Grodzka byłą tu na forum nie wiedziałemrichard.cali pisze: tu już była tak co w przerwach po jajach się drapała
DayTrading: Środa 27.03.2013
Re: DayTrading: Środa 27.03.2013
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji autora.Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
Witam,cugan pisze:kabel to się szykuje do zawały na wyższych TF do okolic 1,4470
jakie interwały to są wyższe według Ciebie?

Życzę wszystkim wolności i sukcesów!
- ForexTig3r
- Maniak

Nadal tak uważaszcugan pisze:kabel to się szykuje do zawały na wyższych TF do okolic 1,4470
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
subsilver2 趋势线
subsilver2 趋势线
-
Bemowo
chyba taśmy nie pokona?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
na kangurze dzisiaj chyba będą spadki, co?
- kk.dreamer
- Pasjonat

a kobieca intuicja lub wiedza co Ci podpowiada na E/U bedzie UP czy Down, pod warunkiem że faktycznie nią jesteś, tu już była tak co w przerwach po jajach się drapała
[/quote]
Moja intuicja mówi, że narazie down. Często mnie nie zawodzi, ale wyjątki potwierdzają regułę
Moja intuicja mówi, że narazie down. Często mnie nie zawodzi, ale wyjątki potwierdzają regułę
Drodzy Panowie Panie również trejdują...
Nie ma to jak zlecenia oczekujące i stop lossy, w jednej chwili można zmienić swój punkt widzenia 

Życzę wszystkim wolności i sukcesów!
Moje spojrzenie na ujka
-
Bemowo
chyba tak w kilkunastodniowej perspektywie,
za grubasami
za grubasami
Dobre miejsce do brania S na USD/PLN w mojej opinii. Dane od rana z Europy delikatnie mówiąc ssą pałkę a jakoś spektakularnego umocnienia dolara nie widać. To może oznaczać tylko jedno. O 11 dane z Eurolandu jak będą złe i dolar nie przeskoczy poza opór to w ciemni można brać S, takie jest moje zdanie.