DayTrading: Środa 1.05.2013

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 01 maja 2013, 23:15

Wzrost
8
19%
Bez zmian
7
16%
Spadek
28
65%

Liczba głosów: 43

Awatar użytkownika
ZielonaMgielka
Maniak
Maniak

Re: DayTrading: Środa 1.05.2013

Nieprzeczytany post autor: ZielonaMgielka »

Nowy123 pisze:
ZielonaMgielka pisze:
Nowy123 pisze:pamietac reakcja jest dopier ona drugi dzien :) prawidlowa :)
Jak nie na drugi to moze na trzeci :)

Pamietac! Kiedy cena zamiast spadac rosnie to znaczy ze rynek sie myli, tak?
widze nie masz pojecia o czym piszesz ale twoje zaczepki splywaja po mnie mowie tutaj o reakcji na akcjach indeksach jak bys gral na indeksach to bys zrozumial

aa juz o moje ES na SP500 sie nie martwisz hahahahah skoncz prosze Cie i odpimpaj sie od mej osoby
Czemu sie tak unosisz? Od kiedy masz monopol na wypisywanie takich kocopolow.
Jesli bedziemy bic 1600 bedziesz siedzial cicho a jak nastapi delikatny pullback to powiesz "a nie mowilem!"... Prosze Cie...
Ostatnio zmieniony 01 maja 2013, 20:37 przez ZielonaMgielka, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
roberttheus
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: roberttheus »

rafmax pisze:
roberttheus pisze:po zapoznaniu się z raportem i z dzisiejszymi danymi i wyciągnięciu wniosków stwierdzam iż mam dobrze obrany kierunek jutro kolejny piękny dzień tym bardziej piękny iż będzie ebc w roli głównej i to jutro rynek wyznaczy kierunek

masz eski na parach z jenem?
to zależy na których:-) mam jedna skę i jedną lkę
windsurfing na falach trendu

Awatar użytkownika
hrabia
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: hrabia »

tylko dokad dojdzie, moze nawet do 1,3400 edek i dopiero jakies spadki ale czy do 1,3000 dojdziemy to zajebisty poziom teraz do przebicia, gospodarka usa moze za niedlugo sie poprawic ale w euro pie tez i kurs bedzie stal sobie

FxTag
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: FxTag »

Edek nie chce rosnąć.

Awatar użytkownika
roberttheus
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: roberttheus »

zarabiam na odchyłce w korelacjach par ot tajemnica sukcesu.. nie zamykam stratnych pozycji zazwyczaj no chyba że złapię typowo górkę lub dołek w nieodpowiednim miejscu

-- Dodano: śr 01-05-2013, 19:39 --

problemem nie jest generalnie gdzie wchodzisz ważne gdzie chcesz wyjść
windsurfing na falach trendu

Awatar użytkownika
Nowy123
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Nowy123 »

ZielonaMgielka pisze:
Nowy123 pisze:
Nowy123 pisze:pamietac reakcja jest dopier ona drugi dzien :) prawidlowa :)
Jak nie na drugi to moze na trzeci :)

Pamietac! Kiedy cena zamiast spadac rosnie to znaczy ze rynek sie myli, tak?
widze nie masz pojecia o czym piszesz ale twoje zaczepki splywaja po mnie mowie tutaj o reakcji na akcjach indeksach jak bys gral na indeksach to bys zrozumial

aa juz o moje ES na SP500 sie nie martwisz hahahahah skoncz prosze Cie i odpimpaj sie od mej osoby
Czemu sie tak unosisz? Od kiedy masz monopol na wypisywanie takich kocopolow.[/quote]

grales chodz raz na indeksach ??? chodz raz widziales REakcje przed i po FOMC jakie byly ruchy na drugi dzien raczej nie wiec prosze CIe odpimpaj sie od mej osoby

dzieki ze sie tak bardzo marwiles o moje S na SP500 :lol: graj swoje i czep sie czyjegos innego ogona :lol:

Awatar użytkownika
hrabia
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: hrabia »

FxTag pisze:Edek nie chce rosnąć.
tak,to co robi od miesiaca?poczekaj pare godzin to zobaczysz co sie jeszcze moze stac

Awatar użytkownika
BOCZEK
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: BOCZEK »

tez jak przeczytalem to z macronext, to na moje konsola do jutra, bo ani nie ograniczyli tego que ani nic konkretnego nie powiedzieli.... jak jutro ebc zostawi stopy tam gdzie sa to wtedy bedzie na moje up. tymczasem Brent Dal dzis zarobis trzysta pipa :-$
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!

rajdel
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: rajdel »

BOCZEK pisze:tez jak przeczytalem to z macronext, to na moje konsola do jutra, bo ani nie ograniczyli tego que ani nic konkretnego nie powiedzieli.... jak jutro ebc zostawi stopy tam gdzie sa to wtedy bedzie na moje up. tymczasem Brent Dal dzis zarobis trzysta pipa :-$
Z nocnym spadkiem nawet troche więcej :)

Czytałeś prv? Dalej poleci?

rafmax
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: rafmax »

Zielona Mgiełka, daj sobie spokuj z tym ignorantem. Nie dosc ze pisze bzdury to wymysla pod to jakies przedziwne teorie, ktorych nie potrafi sensownie wytłumaczyc. Byc moze to bym jeszcze potrafił przemilczec i zaakceptowac, ale tego ze idzie w zaparte i wypiera sie wszsytkiego po kolei juz nie, bo to swiadczy o osobowosci typa.

BRAK HONORU !
"Buy the fu*king dip you fu*king idiot" :)
http://www.youtube.com/watch?v=jllJ-HeErjU

Zablokowany