Systemy z allegro / ebay / itp - PRZECZYTAJ ZANIM ZAPYTASZ
Re: Systemy z allegro / ebay / itp - PRZECZYTAJ ZANIM ZAPYTA
Skuti nie pisz ze automat który ściągnęłes za darmo z neta zarabia Ci, bo przecież caly czas traci Ci na realnym koncie oraz na kontach demo ze rozlaczyles nawet aktualizację myfxbook, aby strat nie było większych za Maj, zeby kupujący na Allegro sie nie wsytraszyli.
http://allegro.pl/forex-ea-automat-skal ... 12496.html
http://www.myfxbook.com/members/AdamRze ... eal/558511
Powinieneś rownież ściągnąć aukcje i nie wciskac ludzia kitu ze 25% automat zarabia bo jak łatwo przeanalizować to on wpierw zarobi, a pózniej straci ponad polowe wiec jest tak rewelacyjny jak te wszystkie systemy i automaty co sam negujessz i ostrzegasz innych na forum.
Ja juz przerabialam wszystko, traderow z currensee z licencja DI, wszyscy tracili. Jak któremuś udało sie zarobić, to pózniej mi stracił zarobek plus dodatkowo depozyt i juz nie potrafił od robić. Mowa tu o Joinys Fx, byli jeszcze dwaj inni ale każdy jak coś zarobił to stracił z nawiązką! Jedynie kto nie traci to brokerzy i firmy typu właśnie currensee itp. Oni zawsze sciagna od Ciebie prowizje, nawet gdy jesteś do tylu z depozytem a zysk miałeś od nich przez tydzień do wglądu.
Zulutrade to w ogóle porażka. Wiele razy jak czytam wątki rożne na tym forum, była kiedyś dyskusja aby ktoś przedstawił ze na prawdę zarabia i to w sposób stabilny, to niestety nikt sie nie odezwał.....wiec moral jest chyba jeden Panowie?
Jarku67 ja zauważyłam na tym forum, ze jak ktoś odkrył coś fajnego i chce sie podzielić publicznie to od razu jest atakowany ze jego pomysł jest do du.. - wiec najlepiej to rozmawiać na forum forex factory, tam przynajmniej można porozmawiać na poziomie. Wierze ze na tym forum jest sporo dobrych traderow i maja swoje pomysły ale boja sie ujawnić bo i tak im nikt za to nie podziekuje a jedynie błotem obrzuci, nie mam racji?
http://allegro.pl/forex-ea-automat-skal ... 12496.html
http://www.myfxbook.com/members/AdamRze ... eal/558511
Powinieneś rownież ściągnąć aukcje i nie wciskac ludzia kitu ze 25% automat zarabia bo jak łatwo przeanalizować to on wpierw zarobi, a pózniej straci ponad polowe wiec jest tak rewelacyjny jak te wszystkie systemy i automaty co sam negujessz i ostrzegasz innych na forum.
Ja juz przerabialam wszystko, traderow z currensee z licencja DI, wszyscy tracili. Jak któremuś udało sie zarobić, to pózniej mi stracił zarobek plus dodatkowo depozyt i juz nie potrafił od robić. Mowa tu o Joinys Fx, byli jeszcze dwaj inni ale każdy jak coś zarobił to stracił z nawiązką! Jedynie kto nie traci to brokerzy i firmy typu właśnie currensee itp. Oni zawsze sciagna od Ciebie prowizje, nawet gdy jesteś do tylu z depozytem a zysk miałeś od nich przez tydzień do wglądu.
Zulutrade to w ogóle porażka. Wiele razy jak czytam wątki rożne na tym forum, była kiedyś dyskusja aby ktoś przedstawił ze na prawdę zarabia i to w sposób stabilny, to niestety nikt sie nie odezwał.....wiec moral jest chyba jeden Panowie?
Jarku67 ja zauważyłam na tym forum, ze jak ktoś odkrył coś fajnego i chce sie podzielić publicznie to od razu jest atakowany ze jego pomysł jest do du.. - wiec najlepiej to rozmawiać na forum forex factory, tam przynajmniej można porozmawiać na poziomie. Wierze ze na tym forum jest sporo dobrych traderow i maja swoje pomysły ale boja sie ujawnić bo i tak im nikt za to nie podziekuje a jedynie błotem obrzuci, nie mam racji?
doris. To forum zmieniło się na gorsze niestety, w stosunku do tego kto i co pisał tutaj kilka lat temu. Myślę, że zmieniło przede wszystkim swój charakter na stricte komercyjny. Jest doskonałym miejscem do działania różnych grup nacisku (brokerów, wprowadzających, szkolących etc.)doriswawa pisze:

Nie masz, bo mylisz pojęcia.doriswawa pisze:Jarku67 ja zauważyłam na tym forum, ze jak ktoś odkrył coś fajnego i chce sie podzielić publicznie to od razu jest atakowany ze jego pomysł jest do du.. - wiec najlepiej to rozmawiać na forum forex factory, tam przynajmniej można porozmawiać na poziomie. Wierze ze na tym forum jest sporo dobrych traderow i maja swoje pomysły ale boja sie ujawnić bo i tak im nikt za to nie podziekuje a jedynie błotem obrzuci, nie mam racji?
Kiedyś opracowałem własną strategię, opisałem ją w osobnym wątku, udostępniając za free wszystkie potrzebne indyki, zaprosiłem chętnych do własnych testów, zaznaczając na wstępie że nie jest to "jedyna i słuszna droga". Nikt mnie z błotem nie mieszał, choć dziś strategię oceniam jako średnio dobrą.
A tu aż się roi się od "doświadczonych inwestorów" z systemami za jedyne kilkaset złociszy, z udokumentowanymi wynikami w stopniu zerowym lub mocno wątpliwym i Ty się dziwisz takim reakcjom?
Jak można chcieć zarabiać na FX, będąc na bakier z czymś tak prozaicznym a jednocześnie cholernie ważnym jak logiczne myślenie?
Jeśli ktoś przez kilka lat sprzedaje na Allegro np. używane części do samochodów i nagle wyskakuje z systemem do zarabianiu na Fx, to jaką może mieć wiarygodność taki system? 
BTW. Ostatnio zadzwonili do mnie z Orange, że teraz będą mnie ubezpieczać na życie (jako dobrego klienta). Pogoniłem kobietę w kilku żołnierskich słowach, jeśli nie potrafią mi przez prawie 2 tygodnie Neostrady naprawić.
Takie czasy, trzeba być czujnym i walić na odlew bo inaczej na głowę wejdą.
Orange ubezpieczeniami się zajęło, masakra !!

BTW. Ostatnio zadzwonili do mnie z Orange, że teraz będą mnie ubezpieczać na życie (jako dobrego klienta). Pogoniłem kobietę w kilku żołnierskich słowach, jeśli nie potrafią mi przez prawie 2 tygodnie Neostrady naprawić.

Takie czasy, trzeba być czujnym i walić na odlew bo inaczej na głowę wejdą.

Masakra to będzie wtedy, kiedy PZU zostanie również operatorem telekomunikacjynymJAREK67 pisze:

- klonmarcin
- Maniak
Coś o tym wiem - strasznie się zdziwiłem kiedy do mnie zadzwonili chcąc wcisnąć jakieś ubezpieczenie.cajto pisze:Masakra to będzie wtedy, kiedy PZU zostanie również operatorem telekomunikacjynymJAREK67 pisze:
Orange ubezpieczeniami się zajęło, masakra !!![]()
Z tym sprzedawanie "systemów" to jest złoty interes dla sprzedających. Chętni zawsze się znajdą i oni to wykorzystują. Zawsze można powiedzieć, że "system" działa tylko kupujący coś "źle zrobił".
Ale 99% sprzedających "systemy" prawd. nie potrafi zarabiać na FX. Ci, którzy potrafią zarabiać nie będą się bawić w "aukcje - super system - 10000000% miesięcznie" itp. itd...

Nie prowadzę szkoleń - nie sprzedaję sygnałów
No pain - No gain
Czas to pieniądz - ile jesteś w stanie go poświęcić?
https://www.youtube.com/watch?v=FLqQPZaiHvs
Rób to co kochasz, kochaj to co robisz, a nigdy nie będziesz musiał pracować...
No pain - No gain
Czas to pieniądz - ile jesteś w stanie go poświęcić?
https://www.youtube.com/watch?v=FLqQPZaiHvs
Rób to co kochasz, kochaj to co robisz, a nigdy nie będziesz musiał pracować...
Dobrze Jarek67 napisał, ze nie ma sie co łudzić o zyski jesli system sprzedaje ktoś kto sprzedawał części samochodowe lub automat skalp na funta który niby zarabia 25% miesięcznie a w rezultacie jak sie zobaczy na statystyki na realnym koncie 25% to ma ale maksymalnej straty a nie zysków, ale w tej kwestii nie ma sie co dziwić jesli go sprzedaje budowlaniec który pod różnymi Nickname udziela sie na tym forum, wiec znów sie potwierdza kolegi Jarka67 opinia
Forex jest takim rynkiem ze każdy powinien wypracować sobie strategie aby ona była inna od innych i może wtedy jest szansa zwyciężać na forex.
Dziwi mnie tylko jedno ze np automat tradera Pana Roberta Smuga, rownież traci nonstop a mało tego jest to kopia starej wersji forex growth bot jak ktoś stwierdził w tym wątku a skalp na funta to nic innego jak dragonpips z tych starszych wersji rownież to jak to ma działać jesli tysiące ludzi na całym świecie używa ich?
Szkoda ze nawet tzw Pro Traderzy sprzedają coś co nie działa....
Forex jest takim rynkiem ze każdy powinien wypracować sobie strategie aby ona była inna od innych i może wtedy jest szansa zwyciężać na forex.
Dziwi mnie tylko jedno ze np automat tradera Pana Roberta Smuga, rownież traci nonstop a mało tego jest to kopia starej wersji forex growth bot jak ktoś stwierdził w tym wątku a skalp na funta to nic innego jak dragonpips z tych starszych wersji rownież to jak to ma działać jesli tysiące ludzi na całym świecie używa ich?
Gdyby byli Pro Traderami nie robili by tego proste, a jak nie wychodzi i non stop straty to trzeba się odkuć niekoniecznie uczciwie.doriswawa pisze:
Certyfikaty i Zaświadczenia Potwierdzam rzetelność szkolenia każdy poziom. Dołącz do nas zostań autoryzowanym szkoleniowcem na terenie EU szczegóły na stronie http://piv.pivpiv.dk/
-
- Pasjonat
ja zarabiam na forex spore pieniadze i nie zamierzam sie dzielic systemem z nikim
http://allegro.pl/forex-realny-zysk-rea ... 43896.html
chyba jeden z rekordow wyswietlen zainwestowal w reklame
http://allegro.pl/forex-realny-zysk-rea ... 43896.html
chyba jeden z rekordow wyswietlen zainwestowal w reklame
Po twojej aktywności w tym wątku uważam, że chyba nie jesteś z nami szczery Adaśko. Myślę nawet, że łyknąłeś któryś z tych gralli na Allegro i nie możesz odżałować wyrzuconych pieniędzy.ADASKO2012 pisze:ja zarabiam na forex spore pieniadze i nie zamierzam sie dzielic systemem z nikim

No chyba, że sam sprzedajesz coś i w ten sposób próbujesz zdyskredytować konkurencję?