Pozdro
Scalping
Re: Scalping
Ciężko mi to napisać (bo osobiście nigdy tego nie zrobiłem i póki nie zdziadzieję tak jak np. Półbanda 
 to tego nie zrobię) ale może przejdź na wyższy interwał, póki masz tak mało czasu? Ja jak nie raz miałem dzień, że 20 minut na gre rano było to cholernie paskudne błędy popełniałem. Trzeba chwile posiedzieć i się wczuć w ten rynek jak się gra na niskich interwałach moim zdaniem.
Pozdro

Pozdro
Półbanda 
To coś o mnie ?

To coś o mnie ?
Jeden TF daje wystarczająco dużo wątpliwości co do kierunku przyszłego ruchu.
O dywersyfikacji + wypłaty + statystyki + podsumowanie z pierwszego dziennika
						O dywersyfikacji + wypłaty + statystyki + podsumowanie z pierwszego dziennika
Z twojego dziennika tak wyczytałem 
Starość nie radość, trzeba się na wyższe interwały przesiadać hehe

Starość nie radość, trzeba się na wyższe interwały przesiadać hehe
- adamkaluza
 - Pasjonat

Edek +1

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Pomyśl co powinna zrobić cena żeby zabrać ci pieniądze. Ona to zrobi!
Zaszalałeśadamkaluza pisze:Edek +1
MIłego weekendu , ja już dziś kończę "zabawę"
p.s ejek coś koło 50p

Niezależnie od tego, czy spędzamy nasze życie śmiejąc się, czy płacząc (smucąc się) - to zawsze jest ten sam czas życia...
MIałem nie grać ale jakoś tak wyszło  

ejek +50p
Trzeba odpocząć od tego FX, zrobię sobie kilkunastu dniową przerwę. pozdrawiam Wszystkich
a w szczególności adamkaluza

ejek +50p
Trzeba odpocząć od tego FX, zrobię sobie kilkunastu dniową przerwę. pozdrawiam Wszystkich
a w szczególności adamkaluza

Niezależnie od tego, czy spędzamy nasze życie śmiejąc się, czy płacząc (smucąc się) - to zawsze jest ten sam czas życia...
						- adamkaluza
 - Pasjonat

Zgarnąłem jednego pipsa o 9 rano i na tym skończyłem grę. Pogoda piękna więc pojechałem z niej po korzystaćmandrejk pisze:Zaszalałeś![]()
Dobrze, więcej pipsów zostanie dla mniemandrejk pisze:Trzeba odpocząć od tego FX, zrobię sobie kilkunastu dniową przerwę.
Dziękuję za szczególne pozdrowieniamandrejk pisze:pozdrawiam Wszystkich a w szczególności adamkaluza
Pomyśl co powinna zrobić cena żeby zabrać ci pieniądze. Ona to zrobi!
Witm na poczatku chcialbym sie przywitac .A teraz do rzeczy gram od kilku dni na demo na MT4 M1 zamierzam grac ok miesiaca na demo na razie moje wyniki to 21 wejsc na plus 1 na ninus stan konta +25% .
Moje pytanie jakiego polecacie brokera do Scalpingu ? Pozdrawiam i z gory dziekuje.

Moje pytanie jakiego polecacie brokera do Scalpingu ? Pozdrawiam i z gory dziekuje.
A umiesz juz wyznaczac SL i TP ?grand116 pisze:Witm na poczatku chcialbym sie przywitac .A teraz do rzeczy gram od kilku dni na demo na MT4 M1 zamierzam grac ok miesiaca na demo na razie moje wyniki to 21 wejsc na plus 1 na ninus stan konta +25% .
Pozdro.
Ze mnie dupa nie trejder!!! 
Tak umiem ustawiac SL i TP ale ja nie ustawiam ja jestem SL najlepszy SL to palec na myszce i stalowe nerwy