DayTrading: Środa 1.05.2013

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 01 maja 2013, 23:15

Wzrost
8
19%
Bez zmian
7
16%
Spadek
28
65%

Liczba głosów: 43

Awatar użytkownika
zastapmnie
Pasjonat
Pasjonat

Re: DayTrading: Środa 1.05.2013

Nieprzeczytany post autor: zastapmnie »

czy Wam ostatnio tez na armadzie zlecenie wchodzą z opóżnieniem.,.. wkurzyłem się, bo klikałem eskę na 87, a wlazła dopiero na 80; od parunastu dni co jakiś czas mam jakieś opóźnienia
Staram się przetrzymywać straty i ciąć zyski, bo tak podobno robi większość, która przecież nie może się mylić...

Awatar użytkownika
roberttheus
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: roberttheus »

no to nam podbil benio hahahahaha a teraz nawet przebił heheheheheh
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
windsurfing na falach trendu

Awatar użytkownika
Nowy123
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Nowy123 »

Nowy123 pisze:
rafmax pisze:Nowy, pamietasz jak po naszym pierwszym spieciu chyba w lutym, zaproponowałem ci zawody kto wiecej pipsów zrobi przez tydzien? bo stwierdziłes ze jak bede robił tyle pipsów co ty to wtedy zaczniemy gadac. nawet nie podjałes rekawicy i nagle zamilkłes... inaczej mowiac stchorzyłes zeby sobie stypy nie narobic.

jesli nie pamietasz to jutro poswiece kilka minut i poszukam.

Tyle w temacie.

ps: nadal czekam na sensowne wyjasnienie teori 'podciagania pod pejsów, zamkniecia itd..."
ale czlowieku ja nie bede sie bawil w zawody jakies nie mam czasu na pierdoly zorozum to i nie zmieniaj tego co pisalem jak juz kogos cytujesz to raz dwa pisale ze nie bede ci nic udawaniac wystarczy ze kukniesz na EUR JPY co opisywal i analizowalem od 109 to CI powinno ywstarczyc a gdzie kurs wyladowal a ty mi ze nie masz zamiaru przegladac itp itd t owkleilem ci pare wykreso i na tym sie zakonczyl temat bo nie mialem i nie mam zamiaru CI chlopie NIC UDAWANIAC i dziwie sie PAXO ze sie dal sprowokowac i pokazal stan depa i konta ZROZuMULAES i jesli cos piszesz to pisz adokladnie a nie zmieniaj tego co pisalem bo ja dobrze pamietam

JESLI PRZYTACZASZ MOJE WYPOWIEDZI PRZYTACZAJ JE CALE A NIE WYBRANE TO CO PAMIETASZ

a teorie o podciaganiu to sobie poszukaj w postach ile razy to bylo pisane i a co sie dzialo pozniej to tyle z mojej strony do twojej BEZ ODBIORU !!!!

crok.
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: crok. »

atlanticos pisze:
hrabia pisze:ale laduja w ch...a z tym edkiem mam pecha od poniedzialku na forexsie
na forexie nie ma czegoś takiego jak szczęście i pech...albo wiesz co robisz albo nie...
cos Ci sie popier... w forexie dla mlodych jest albo siedzisz w pociagu w dobra strone albo nie a wykresy to sobie mozesz w ....wlozyc a po fakcie i tak sie pieknie ukladaja jak mialy sie ulozyc :) ale w chwili wygladaja zawsze inaczej.
jak uzyskać parytet na edku -swieca z 03.12 - tu podjada pod 1,053 i wtedy rura w jeden dzien 500 piepek :)

Awatar użytkownika
hrabia
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: hrabia »

atlanticos pisze:
hrabia pisze:ale laduja w ch...a z tym edkiem mam pecha od poniedzialku na forexsie
na forexie nie ma czegoś takiego jak szczęście i pech...albo wiesz co robisz albo nie...
no wlasnie nie powinno sie laczyc pracy z gra na forexie

Awatar użytkownika
BOCZEK
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: BOCZEK »

jutro sie wszystko wyneguje... zobacz jak ta h4 wygladala piec, dziesiec trzydziesci mminut temu, to jest koszenie sli na moje... plotki o ograniczeniu qe do 50 dolcow... jak na moje tylko oczekujace wisza... cchoc japonce i jutro londek zdroj tez sobie pewnie poczeka do ebc, choc pewnie kilka sl peknie

co brenta, tak 23 kwietnia.....

a wy skonczcie sie publicznoe klucic, bo wiekszosc ma w d wasze potyczki.. sobie na pw mozecie tlumaczuc
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!

crok.
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: crok. »

Nowy123 pisze:
Nowy123 pisze:
rafmax pisze:Nowy, pamietasz jak po naszym pierwszym spieciu chyba w lutym, zaproponowałem ci zawody kto wiecej pipsów zrobi przez tydzien? bo stwierdziłes ze jak bede robił tyle pipsów co ty to wtedy zaczniemy gadac. nawet nie podjałes rekawicy i nagle zamilkłes... inaczej mowiac stchorzyłes zeby sobie stypy nie narobic.

Tyle w temacie.

ps: nadal czekam na sensowne wyjasnienie teori 'podciagania pod pejsów, zamkniecia itd..."
ale czlowieku ja nie bede sie bawil w zawody jakies nie mam czasu na pierdoly zorozum to i nie zmieniaj tego co pisalem jak juz kogos cytujesz to raz dwa pisale ze nie bede ci nic udawaniac wystarczy ze kukniesz na EUR JPY co opisywal i analizowalem od 109 to CI powinno ywstarczyc a gdzie kurs wyladowal a ty mi ze nie masz zamiaru przegladac itp itd t owkleilem ci pare wykreso i na tym sie zakonczyl temat bo nie mialem i nie mam zamiaru CI chlopie NIC UDAWANIAC i dziwie sie PAXO ze sie dal sprowokowac i pokazal stan depa i konta ZROZuMULAES i jesli cos piszesz to pisz adokladnie a nie zmieniaj tego co pisalem bo ja dobrze pamietam

JESLI PRZYTACZASZ MOJE WYPOWIEDZI PRZYTACZAJ JE CALE A NIE WYBRANE TO CO PAMIETASZ

a teorie o podciaganiu to sobie poszukaj w postach ile razy to bylo pisane i a co sie dzialo pozniej to tyle z mojej strony do twojej BEZ ODBIORU !!!!
no wy nie cwaniakuj bo caly czas pier... o sp500 a ciagle i gorke podnosza wiec nie Twoje analizy a szczescie wejscia wchodza a w wiekszosci nie wchodza !!!!!
jak uzyskać parytet na edku -swieca z 03.12 - tu podjada pod 1,053 i wtedy rura w jeden dzien 500 piepek :)

rafmax
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: rafmax »

Nowy123 pisze:

Tyle w temacie.

Widzisz jak cie mozna łatwo uciszyc. Znowu straszek obleciał i wizja chały.

Poza tym to ty jak cos piszesz to pisz dokładnie, bo wydaje sie ze mnie mozna zrozumiec co napisze, a po drugie to nie prowokowałem zadnego PAXO (domyslam sie ze psxor) tylko prosiłem SPONTFX o screena. Widzisz roznice??

PAXO (PXSOR) to nie to samo co SPONTFX. Łapiesz? :lol:

do pxsor nic nie mam i nie miałem.
"Buy the fu*king dip you fu*king idiot" :)
http://www.youtube.com/watch?v=jllJ-HeErjU

Arturm21
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Arturm21 »

w nocy 1:50 protokół BOJ, o 3:45 PMI chin, jak przewidujecie ruchy na jenie?

Awatar użytkownika
atlanticos
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: atlanticos »

crok. pisze:

cos Ci sie popier... w forexie dla mlodych jest albo siedzisz w pociagu w dobra strone albo nie a wykresy to sobie mozesz w ....wlozyc a po fakcie i tak sie pieknie ukladaja jak mialy sie ulozyc :) ale w chwili wygladaja zawsze inaczej.
troszkę się chyba zagalopowałeś... do kolegów tak się możesz odzywać... cytując Nowego - "bez odbioru" i komentarza dalszego z mojej strony
Ostatnio zmieniony 01 maja 2013, 21:28 przez atlanticos, łącznie zmieniany 1 raz.
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv

Zablokowany