Pogaduchy przy porannej kawie
Re: Pogaduchy przy porannej kawie
Kto posłuchał mojej prognozy na FW20xxx, już może się cieszyc z 5000 PLN z kontraktu. 

Jeżeli chcesz odnieść sukces, naucz się cenić ludzi.
Good job mike_05!
Jeśli o mnie chodzi to jak tylko Dukas włączy nasz indeks to z pewnością skorzystam
Jeśli o mnie chodzi to jak tylko Dukas włączy nasz indeks to z pewnością skorzystam

Jeśli czegoś nie możesz albo Ci się nie chce - obejrzyj to koniecznie.....
Przeczytaj opis zanim zaczniesz:
http://www.youtube.com/watch?v=l6-bGtW83vA
Przeczytaj opis zanim zaczniesz:
http://www.youtube.com/watch?v=l6-bGtW83vA
Zaraz chyba pozbędę się resztek tego kangura... Już zresztą go sprzedaję przez EURAUD i EURUSD (choć ten ostatni cokolwiek przez USDJPY...). Tak wyszło 
Nie tak prędko z tym Grunwaldem - pamiętaj że Litwini idą za kasą. I kręcą jak cholera...

Nie tak prędko z tym Grunwaldem - pamiętaj że Litwini idą za kasą. I kręcą jak cholera...
Jakże często ludzie mają już gotową opinię zanim zdążą pojąć istotę rzeczy.
A gdy już ta istota w pełni do nich dotrze, jakże często muszą zmagać się z konsekwencjami swojej opinii ;-)
A gdy już ta istota w pełni do nich dotrze, jakże często muszą zmagać się z konsekwencjami swojej opinii ;-)
... i naszych nie lubio!
Jeżeli chcesz odnieść sukces, naucz się cenić ludzi.
Moje broki nie uznają ale gratulacjemike_05 pisze:Kto posłuchał mojej prognozy na FW20xxx, już może się cieszyc z 5000 PLN z kontraktu.

Jadę UJ pod 104. Na razie trwa obrona 102. Ponowna zresztą.
Ale wielu wskazuje, że jen jest przegrzany. Krótkoterminowo. Może
Kagur też jest wysprzedany. A nadal zsuwa się w dół.
Ale wielu wskazuje, że jen jest przegrzany. Krótkoterminowo. Może
Kagur też jest wysprzedany. A nadal zsuwa się w dół.
- zastapmnie
- Pasjonat
Wstrzymałbym się na Twoim miejscu jeszcze. A nuż poziom dzisiejszych dołków, może z minimalnym pogłębieniem (0,9880) to będzie miejsce pod nieco większa korektę w górę...259 pisze:Zaraz chyba pozbędę się resztek tego kangura... Już zresztą go sprzedaję przez EURAUD i EURUSD (choć ten ostatni cokolwiek przez USDJPY...). Tak wyszło
Staram się przetrzymywać straty i ciąć zyski, bo tak podobno robi większość, która przecież nie może się mylić...
Może ale wcięło mi SL... jak zacznie się odbijać postawię nowy Buy.zastapmnie pisze:Wstrzymałbym się na Twoim miejscu jeszcze. A nuż poziom dzisiejszych dołków, może z minimalnym pogłębieniem (0,9880) to będzie miejsce pod nieco większa korektę w górę...259 pisze:Zaraz chyba pozbędę się resztek tego kangura... Już zresztą go sprzedaję przez EURAUD i EURUSD (choć ten ostatni cokolwiek przez USDJPY...). Tak wyszło
- zastapmnie
- Pasjonat
od poniedziałku spada ten kangur bardzo ślamazarnie, wręcz powiedziałbym usypiająco, jakby czekał, kiedy będzie właściwa pora, by pierdyknąć ostrzej w dół -albo przeciwnie, w końcu polecieć do góry...
Staram się przetrzymywać straty i ciąć zyski, bo tak podobno robi większość, która przecież nie może się mylić...
Pytanie o Kangura powinno brzmieć: kiedy rynek przestanie się bać RBA... i co wtedy zostanie? Widzę, 259 że używasz UJ jako proxy pozycji na kangurze... dobry ruch... przy słabnącym jenie jako imperatywie. Ja trochę przespałem UJ'a