Systemy z allegro / ebay / itp - PRZECZYTAJ ZANIM ZAPYTASZ

Jeżeli masz pomysł lub używasz ciekawego systemu albo strategii gry, opisz ja tutaj.
doriswawa
Stały bywalec
Stały bywalec

Re: Systemy z allegro / ebay / itp - PRZECZYTAJ ZANIM ZAPYTA

Nieprzeczytany post autor: doriswawa »

ScarFace, jak kolega Skuti, wytłumaczy ze dostępny w internecie np na chomiku lub na googlu można poszukać automat "dragonpips v2.02" ma takie same w 100% wszystkie ustawienia jak jego skalp na funta sprzedawany przez niego na http://allegro.pl/forex-ea-automat-skal ... 72557.html

Logicznie jaką on włożył prace jak nawet TP i SL które opisuje na aukcji jest takie same w obu plikach, plus reszta ustawień. Czytałam już ponad dwa miesiące temu ze ktoś to również opisał na forum w tym wątku, ale w nie wyjaśnionych okolicznościach post później zniknął aby inni nie poznali ze jest to automat dragonpips.com

Kolejna sprawa, jak kolega Skuti wytłumaczy ze automat daje zarobić każdego miesiąca 25% jak to opisuje w temacie aukcji ??? Jest to również nie logiczne bo nawet nie jest podparte co najmniej 6 miesięczną oficjalna statystyka...wiec panowie ręce opadają. Zwykły marketing i sprzedawanie nie spełnionych obietnic.

Napisał ze automat najlepiej działa na realnym koncie ale jak wpłacił 7500 tys zł to automat nagle zaczął mu tracić, wypłacił 5000 tys i zostawił resztę i dalej tracił a później coś tam zarobił.
No to czy on jest wart również tych 480 zł ? Oczywiście będą go bronić, Ci co dostali pewnie za darmo od niego gratis automat i cenną wiedzę jak sam się reklamuje bo to znawca jest przecież od EA ,ale jest to moim zdaniem nie fair jeśli mamy być wszyscy szczerzy do wszystkich w tym wątku.

Sam opisuje ze automat zna ale jednak zaskakuje go. Jak jest takim znawca to powinien wiedzieć ze nie automat zaskakuje a rynek się zmienia a automat bez optymalizacji nie będzie działał wieki....

Dodatkowo, chodzi o to ze np ironicznie umie udostępniać na tym forum automat np Pana Roberta Smuga, oraz innych sprzedających ale o swoim nic nie wspominał, wiec po co to robił ? Kopal dołki pod innymi ?

Taki chce być tutaj na forum uczciwy i lojalny w stosunku do innych sprzedających i ostrzega kupujących a wychodzi co innego. Nie podoba mi się takie zachowanie i po wielomiesięcznym czytaniu tego forum, postanowiłam napisać co myślę o tym.

Skuti
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: Skuti »

doriswawa nie ośmieszaj się, ty nie wiesz o czym piszesz dziewczyno
konto które znalazłaś po pierwsze nie jest udostępnione, po drugie suma wpłat na nie wynosiła 7500zł, najpierw przelałem tam z jednego konta 5 tysięcy żeby aktywować rachunek i je od ręki wypłaciłem. Potem z innego konta wpłaciłem sobie tam końcówke z jakiejś tam sumy tak żeby mi została równa sumka na koncie z którego zasilałem nowe konto założone specjalnie pod automat. Tu widzimy twój brak wiedzy na temat aktywacji kont i minimalnych wpłat początkowych.

Tak jak kolega ScarFace zauważył ja nie sprzedaje automatu tylko ustawienia które moim zdaniem są dla niego optymalnie dobre. Oczywiście pewnie zaraz mi zarzucisz że konto kolegi ScarFace to moje kolejne konto na tym forum ale to już twój problem. Oryginalne ustawienia dragona nie są takie jak moje, choć by SL i TP oryginalnie wynoszą odpowiednio 25 i chyba 15 czy 10 pips już nie pamiętam. Doris szukasz dziury w całym, gdzieś coś ci dzwoni ale nie wiesz gdzie i co.

doris kolejny raz udowadniasz swoją niewiedze pisząc że te 25% nie jest poparte oficjalną statystyką. Już od około roku działa cały czas konto demo (na którym notabene jak udowodniłem wyżej wyniki są gorsze niż na realu) na którym zysk w pipsach daje średnio około 25% wzrostu miesięcznie, to że myfxbook tego nie pokazuje jest przyczyną braku zarządzania kapitałem od samego początku, ot i cała filozofia. Myślę że i tak tego nie zrozumiesz jak to działa, to też tylko twój problem.

Automat "Pana Roberta Smuga" jak sama zauważyłaś nie zarabia, nie jest więc nic wart, nie wiem czy go udostępniłem czy nie, nawet nie chce mi się tego szukać. Do tej pory starałem się pomagać ludziom na tym forum pisząc obiektywne oceny tego co jest sprzedawane. Teraz oczywiście będe osobą która zwalcza konkurencje (?). I tu się grubo mylisz.

brother co do kupowania np sygnałów to chyba napisałem że mój kolega wystawił pozytywną ocene tym sygnałom i stąd moja decyzja o ich kupnie, liczyłem na łatwe pieniądze sądząc że człowiek na prawdę trafił na źródło dobrych sygnałów no i niestety straciłem. Po raz kolejny napisze wam że na giełdzie chodzi tylko i wyłącznie o zarabianie. Każdy zysk jest dobry czy to wygenerowany automatem czy sygnałami. Mając dobre automaty nie znaczy to że nie szukam kolejnych, dla mnie to po prostu moja praca.

Sprawdźcie może w tym temacie ile osób napisało : tak to moja aukcja na alllegro ! Jak bym miał coś na sumieniu to bym się nie przyznał.
Taki chce być tutaj na forum uczciwy i lojalny w stosunku do innych sprzedających i ostrzega kupujących a wychodzi co innego. Nie podoba mi się takie zachowanie i po wielomiesięcznym czytaniu tego forum, postanowiłam napisać co myślę o tym.
Lojalny w stosunku do innych sprzedających ? Ciekawe zdanie, musze nad tym pomyśleć :) Zauważ że sam szukam cały czas kolejnych automatów, stąd moje zainteresowanie aukcjami i obserwowanie tego tematu. Korzystam z opinii innych którzy się tu wypowiadają i sam wyrażam swoje opinie. Chętnie napisał bym że ktoś sprzedaje coś co zarabia ale niestety jeszcze nie trafiłem na taką aukcję na Allegro.

ScarFace dziękuje za normalne podejście do tematu

ADASKO2012
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: ADASKO2012 »

każdy dobrze wie,ze grając na forex codziennie wygrać nie da sie
tez kiedys gralem codziennie po kilka zlecen i wtopilem ze 100 tys ,myslalem ,ze im wiecej zlecen tym wiecej kasy bede mial
musialem wtopic,zeby pojsc po rozum teraz sie z tego smieje bo jestem na sporym plusie ale szkoda kasy straconej prze glupote poczatkujacego

Awatar użytkownika
Płaski
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Płaski »

A to co to za indyk ze go nie ma żaden MT4 :
http://allegro.pl/system-forex-wskaznik ... 02304.html

I to 60% w miesiąc...
http://fxfechu.za.pl/

Awatar użytkownika
klonmarcin
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: klonmarcin »

ADASKO2012 pisze:każdy dobrze wie,ze grając na forex codziennie wygrać nie da sie
Oczywiście, że codziennie nie uda się być na plus - kiedyś na 100% pojawi się dzień straty. Ale na allegro są tacy magicy co twierdzą, że "system" ma 100% skuteczności itp. itd....
Płaski pisze:A to co to za indyk ze go nie ma żaden MT4 :

I to 60% w miesiąc...
http://fxfechu.za.pl/
Taaa - dajesz tysiaka i tylko pół roku "dostępu" a potem "tylko" 25-50 zł comiesięcznego abonamentu. Jakoś to mnie nie przekonało.

A gdzie jakiś okres testowy ? jakoś nie chciałbym kupować kota w worku. Dodatkowo wskaźnik pokazujący volumen..... coś tutaj nie gra.... ale niech wypowiedzą się lepiej zorientowani w temacie.
Nie prowadzę szkoleń - nie sprzedaję sygnałów
No pain - No gain
Czas to pieniądz - ile jesteś w stanie go poświęcić?

https://www.youtube.com/watch?v=FLqQPZaiHvs

Rób to co kochasz, kochaj to co robisz, a nigdy nie będziesz musiał pracować...

JAREK67
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: JAREK67 »

Warto by zapytać sprzedawcę skąd są pobierane dane odnośnie wolumenu.

Pawel Szymanczyk
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: Pawel Szymanczyk »

doriswawa pisze:ScarFace, jak kolega Skuti, wytłumaczy ze dostępny w internecie np na chomiku lub na googlu można poszukać automat "dragonpips v2.02" ma takie same w 100% wszystkie ustawienia jak jego skalp na funta sprzedawany przez niego na http://allegro.pl/forex-ea-automat-skal ... 72557.html

Logicznie jaką on włożył prace jak nawet TP i SL które opisuje na aukcji jest takie same w obu plikach, plus reszta ustawień. Czytałam już ponad dwa miesiące temu ze ktoś to również opisał na forum w tym wątku, ale w nie wyjaśnionych okolicznościach post później zniknął aby inni nie poznali ze jest to automat dragonpips.com

Kolejna sprawa, jak kolega Skuti wytłumaczy ze automat daje zarobić każdego miesiąca 25% jak to opisuje w temacie aukcji ??? Jest to również nie logiczne bo nawet nie jest podparte co najmniej 6 miesięczną oficjalna statystyka...wiec panowie ręce opadają. Zwykły marketing i sprzedawanie nie spełnionych obietnic.

Napisał ze automat najlepiej działa na realnym koncie ale jak wpłacił 7500 tys zł to automat nagle zaczął mu tracić, wypłacił 5000 tys i zostawił resztę i dalej tracił a później coś tam zarobił.
No to czy on jest wart również tych 480 zł ? Oczywiście będą go bronić, Ci co dostali pewnie za darmo od niego gratis automat i cenną wiedzę jak sam się reklamuje bo to znawca jest przecież od EA ,ale jest to moim zdaniem nie fair jeśli mamy być wszyscy szczerzy do wszystkich w tym wątku.

Sam opisuje ze automat zna ale jednak zaskakuje go. Jak jest takim znawca to powinien wiedzieć ze nie automat zaskakuje a rynek się zmienia a automat bez optymalizacji nie będzie działał wieki....

Dodatkowo, chodzi o to ze np ironicznie umie udostępniać na tym forum automat np Pana Roberta Smuga, oraz innych sprzedających ale o swoim nic nie wspominał, wiec po co to robił ? Kopal dołki pod innymi ?

Moze zglosimy kolege skutiego na policje poniewaz sprzedaje cudeze systemy bez zadnych uprawnien :) W koncu on sam stosuje takie praktyki.Jak sie poczyta jego wypowiedzi to mozna sie zalamac bo koles chyba nie ma pojecia o tym rynku.Zreszta jego ustawienia obecnie beda przynosily systematyczne straty .

QTrader
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: QTrader »

JAREK67 pisze:

Warto by zapytać sprzedawcę skąd są pobierane dane odnośnie wolumenu.
Coś z tego poniżej chyba.

http://www.forexfactory.com/showthread.php?t=244274
Pozdrawiam

doriswawa
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: doriswawa »

Panowie, Ja się już nic nie odzywam w tej sprawie, ponieważ dowiedziałam się od firmy fx trade że kolega Skuti wysłał im groźby karalne które podpadają według prawnika który prowadzi ta firmę pod paragrafy Art.190 KK § 1 oraz Art.286 KK. § 1.
Jestem w szoku z kim mamy do czynienia na forum i kto wystawia aukcje na allegro z automatem.

Jak ktoś chce porównać ustawienia automatu dragonpips ściągniętego z internetu to najlepiej chyba wysłać wiadomość do osób które kupiły u Pana Adama Rzezaka automat skalp na funta i porównacie sobie ustawienia ze są takie same. Ja po tym co się dowiedziałam, kończę dyskusje z tym Panem.
Podobno e-mail od kolegi Skutiego, brzmiał jak by mafia jakaś napisała do tej firmy. Szczegółów treści nie znam ale właściciel tej firmy zgłosił to prawnikowi.

ADASKO2012
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: ADASKO2012 »

prawnik to powinien sie zajac tymi wszystkimi pseudo firmami na allegro sprzedajace automaty do scalpu, sygnaly itd ich oszustwa

ODPOWIEDZ