Dobrze, że kosztował ułamek tego co Polski, a był większy...cugan pisze:Takie coś nas czeka jak nasi przegrają z San Marino
http://www.gazetaprawna.pl/artykuly/692 ... awna.pl%29
DayTrading: Wtorek 26.03.2013
- ForexTig3r
- Maniak
Re: DayTrading: Wtorek 26.03.2013
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
subsilver2 趋势线
subsilver2 趋势线
- wesoly mis
- Gaduła
Cugan o 22:10 znowu twój zwolennik sypnał S, zajmij się kablem, ejkiem.
To pewnie był ten M15 Woddie killer?
Dawno wygranie 4 browarów tak długo mi nie zajęło, przeciwnik jest silny, walczy, zmyla- ale widzę poprawę na niższych TF i to napawa otuchą...
Edit:
Oby tylko żaba nie wskoczył z brązowym kanałem. Wymięknę...
Dawno wygranie 4 browarów tak długo mi nie zajęło, przeciwnik jest silny, walczy, zmyla- ale widzę poprawę na niższych TF i to napawa otuchą...
Edit:
Oby tylko żaba nie wskoczył z brązowym kanałem. Wymięknę...
Na niskich TF M1 urywają się świece wzrostowe i RSI chce iść w górę to sztandarowa zmyławesoly mis pisze:Cugan o 22:10 znowu twój zwolennik sypnał S, zajmij się kablem, ejkiem.

http://forex-nawigator.biz/forum/woodie ... 5-290.html
sentencja dla zmyły spadkowej
To najpiękniejsze modele Steve Fitzsimmons to to przy którym wymięka każdy niedoświadczony trader .
Kiedy wskaźniki takie jak RSI pokazują ,że wykres powinien iść w dól pojawiają się białe świece spadkowe które idą do góry i się urywają
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji autora.Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
- ForexTig3r
- Maniak
To jest formacja spadkowa 

Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
subsilver2 趋势线
subsilver2 趋势线
- wesoly mis
- Gaduła
M1 nie jest podstawa do prognozy
jest wskazówką do oceny ale nie wykładnią
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji autora.Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
- wesoly mis
- Gaduła
Toż to trójkat wzrostowy, jedna z lepszych formacji prowzrostowych.ForexTig3r pisze:To jest formacja spadkowa
Ważna jest kwestia obrotów na wejściu i wybicie przed 25% od zakończenia na większym wolumenie.
W sumie to nie mój walor, nie mój cyrk i nie moje małpy...
-- Dodano: 26 mar 2013, 23:56 --
Cugan, tu Cię zastrzelę starym porzekadłem traderów.cugan pisze:M1 nie jest podstawa do prognozy
jest wskazówką do oceny ale nie wykładnią
"Skoro nie chce spadać to będzie rosło!"
- ForexTig3r
- Maniak
NA EURJPY jest więcej Shortów
http://www.myfxbook.com/community/outlook
Czechy NAs mielą w grze na Fx
http://www.myfxbook.com/community/outlook
Czechy NAs mielą w grze na Fx
subsilver2 趋势线
subsilver2 趋势线
ForexTig3r pisze:To jest formacja spadkowa
-- Dodano: wt 26-03-2013, 23:04 --
wesoly mis pisze: Cugan, tu Cię zastrzelę starym porzekadłem traderów.
"Skoro nie chce spadać to będzie rosło!"

- ForexTig3r
- Maniak
Cugan zbyt zaawansowane metody stosuje, dlatego takie absurdy wychodzą...
Co do formacji kontynuacji trendów to chorągiewką W1 taką jest, dlaczego więc większość widzi spadki
Trudno zgadnąć gdzie kurs poleci ale po nic Nam to, jak jutro się ułoży o 8-9 w zależności od tego czy będzie dołek czy szczyt tam polecimy.
Co do formacji kontynuacji trendów to chorągiewką W1 taką jest, dlaczego więc większość widzi spadki

Trudno zgadnąć gdzie kurs poleci ale po nic Nam to, jak jutro się ułoży o 8-9 w zależności od tego czy będzie dołek czy szczyt tam polecimy.
Ostatnio zmieniony 26 mar 2013, 23:19 przez ForexTig3r, łącznie zmieniany 2 razy.
subsilver2 趋势线
subsilver2 趋势线