Pogaduchy przy porannej kawie
Re: Pogaduchy przy porannej kawie
no to chyba po pogaduchach już ..... 

Teraz przyszedł czas na pogaduchy przy porannej szklance mleka 

Sky is the limit
Oprócz znikania użytkowników, zaczęły tutaj znikać też posty...
Szkoda, że techniki moderacji są tu na poziomie wschodnim - znikają ludzie bez śladu, znikają wypowiedzi... żadnej informacji od administracji, żadnego śladu że coś było. Nic. Ciężko pracować w takich warunkach...
Szkoda, że techniki moderacji są tu na poziomie wschodnim - znikają ludzie bez śladu, znikają wypowiedzi... żadnej informacji od administracji, żadnego śladu że coś było. Nic. Ciężko pracować w takich warunkach...
Troszkę przesadzasz przyjacielu, został usunięty tylko jeden nic nie wnoszący post ( sprawdziłem ) w ostatniej historii tego wątku, a pisząc "posty" zamiast "post" strasznie wyolbrzymiasz sprawę 
Napiszmy jeszcze raz, skoro ban dla mika jest waszym zdaniem niesłuszny zamiast bić piankę w tym wątku napiszcie do administracji PW lub załóżcie wątek w dziale administracji, protesty/głodówki raczej nic nie pomogą

Napiszmy jeszcze raz, skoro ban dla mika jest waszym zdaniem niesłuszny zamiast bić piankę w tym wątku napiszcie do administracji PW lub załóżcie wątek w dziale administracji, protesty/głodówki raczej nic nie pomogą

Wg. moich rachunków były 2 lub 3 posty więcej. Post Jarka - teraz ostatni na poprzedniej stronie - był pierwszy na tej stronie, a po nim był jeszcze jeden post jeśli dobrze pamiętam.
Zresztą po co mam przesadzać przyjacielu. Sam widzisz, jak to wygląda.
Miłego dnia!
Zresztą po co mam przesadzać przyjacielu. Sam widzisz, jak to wygląda.
Miłego dnia!

Przykro mi ale był 1 post, dokładnie 14.08.2013, sprawdzałem historie moderacji tego wątku az do końca lipca czyli dużo przed zamieszaniem z mikiemStforex pisze:Wg. moich rachunków były 2 lub 3 posty więcej
ja nie rachuje, ja mam fakty

Powód jest mi znanyStforex pisze:Zresztą po co mam przesadzać przyjacielu

Problem w tym że ja tu nic prócz protestu nie widzę, brakuje tylko wideł i pochodniStforex pisze:Sam widzisz, jak to wygląda.

Jakie widły? Jaka pochodnia? Po prostu wątek się przeniósł w inne bardziej przyjazne miejsce.Ink. pisze:Problem w tym że ja tu nic prócz protestu nie widzę, brakuje tylko wideł i pochodni
Nie ma przymusu pisania na tym forum.
Jak ktoś chce wiedzieć gdzie info na PW.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam
Witaj,Ink. pisze:Jako iż poruszony został moj nick, sprostuje informację
nie ja odrzuciłem prośbę o pochwałę, ja odrzuciłem ponowną prośbę o pochwałę, a to jest różnica mike
zasada konsekwencji i nie moim zadaniem jest kwestionować decyzje innego moda, a skoro mike wiedział iż jego prośba jest odrzucona ( żalił sie na to adminowi ) to po co zgłaszał post ponownie? aby postawić na swoim?
Druga sprawa jeśli mike nie potrafi dyskutować kulturalnie niech się nie dziwi ze tak zareagował admin, miał do tego pełne prawo , czy kara była zbyt surowa? może tak, może nie, natomiast zamiast znów się żalić i znów mnie o coś niesłusznie posądzać wystarczyło napisać PW do mnie, do admina lub do innego moda i może udało by się złagodzić karę,
Rozumiem iż mike wniósł sporo do tego forum ale za wiedza powinna iść w parze kultura
Nie znamy się i nie mieliśmy do tej pory okazji do wymiany choćby jednego zdania. Zapewne zebrałeś tu przyjacielu bogate doświadczenia oraz wiedzę o rynku forex. Zapewne nie jest Ci obcy również rynek giełdowy, towarowy i inne temu podobne, ale zagadnienia z gatunku "socjologia i psychologia tłumu" oraz "jak umiejętnie motywować" to nieco inna parafia. W tej drugiej grupie znaczącą rolę odgrywają emocje oraz osobiste preferencje każdego z nas.
Traktowanie ludzi, którzy zostawili tu tysiące postów, jak dzieciaków to gruba przesada. Jeśli taki ktoś pisze do moderatora prośbę o udzielenie pochwały to nie jest to prośba, za przeproszeniem, od trzylatka. Jakkolwiek możemy kogoś nie darzyć sympatią, taka osoba dobrze wie za co i kiedy decyduje się przyznać komuś pochwałę. I ponowienie tej prośby to już wystarczający powód, aby do takiego wniosku się przychylić. Choćby z racji szacunku dla jego wkładu. Po to są przy nickach kosteczki obrazujące zaangażowanie każdego użytkownika, aby łatwiej było moderatorom koordynować funkcjonowanie forum. Jest przyjacielu ogromna różnica pomiędzy 50-cioma postami, a 2-oma tysiącami. Tak jak jest różnica między dzieckiem (choćby geniuszem) a dorosłym człowiekiem. I mimo, że wśród tych drugich częściej zdarzają się furiaci i cholerycy, to z reguły nie wypalisz im w twarz opryskliwego "spadaj gówniarzu". A mam wrażenie, że tak to się odbyło.
Proponuję przemyśleć sprawę na przyszłość. Sztuka kamuflażu i działanie w tle uczynią to środowisko zdrowszym i spokojniejszym. A tresowanie szczurków (sorry za metaforę, ale właśnie je sobie do domu zakupiłem

P.S. Zżymanie się, że ktoś odchodzi do innego forum jest zupełnie nie potrzebne. To jak robić focha w salonie mercedesa, że ktoś jeździ też fiatem. Jeden i drugi służy do poruszania się. Można też dwoma, naprzemiennie. To takie naturalne....
Jeśli czegoś nie możesz albo Ci się nie chce - obejrzyj to koniecznie.....
Przeczytaj opis zanim zaczniesz:
http://www.youtube.com/watch?v=l6-bGtW83vA
Przeczytaj opis zanim zaczniesz:
http://www.youtube.com/watch?v=l6-bGtW83vA
Sildra nie wiem o co konkretnie chodziło tobie w poście ale ewidentnie nie czytałeś dokładnie
nie ja zbanowałem mika
nie ja odrzuciłem jego wniosek
szok :0
także post nietrafiony
Watek jest już porzucony i dyskusja forexowa nie jest tu juz od jakiegoś czasu prowadzona, więc zamykamy.
Aby nie było że Administracja jest zła i zamknęła wątek na wieczność, na wniosek autora wątku zostanie on otworzony ponownie
Pozdrawiam
nie ja zbanowałem mika
nie ja odrzuciłem jego wniosek
szok :0
także post nietrafiony

Na poprzedniej stronie masz bunt przeciwko administracji i o to mi chodziło, a wątek po prostu przenieśli do siebie, ot cała filozofiaQTrader pisze: Jakie widły? Jaka pochodnia? Po prostu wątek się przeniósł w inne bardziej przyjazne miejsce.
Watek jest już porzucony i dyskusja forexowa nie jest tu juz od jakiegoś czasu prowadzona, więc zamykamy.
Aby nie było że Administracja jest zła i zamknęła wątek na wieczność, na wniosek autora wątku zostanie on otworzony ponownie
Pozdrawiam