DayTrading: Środa 1.05.2013

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 01 maja 2013, 23:15

Wzrost
8
19%
Bez zmian
7
16%
Spadek
28
65%

Liczba głosów: 43

rajdel
Gaduła
Gaduła

Re: DayTrading: Środa 1.05.2013

Nieprzeczytany post autor: rajdel »

BOCZEK pisze:fajnie by bylo, ale wejdz sobie na d1 wtedy zobaczysz ze obecny dolek kilka dni temu prowokowal wzrosty...
widziałem o ile masz na myśli ten dołek z 23 marca

Awatar użytkownika
kashper
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: kashper »

roberttheus pisze:problemem nie jest generalnie gdzie wchodzisz ważne gdzie chcesz wyjść
:564:
Jeden TF daje wystarczająco dużo wątpliwości co do kierunku przyszłego ruchu.
O dywersyfikacji + wypłaty + statystyki + podsumowanie z pierwszego dziennika

Awatar użytkownika
roberttheus
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: roberttheus »

jakby ktoś nie widział .. pejsy świec wskazują na odbicie od podbitki do tego pinbary odwrócone.. jak jutro zobaczę niże poziomy ustawiam stopa nieznacznie poniżej wejścia
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
windsurfing na falach trendu

rafmax
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: rafmax »

Nowy, pamietasz jak po naszym pierwszym spieciu chyba w lutym, zaproponowałem ci zawody kto wiecej pipsów zrobi przez tydzien? bo stwierdziłes ze jak bede robił tyle pipsów co ty to wtedy zaczniemy gadac. nawet nie podjałes rekawicy i nagle zamilkłes... inaczej mowiac stchorzyłes zeby sobie stypy nie narobic.

jesli nie pamietasz to jutro poswiece kilka minut i poszukam.

Tyle w temacie.

ps: nadal czekam na sensowne wyjasnienie teori 'podciagania pod pejsów, zamkniecia itd..."
"Buy the fu*king dip you fu*king idiot" :)
http://www.youtube.com/watch?v=jllJ-HeErjU

Awatar użytkownika
Nowy123
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Nowy123 »

FxTag pisze:
hrabia pisze:
FxTag pisze:Edek nie chce rosnąć.
tak,to co robi od miesiaca?poczekaj pare godzin to zobaczysz co sie jeszcze moze stac
Myślę, że cały ten ruch jest na wymuszenie obniżki stóp.
teoria spiskowa ale moze cos w tym jest :wink:

juz po zabawi S polapane na podbitkach

Awatar użytkownika
atlanticos
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: atlanticos »

hrabia pisze:ja poczekam jak jak zejdzie nizej 1,3200 edek to jeszcze L dozuce po 22 godz bo po co premia a i tak na noc konsolidacja bedzie to nic sie nie dzieje a tp na 1,3300 jak narazie

uważaj z tym 1.33.... zobacz jaki pin jest na h4 wciąż nie zanegowany i popatrz jeszcze jak zamknie sie d1 bo tez raczej nie prowzrostowo... :564:
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv

Awatar użytkownika
hrabia
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: hrabia »

ale laduja w ch...a z tym edkiem mam pecha od poniedzialku na forexsie

Awatar użytkownika
atlanticos
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: atlanticos »

hrabia pisze:ale laduja w ch...a z tym edkiem mam pecha od poniedzialku na forexsie
na forexie nie ma czegoś takiego jak szczęście i pech...albo wiesz co robisz albo nie...
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv

Awatar użytkownika
Nowy123
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Nowy123 »

rafmax pisze:Nowy, pamietasz jak po naszym pierwszym spieciu chyba w lutym, zaproponowałem ci zawody kto wiecej pipsów zrobi przez tydzien? bo stwierdziłes ze jak bede robił tyle pipsów co ty to wtedy zaczniemy gadac. nawet nie podjałes rekawicy i nagle zamilkłes... inaczej mowiac stchorzyłes zeby sobie stypy nie narobic.

jesli nie pamietasz to jutro poswiece kilka minut i poszukam.

Tyle w temacie.

ps: nadal czekam na sensowne wyjasnienie teori 'podciagania pod pejsów, zamkniecia itd..."
ale czlowieku ja nie bede sie bawil w zawody jakies nie mam czasu na pierdoly zorozum to i nie zmieniaj tego co pisalem jak juz kogos cytujesz to raz dwa pisale ze nie bede ci nic udawaniac wystarczy ze kukniesz na EUR JPY co opisywal i analizowalem od 109 to CI powinno ywstarczyc a gdzie kurs wyladowal a ty mi ze nie masz zamiaru przegladac itp itd t owkleilem ci pare wykreso i na tym sie zakonczyl temat bo nie mialem i nie mam zamiaru CI chlopie NIC UDAWANIAC i dziwie sie PAXO ze sie dal sprowokowac i pokazal stan depa i konta ZROZuMULAES i jesli cos piszesz to pisz adokladnie a nie zmieniaj tego co pisalem bo ja dobrze pamietam

a teorie o podciaganiu to sobie poszukaj w postach ile razy to bylo pisane i a co sie dzialo pozniej to tyle z mojej strony do twojej BEZ ODBIORU !!!!

Awatar użytkownika
hrabia
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: hrabia »

atlanticos pisze:
hrabia pisze:ja poczekam jak jak zejdzie nizej 1,3200 edek to jeszcze L dozuce po 22 godz bo po co premia a i tak na noc konsolidacja bedzie to nic sie nie dzieje a tp na 1,3300 jak narazie

uważaj z tym 1.33.... zobacz jaki pin jest na h4 wciąż nie zanegowany i popatrz jeszcze jak zamknie sie d1 bo tez raczej nie prowzrostowo... :564:
witam mojego kolege moze w koncu dojdziemy do postawienia jakiejs wlasciwej sytuacji bo jestem rozczarowany tym co widze jak przychodze po pracy

Zablokowany