A Ty Bemowo jak przeczuwasz ruch GBP

Wzrost będzie gdy edek pikował kabel rósł...
EURGBP wyraźny wzrost
według forexfactory i ichniejszego kalendarza piątek jest świętem bankowym w australii i nowej zelandii, więc tam banki są zamknięte, jednak większość brokerów pozostaje otwarte, w reszcie krajów z głównych par walutowych nie ma dnia wolnego - broker w piątek zamknie się normalnie. natomiast poniedziałek w większości europy jest wolny, z kolei w usa nie... ale ja i tak bym się pytał brokera, w końcu to jego decyzjakk.dreamer pisze:Adam pisze:do kościoła bys poszedl jajka sobie poswiecic a nie na forexkk.dreamer pisze:Witam. Wiecie jak wygląda sprawa godzin handlu na forex w okresie świątecznym? Chodzi mi o piatek przed świętami i poniedziałek wielkanocny
W związku z tym, że jestem płci żeńskiej to mogę poświęcić jajka nrzeczonemu![]()
A do kościoła też pójdę
A tak poważnie, to pytam, bo nie wiem czy giełda normalnie się zamyka w piatek wieczorem czy jakoś wcześniej. Dostałam wiadomość od broka, że w piatek giełda surowców nie pracuje, więc nie wiem jak jest z walutami. A niechce zostać z pozycjami otwartymi na weekend. Wszyscy pamietają co było w zeszły weekend. Armageddon
Przyznam, że nie wiadomo jak będą one interpretowane.ForexTig3r pisze:Dane GBP przeczuwam będą zgodne z konsensusem ew. lepsze.
A Ty Bemowo jak przeczuwasz ruch GBP
Wzrost będzie gdy edek pikował kabel rósł...
a kobieca intuicja lub wiedza co Ci podpowiada na E/U bedzie UP czy Down, pod warunkiem że faktycznie nią jesteś, tu już była tak co w przerwach po jajach się drapałakk.dreamer pisze:Adam pisze:do kościoła bys poszedl jajka sobie poswiecic a nie na forexkk.dreamer pisze:Witam. Wiecie jak wygląda sprawa godzin handlu na forex w okresie świątecznym? Chodzi mi o piatek przed świętami i poniedziałek wielkanocny
W związku z tym, że jestem płci żeńskiej to mogę poświęcić jajka nrzeczonemu![]()
A do kościoła też pójdę
A tak poważnie, to pytam, bo nie wiem czy giełda normalnie się zamyka w piatek wieczorem czy jakoś wcześniej. Dostałam wiadomość od broka, że w piatek giełda surowców nie pracuje, więc nie wiem jak jest z walutami. A niechce zostać z pozycjami otwartymi na weekend. Wszyscy pamietają co było w zeszły weekend. Armageddon