Scalping

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.
guccon
Pasjonat
Pasjonat

Re: Scalping

Nieprzeczytany post autor: guccon »

Zastanawiałem się ostatnio nad ponownym prowadzeniem dziennika ale na chwilę obecną @adamkaluza zgodził się abym wklejał tutaj swoje zagrania więc dopóki nie będzie mu to przeszkadzało ograniczę się właśnie do umieszczania samych screenów. Nie wykluczam że pojawi się mój wątek z dokładnym opisem co teraz robię ale na razie zostaje tak jak jest :)
Wszyscy wiedzą, że czegoś nie da się zrobić, i przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da, i on to właśnie robi.

Awatar użytkownika
adamkaluza
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: adamkaluza »

Nie mam czasu poczytać co pisaliście (później poczytam), na szybciora coś zagrałem :)

Kabel -7 i +3
2013-04-18_kabel.png
Poleci UP? :D

Edit.
Pojechali 40p, ale też mocno wrócili.
2013-04-18_kabel_z.png
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Pomyśl co powinna zrobić cena żeby zabrać ci pieniądze. Ona to zrobi!

guccon
Pasjonat
Pasjonat

Wczoraj bez wejścia. Koniec tygodnia na remis 1-1 w słabym stylu.

Obrazek
taking a screen shot
Obrazek
upload photos
Wszyscy wiedzą, że czegoś nie da się zrobić, i przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da, i on to właśnie robi.

Awatar użytkownika
adamkaluza
Pasjonat
Pasjonat

guccon pisze:Koniec tygodnia na remis 1-1 w słabym stylu.
Fajne zagrania. Pozwolę sobie lekko skomentować :) Na edku małą konsolkę było widać, a nie znam szerszego obrazu. Na audiku fajnie widać jak ze spadkowego trend zmienił się na wzrostowy - wyższa górka i wyższy dołek i Twoje wejście :)
Ja dzisiaj bez zagrania.

guccon
Pasjonat
Pasjonat

Miały być tylko screeny z mojej strony no ale odpowiem :]

Troszeczkę dzisiaj zaspałem i nie załapałem się na wzrosty kangura a taki określiłem sobie kierunek. Pozostało wyczekiwanie na korektę (to jest to miejsce które określiłeś jako "ze spadkowego") i znalazłem takie miejsce. Wejście powinno być przynajmniej 2p niżej ale zagapiłem się na inną parę a dodatkowo wyszedł poślizg i tak brzydko to wygląda jakbym wszedł w L na górce. SL musiał być na 5p a nie na 3p jak planowałem ale rynek nie zrobił psikusa i dał rosnąć. Ponieważ wcześniej był już zrobiony solidny ruch w górę dlatego TP było małe i zakładało zrobienie podwójnego szczytu.

Na edku miałem określone poszukiwanie S'ki ale szczerze przyznam się bez bicia że po ruchu jaki był na ejku i audzie powinienem odpuścić konsole na edku. Przekonał mnie właśnie ten brak ochoty UP jak na innych parach ale zaliczyłem wpadkę. Zresztą na własną prośbę. Dlatego napisałem iż było to w słabym stylu.

Awatar użytkownika
adamkaluza
Pasjonat
Pasjonat

Ejek -7 i +2
2013-04-22_ejek.png
Edek +6
2013-04-22_edek.png
Na dzisiaj koniec. Dzień na zero :)
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

guccon
Pasjonat
Pasjonat

Szybkie 1-0. Dzisiaj rynek dla PMI więc koniec gry.

Obrazek
screen shot apple

guccon
Pasjonat
Pasjonat

Można by pomyśleć że ładnie mnie nabrali ale ochronę kapitału mam na liście wyżej niż zyski więc wszystko pod kontrolą

Obrazek
screenshot app

guccon
Pasjonat
Pasjonat

Nie trafiłem w kierunek. Dzisiaj dzień na załatwianie "papierków" więc już nie będzie okazji na rewanż.

Obrazek
image upload no compression

Awatar użytkownika
adamkaluza
Pasjonat
Pasjonat

Przynajmniej ktoś coś wrzuca w dziennik, bo ja nie mam czasu pograć. Wczoraj na szybko i 3 x SL zaliczyłem. Ogólnie zauważyłem że często gram na szybko, poświęcam temu coraz mniej czasu i uwagi. Wyniki są baardzo słabe ostatnio. Niestety wszystkiego na raz się nie da...

ODPOWIEDZ