą automatu. Ja nawet jak wspomniałam kilka postów wyżej, tracą nawet traderzy którzy maja DI i 6 miesięcy udokumentowanych zysków, a jak zaczną grac na currensee, kapitałem innych to się wysypują...

ADASKO2012
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: ADASKO2012 »

doriswawa pisze:Skuti, zwracam po części honor bo śledząc ten watek, różne można mieć myśli ze ciągle tylko krytykujesz innych więc z reguły konkurencja tak robi, która nie ważne czy wie kto co sprzedaje, ale dla zasady trzeba wszystkich skreślić aby moje aukcje były na topie.

Po przeczytaniu ze potrafiłeś perfidnie i oficjalnie zrobić donos do KNF'u na gościa od sygnałów, a ja bardzo nie lubię donosicieli bo to typowo Polskie zjawisko które należy ganić, ponieważ na zachodzie nikt się nikim nie interesuje i nie wchodzi nikomu w drogę jak to w naszym kochanym kraju i żyje im się lepiej od nas i nie są tak smutnym krajem jak my, przez to z ciekawości pozwoliłam sobie wpisać Twój nickname, pózniej Twój numer telefonu i imię i nazwisko i wieś w której mieszkasz na google i wyskoczyły wszystkie informacje o Tobie i Twojej prywatnej stronie, aby Cie sprawdzić co to za osoba aż tak zawistna lub zakompleksiona ze posuwa się publicznie do takich działań. Nie omieszkam dodać, ze facet dalej się ma dobrze i sprzedaje sygnały, więc chyba wszystko co robi jest legal. Masz racje ze nie ocenia się ludzi po okładce, bo jak sam napisałeś Pan Smug to niby Pro Trader, a teraz się będzie rozwijał jak widać o nowe pomysły ala Akademia, Profit forex i Szkolenia itp....a sprzedaje ludzią automat który traci i nie pokazuje wglądu do statystyk, więc znów człowiek nie wie co o nim myśleć. Nie wspomnę już o Panu Sebastianie Urbańskim z Teneryfy, to jest dopiero gwiazdor forexowy. Az milo oglądać jego filmy i szkolenia, szkoda tylko ze tak nie idzie w realu jak u niego na szkoleniach.......

Reasumując, napisz jak to wszystko ugryźć i zrozumieć ze np. skalp na funta traci na demo a zarabia na real....czy to brokerzy coś manipulują ?

Masz konta demo na USD a real na PLN i tam był dzień lub dwa ze pięknie zarabiałeś a na demo na USD traciłeś. Ręce opadają dlaczego się tak dzieje ? W nocy zazwyczaj nie ma makro danych a są takie zawirowania.

Dlaczego sadzisz ze fxtrade jest oszustem ? Sprzedał Ci system który nie działa ? Napisze do gościa i się zapytam o jego systemy i poinformuje go o psuciu przez Ciebie opinii na tym forum. Zobaczę jak się do tego odniesie, bo przecież ostrzega kupujących o ryzyku panującym na forex, o wszystkich tzw tip trickach osób sprzedających więc nie naciąga ludzi na sile. U Ciebie na aukcjach nie ma żadnych informacji ze forex jest ryzykowny.

Pani Asia to inna bajka, sprzedaje od dawien dawna zwykły system ręczny Forex Rebellion, a tak dokładnie to chyba ktoś z jej dzieci, bo czasami dostawałam odpowiedzi jak by to była pleć męska, i video tutoriale są zrobione głosem mężczyzny więc to również historia nie z tej ziemi.

Wieczorem i w nocy w Admiral lubi się zacinać kurs, czyli powstaje tzw przerwa lub spread nagle skacze do 10pips nawet co jest nie normalnym zjawiskiem i ciekawe dlaczego się tak dzieje.
Dla przykładu u innych brokerów w tym czasie nic się nie dzieje. Czy to broker manipuluje?

Wielkim skrócie, wychodzi na to ze człowiek nigdy nie ma pewności ze automat będzie bezpieczny i będzie generował zysk a nie straci nam później ewentualnie już tego zysku, plus dodatkowo kapitału. Wniosek nasuwa się tylko jeden, ze najlepsze to ręczne systemy lub automat ale który jest ręcznie w razie czego kontrolowany....bo jak zrobić aby np. taki Skalp na funta był zawsze zyskowny zarowno na demo i real a jak widać rynek wymyka się mu spod kontroli i na dodatek są tak wielkie różnice na demo i realu. Skuti, czy Ty na realu nie zamykasz pozycji z palca na minimalnym zysku ? - ze wyniki się aż tak różnią ? - Jak to wytłumaczyć?

Jak wszystkie te przypadki które opisałam powyżej połączyć w jedną całość odnośnie ze wszystkie dotyczą rynku forex to powstaje wielka komedia i sama nie wiem co mam myśleć o inwestowaniu na nim i stabilnym zarabianiu czy to przez system ręczny czy za pomocą automatu. Ja nawet jak wspomniałam kilka postów wyżej, tracą nawet traderzy którzy maja DI i 6 miesięcy udokumentowanych zysków, a jak zaczną grac na currensee, kapitałem innych to się wysypują...
a ja odpowiem dlaczego skalpując np zarabia sie na demo a traci na real
ponieważ poślizgi nawet wielkości 1 pipsa mogą cie pogrążyć+rozszerzający spreed i nie masz szans
mozna zarobic przy duzym szczesciu ale na krotka mete
a co zrobisz gdy poslizgi beda wielkosci np 3 pipsy
to wszysko powoduje ,ze skalpujac nie masz szans zarabiac

doriswawa
Stały bywalec
Stały bywalec

Adasko dobra uwaga z której wychodzi na to ze skalp na funta kolegi Skutiego również można sobie wsadzić pomiędzy książki a na poważniej do kosza z innymi automatami....
Z mojej obserwacji i doświadczenia nic nie zastąpi dobrego systemu ręcznego oraz obserwacji rynku. Panowie, porównując tak offtopowo samochód to większa frajda jest z jazdy manualem niż automatem, gdzie można strzelać ze sprzęgła kręcić silnik na maxa i zmieniać biegi kiedy się chce bo nawet łopatki i tiptronic nie daje radości takiej co manual a cały dzisiejszy świat idzie ku automatyzacji, która jednak zawodzi.

Skuti
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: Skuti »

już odpowiadam na wszelkie zadane mi pytania ale po kolei

Jones - dalej twierdze żeby się nie sugerować jednym miesiącem, pokazałem kilka transakcji po to abyście zwrócili uwage na różnice między demem a realem, tylko po to były te screny

...a teraz już wyjaśniam dlaczego są takie różnice między demem a realem.
Akurat tej nocy kiedy były te transakcje siedziałem i obserwowałem sobie co się dzieje i wyobraźcie sobie że spread na funcie na tym koncie gdzie były największe straty rozjechał się aż nawet do 15 pipsów, w tym samym momencie na drugim demie był w okolicach 6-8 pipsów a na realu miałem też w tym samym momencie nie więcej jak 2 pipsy - i chyba więcej pisać nie trzeba skąd takie różnice. Regułą jest że na demie mam minimum jeden pips większy spread niż na koncie rzeczywistym. Nie pytajcie dlaczego na Admiralu tak jest bo nie wiem, niby i demo i real są rachunkami PRO ale różnice są :/

doris może nie to że krytykuje aukcje innych co po prostu obiektywnie je oceniam, nie traktuje tych innych ludzi jak konkurencje tylko jak ludzi którzy psują ogólny pogląd na temat sprzedawania/kupowania systemów. Powiem wam że sam szukam innych dobrych automatów i zdarza mi się coś kupić ale bardziej z ciekawości niż z nastawieniem że to mi będzie zarabiało.

Sprawa KNFu
Nie nazwał bym tego donosem, napisałem tak jak ktoś tam radził zapytanie i do dzisiaj czekam na odpowiedź. Zdecydowałem się na taki krok ponieważ miałem nieprzyjemność stracić troche ponad tysiąc złotych na tych sygnałach, oczywiście nie zarobiłem gwarantowanych 500 pipsów a o gwarantowanym zwrocie gotówki za sygnały nie było mowy. Ten człowiek który je sprzedaje ma coś nie tak z głową. Jako że sygnały dalej są sprzedawane to napisze wam jak jest liczony z nich zysk :) Ale po kolei.

Sygnał przychodzi w postaci :
04.02.2013 18:25 BUY EUR/USD 1.3525-35 cel1-1.3550 cel2-1.3595 cel3-1.3650 SL=1.3490
Według sprzedawcy są dwa sposoby wejść w rynek. Pierwszy to wejście trzema pozycjami na raz z których każda ma inny TP (cel 1,2 i 3). Każda też ma SL który mi podano sztywny na 30 pipsów dla każdej pozycji. No i teraz popatrzcie co się dzieje. Jak dojdziemy do TP1 to człowiek liczy nam że zarobiliśmy 30 pipsów, jak dojdziemy do TP2 to liczy że zarobiliśmy 80 pipsów, jak do TP3 to że 150 pipsów. Oczywiście jakość tych sygnałów jest taka że jak wogóle dobijamy do TP1 to trzeba się cieszyć :) No ale policzmy, wbiliśmy TP1 zarobiliśmy 30 pipsów a SL z dwóch pozostałych przestawiliśmy na BE, mamy 30 pipsów i tyle sprzedawca dopisał nam do rachunku. Jak już pisałem TP1 osiągamy rzadko a TP2 i 3 to już praktycznie wcale ;) Co się dzieje jak osiągnęliśmy SL ? Człowiek liczy nam minus 30 pipsów a w rzeczywistości straciliśmy 90. Tak jak pisałem TP2 i 3 to abstrakcja więc nietrudno się domyśleć że skuteczność musiała by być na poziomie 75% żeby wogóle wyjść na zero. Oczywiście zapomnijcie o takiej skuteczności!
Drugi sposób wejść w rynek to wejście jedną pozycją. Tu jest troche inaczej bo w momencie osiągnięcia TP1 zakładamy od razu drugą pozycję z TP ustawionym na TP2 i SL wydawało by się na 30 pips ale tu jest zonk - bo jeśli nie osiągniemy TP2 to nasz zysk wynosi 30 pipsów a na pytanie co z SL z drugiej pozycji to już nie uzyskałem odpowiedzi. Oczywiście w drugiej metodzie wchodzenia w rynek musieli byśmy osiągać cały czas TP2 żeby wogóle coś zarabiać. No i tu nietrudno się domyślić że raczej ciężko było by cokolwiek w takim układzie zarobić bo samo osiągnięcie TP1 daje nam zerowy zysk, kasuje go bowiem SL z drugiej pozycji.
Sygnały postanowiłem kupić bo mój kolega je chwalił, twierdził że w grudniu na nich łądnie zarobił, podesłął mi spis wszystkich które dostał, zrobiłem sobie ich analize i wszystko grało ale w między czasie koleszka który je sprzedaje prawdopodobnie albo zmienił źródło albo zaczął je sam generować na pałe. Jak się tylko połapałem jak to jest liczone to od ręki poprosiłem o zwrot pieniędzy i zaprzestanie wysyłania sygnałów, potem trwała długa batalia przekomarzania się z tym człowiekiem ale do niego mów a on jak by ...no właśnie jak by miał coś z głową nie tak. Zresztą sami zobaczcie jak to wyglądało :
http://www.sendspace.pl/file/c6b2cceb885319441b865c5 - dokument mojego autorstwa, screny plus opis
to tyle jeśli chodzi osygnały

fx trade wcześniej miał konto cobraxyz - to ten sam człowiek i jestem tego na 1000% pewny - sprzedawał najpierw jakiś tam system manualny, moje komentarze na jego temat znajdziecie wcześniej w tym temacie. Rozmawiałem z tym człowiekiem i wydawał się być poważną osobą ale cały czas coś mi nie pasowało. Na moje nieszczęście wymieniliśmy się systemami, ja mu dałem to co sprzedaje na swojej aukcji, on mi to co na swojej. Za jakiś czas automat z mojej aukcji okazał się "wynikami jego ciężkiej pracy" - tu macie link do pierwszej aukcji tego człowieka z tym automatem : http://allegro.pl/show_item.php?item=3183354069 - (jak by skasowali to końcowy numer w linku to numer aukcji, można znaleźć w archiwum allegro wpisując numer w wyszukiwarce). Jak się go spytałem co to ma znaczyć powstało nowe konto i firma fx trade zarejestrowana 1 maja tego roku. Oczywiście powstała nowa aukcja (http://allegro.pl/forex-zlotygral-autom ... 35273.html) i zostały pokazywane wyniki z tego samego konta realnego. Szkoda że teraz po tej obsuwce w maju pan Lesiak nie pokazuje kont na których ma koło 2 tysięcy $ mniej :) Mam cały czas wgląd w te konta bo człowiek nie jest na tyle bystry żeby je totalnie usunąć. Cóż, jego problem. Oczywiście teraz już została stworzona kolejna aukcja tym razem z trzema systemami :) - http://allegro.pl/forex-zlotygral-wypla ... 41656.html . Najbardziej szkoda mi tych ludzi którzy kupili to samo EA najpierw u mnie potem u cobraxyz a potem jeszcze raz u tego samego człowieka pod nickiem fx trade. Tym samym pan Rafał zarobił na wynikach moich testów i sprzedaży tym samym ludziom dwa razy tego samego automatu sumę 7700zł jak do tej pory. Każdemu pisałem że jak będzie miał zamiar coś kupować niech najpierw napisze do mnie i jakoś nikomu się chyba nie chciało. A wiecie co jest najgorsze? To że człowiek sprzedaje dobry automat i nieznając go doradza ludziom takie rzeczy że po prostu mając dobre narzędzie będą tracili pieniądze. Ja z tym automatem zanim trafił na aukcję spędziłem rok czasu, znam go dość dobrze a i tak mnie czasami zaskakuje.

Myślę że tyle faktów wystarczy żeby móc nazwać tego człowieka zwykłym oszustem i naciągaczem ?

Doriswawa wybacz że tak napiszę ale nie bądź naiwna i nie wierz we wszystko co przeczytasz. Takie ostrzeżenia o ryzyku są oczywistą sprawą i wstawiają je ci którzy liczą się z tym że będą musieli się z czegoś tłumaczyć. Wtedy robią wielkie zdziwienie i piszą : no przecięż było w aukcji napisane że forex jest ryzykowny, to nie wiedział pan że grid który panu sprzedałem może skasować panu konto ?... :D (tak przypuszczam ;) )

Co do tych "zacięć" w Admiralu to oni w okolicy godziny 23:00 mają jakąś tam przerwe i przez chwile nic się nie dzieje.

ehh co za dzień :)

doriswawa
Stały bywalec
Stały bywalec

Kolego Skuti, Ja nie jestem naiwna ale Ty masz święty obowiązek jak sprzedajesz automat informować ludzi o ryzyku panującym na rynku forex bo to nie jest zabawa w klocki a gra o prawdziwe pieniądze. Nie informowanie jest karalne ale widać ze Ty nie masz pojęcia o tym.

Druga sprawa jak się sam nazwiesz jeśli sprzedajesz automat który nie jest własnością Twoją a firmy dragonpips.com, dwa można go ściągnąć z internetu za darmo i jest to plik o nazwie: dragonpips v2.02 a po trzecie jak kilka osób z forum poinformowało mnie ze zmiany jakie dokonałeś w tym automacie to tylko „NAZWA PLIKU” więc nie bądź śmieszny i pod przykrywką swojej sprzedaży na allegro jak możesz pisać obelgi pod każdym sprzedającym na allegro jak sam wciskasz ludzią za 480zł coś, co można zgrać za darmo a dwa nie jest to Twój automat, więc pchasz taki sam wózek jak Ci inni sprzedający o których ważnie ostrzegasz ludzi na tym forum, żeby u nich nie kupowali a zapominasz napisać ze najlepiej niech u Ciebie kupują za 500 stówek coś co można dostać za darmo na chomiku np.

Nic w nim nie zmieniłeś oprócz nazwy na skalp na funta. Oczywiście ukrywałeś sprzedaż automatu na forum a innych nazywałeś jeleniami i frajerami ze kupują na allegro. PARANOJA!

Czekam cały czas na odpowiedz od firmy Fxtrade, ciekawe co oni napiszą o Tobie.
Jak tylko będę coś wiedziała, to poinformuje na forum.

Nie pisz do mnie prywatnych wiadomości abym skasowała te posty publiczne o Tobie, bo niech ludzie wiedza ze tak samo wciskasz ludzia nie swój automat za sporą sume i zapominasz opisać tego na forum kim na prawde jesteś.

Awatar użytkownika
brother
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: brother »

patologia normalnie, sprzedają darmowe niedziałające systemy, sami jednocześnie kupują jakieś sygnały i myślą, że zarobią to brzmi jak absurd. Jak można oferować EA i samemu to kupować jednocześnie na allegro?
Certyfikaty i Zaświadczenia Potwierdzam rzetelność szkolenia każdy poziom. Dołącz do nas zostań autoryzowanym szkoleniowcem na terenie EU szczegóły na stronie http://piv.pivpiv.dk/

ScarFace
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: ScarFace »

doriswawa po co sie tak pienisz? Grzecznie i rzeczowo kolega ci odpowiedzial a ty napisalaś 10 zdan o jednym i tym samym, w dodatku stawiasz bezpodstawne zarzuty. Skuti nigdzie nie ukrywał ze EA jest publicznie dostępne a sprzedaje jedynie zyskowną konfiguracje tego robota na ktorej znalezienie poswiecil czas i pieniadze. Nie zauwazylem zeby pisał obelgi w strone kazdego sprzedajacego, to ty raczej zaczynasz isc w tym kierunku. Jako osoba postronna odbieram to jako rzeczowe informacje, tym bardziej ze z jego przeprowadzonych transakcji na allegro jak sama widzisz wynika ze byl nabywca tych rzeczy, wiec nie jest to opinia wzięta z sufitu a zdanie wyrobione na podstawie jego doświadczeń. Kilka postów wczesniej piszesz
doriswawa pisze: jak czytam to forum to tutaj jest istne polskie piekielko i zawiść w stosunku do drugiego i pisanie ze każdy oszukuje
a twoja ostatnia wypowiedź jest poniżej podsumowania które zacytowałem. Przegrywasz z nim na argumenty to ci nerwy zaczynają puszczać i idziesz w kierunku pyskówek. Wyluzuj. Widac ze zabolało cie to ze zasugerował ci ze jestes naiwna, bo od tego zaczelas pisac swojego posta.

ODPOWIEDZ