DayTrading: Środa 27.03.2013

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 28 mar 2013, 00:18

Wzrost
22
39%
Bez zmian
8
14%
Spadek
27
47%

Liczba głosów: 57

Awatar użytkownika
ForexTig3r
Maniak
Maniak

Re: DayTrading: Środa 27.03.2013

Nieprzeczytany post autor: ForexTig3r »

Dane GBP przeczuwam będą zgodne z konsensusem ew. lepsze.
A Ty Bemowo jak przeczuwasz ruch GBP :?:
Wzrost będzie gdy edek pikował kabel rósł...

EURGBP wyraźny wzrost
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 27 mar 2013, 10:04 przez ForexTig3r, łącznie zmieniany 4 razy.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
subsilver2 趋势线

Awatar użytkownika
kk.dreamer
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: kk.dreamer »

Dziękuję za info :)
Drodzy Panowie Panie również trejdują...

Awatar użytkownika
neosb
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: neosb »

kk.dreamer pisze:
Adam pisze:
kk.dreamer pisze:Witam. Wiecie jak wygląda sprawa godzin handlu na forex w okresie świątecznym? Chodzi mi o piatek przed świętami i poniedziałek wielkanocny
do kościoła bys poszedl jajka sobie poswiecic a nie na forex

W związku z tym, że jestem płci żeńskiej to mogę poświęcić jajka nrzeczonemu :D :P A do kościoła też pójdę :D A tak poważnie, to pytam, bo nie wiem czy giełda normalnie się zamyka w piatek wieczorem czy jakoś wcześniej. Dostałam wiadomość od broka, że w piatek giełda surowców nie pracuje, więc nie wiem jak jest z walutami. A niechce zostać z pozycjami otwartymi na weekend. Wszyscy pamietają co było w zeszły weekend. Armageddon :D
według forexfactory i ichniejszego kalendarza piątek jest świętem bankowym w australii i nowej zelandii, więc tam banki są zamknięte, jednak większość brokerów pozostaje otwarte, w reszcie krajów z głównych par walutowych nie ma dnia wolnego - broker w piątek zamknie się normalnie. natomiast poniedziałek w większości europy jest wolny, z kolei w usa nie... ale ja i tak bym się pytał brokera, w końcu to jego decyzja :)
"jako to żydzi mieli w zwyczaju powtarzać - lepsze kilo handlu niz 10 kilo roboty"

Bemowo

Nieprzeczytany post autor: Bemowo »

Na australijczyku powstał gartley, którego obecnie można traktować jako kontynuację trendu wzrostowego.
sygnału kupna na tą chwilę nie mam

Awatar użytkownika
cugan
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: cugan »

CHF/PLN = ok 3,50 a może i lepiej
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji autora.Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.

Bemowo

ForexTig3r pisze:Dane GBP przeczuwam będą zgodne z konsensusem ew. lepsze.
A Ty Bemowo jak przeczuwasz ruch GBP :?:
Wzrost będzie gdy edek pikował kabel rósł...
Przyznam, że nie wiadomo jak będą one interpretowane.
Jedynie prognoza na + powinna przyczynić się do wzrostów

Awatar użytkownika
pkubiu
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: pkubiu »

Jak to jest dane z Włoch fatalne a edek strzela do góry?
chciwość jest dobra

Awatar użytkownika
cugan
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: cugan »

kabel to się szykuje do zawały na wyższych TF do okolic 1,4470
Ostatnio zmieniony 27 mar 2013, 10:10 przez cugan, łącznie zmieniany 1 raz.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji autora.Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.

Bemowo

przekonuję mnie powyższe analizy EURGBP

Na kablu technicznie kluczowe miejsca z h4. Z jednej retest, z drugiej wsparcie na liniii rgr
strzał powinien być, który może nadać kierunek w kilkudniowym terminie (w przypadku spadków - nawet kilkutygodniowym)

Awatar użytkownika
richard.cali
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: richard.cali »

kk.dreamer pisze:
Adam pisze:
kk.dreamer pisze:Witam. Wiecie jak wygląda sprawa godzin handlu na forex w okresie świątecznym? Chodzi mi o piatek przed świętami i poniedziałek wielkanocny
do kościoła bys poszedl jajka sobie poswiecic a nie na forex

W związku z tym, że jestem płci żeńskiej to mogę poświęcić jajka nrzeczonemu :D :P A do kościoła też pójdę :D A tak poważnie, to pytam, bo nie wiem czy giełda normalnie się zamyka w piatek wieczorem czy jakoś wcześniej. Dostałam wiadomość od broka, że w piatek giełda surowców nie pracuje, więc nie wiem jak jest z walutami. A niechce zostać z pozycjami otwartymi na weekend. Wszyscy pamietają co było w zeszły weekend. Armageddon :D
a kobieca intuicja lub wiedza co Ci podpowiada na E/U bedzie UP czy Down, pod warunkiem że faktycznie nią jesteś, tu już była tak co w przerwach po jajach się drapała :lol:
"Analitycy i brokerzy pozostają, zmieniają się tylko inwestorzy"...Mr. Wong Hong Kong sierpień 2010
W 2012 ZEUSS obalił tezę Wonga :)
2013- Team Zeussa :)

Zablokowany