Myślę, że cały ten ruch jest na wymuszenie obniżki stóp.hrabia pisze:tak,to co robi od miesiaca?poczekaj pare godzin to zobaczysz co sie jeszcze moze stacFxTag pisze:Edek nie chce rosnąć.
DayTrading: Środa 1.05.2013
Re: DayTrading: Środa 1.05.2013
hrabia, no co sie moze stac, dzid nie jest trzynasty wrzesnia 2012 roku
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
rafmax pisze:Zielona Mgiełka, daj sobie spokuj z tym ignorantem. Nie dosc ze pisze bzdury to wymysla pod to jakies przedziwne teorie, ktorych nie potrafi sensownie wytłumaczyc. Byc moze to bym jeszcze potrafił przemilczec i zaakceptowac, ale tego ze idzie w zaparte i wypiera sie wszsytkiego po kolei juz nie, bo to swiadczy o osobowosci typa.
BRAK HONORU !
skoncz frustracie swoje wywody bo nie mam zamiaru takiemu jak ty nic udawadniac zorozumial czy nie bardzo bo ile mozna pisa i powtarza to samo

DJ Mario z ECB by zawalu dostal jak by obnizyliFxTag pisze:Myślę, że cały ten ruch jest na wymuszenie obniżki stóp.hrabia pisze:tak,to co robi od miesiaca?poczekaj pare godzin to zobaczysz co sie jeszcze moze stacFxTag pisze:Edek nie chce rosnąć.
nowy, sa ignory 
co do brentw to potzymam go do konca tygodnia, tak licze ze przbija dolek i beddziiee po te 90 dolcow za trzy tygodnie, piki co przrstawiam sl...

co do brentw to potzymam go do konca tygodnia, tak licze ze przbija dolek i beddziiee po te 90 dolcow za trzy tygodnie, piki co przrstawiam sl...
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
i co tam? cos nam odbił gbp jpy...roberttheus pisze:target to gdzieś okolice 148 zobaczcie sobie na dziennym gdzie jest ujek a gdzie gbp/jpy jednocześnie trzymam już otwartą wcześniej stratną pozycję buy na ujku bo uważam iż w perspektywie 3 najbliższych tygodni poziom 100 pęknie na 100% boj już o to zadba

Ojj fajnie by byłoBOCZEK pisze:nowy, sa ignory

kusi mnie tez aby na tych górkach jakaś eske dobrać
Ostatnio zmieniony 01 maja 2013, 21:04 przez rajdel, łącznie zmieniany 1 raz.
- roberttheus
- Maniak
a co ma być? było to potrzebne by coniektórzy mogli załapać się na skę po lepszej cenie wejdz na wykres jutro rano
windsurfing na falach trendu
ja poczekam jak jak zejdzie nizej 1,3200 edek to jeszcze L dozuce po 22 godz bo po co premia a i tak na noc konsolidacja bedzie to nic sie nie dzieje a tp na 1,3300 jak narazie
fajnie by bylo, ale wejdz sobie na d1 wtedy zobaczysz ze obecny dolek kilka dni temu prowokowal wzrosty...
Tak myślę!
Tak myślę!