Masz coś do mnie Kolegowesoly mis pisze: EDIT: czy ktoś ma patent na zbanowanie cugana, choćby na miesiąc. Zapłacę
DayTrading: Wtorek 26.03.2013
Re: DayTrading: Wtorek 26.03.2013
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji autora.Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
dlaczego edek nie spada oto odpowiedź
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ja nie zwlekałem jak weszli w strefe popytu. Dałem im z grubej rurywesoly mis pisze:Może jutro, później, po takim spadku konsolka wskazana a CCI(14) wali w sufit u mnie.rafmax pisze:wesoły mis,
zajałes pozycje na w20?
Niech zrobią podwójny dołek, trójkat wzrostowy albo co prowzrostowego. Poczekam.
Ale jak masz sygnała to zapodaj.
P.S. Rafmax, ten spadek po zamknięciu serii marcowej jest zastanawiający dla mnie, cofnałem się w czasie i popatrzyłem co się stało po zamknięciu serii grudniowej.
Generalnie, przejdą 2396 to Lka wskazana...
Ostatnio zmieniony 26 mar 2013, 19:51 przez rafmax, łącznie zmieniany 1 raz.
"Buy the fu*king dip you fu*king idiot"
http://www.youtube.com/watch?v=jllJ-HeErjU
- wesoly mis
- Gaduła
Zgodnie z 62 poprawką do regulaminu forum odmawiam odpowiedzi na tak sformułowane pytanie ponieważ zagrozi mi to kolejnym banem na miesiąc!.cugan pisze:Masz coś do mnie Kolegowesoly mis pisze: EDIT: czy ktoś ma patent na zbanowanie cugana, choćby na miesiąc. Zapłacę
@Rafmax, ja poczekam, Ty masz skłonności do zbyt szybkiego startu do tortu...
Ostatnio zmieniony 26 mar 2013, 19:54 przez wesoly mis, łącznie zmieniany 1 raz.
wesoly mis pisze:Zgodnie z 62 poprawką do regulaminu forum odmawiam odpowiedzi na tak sformułowane pytanie ponieważ zagrozi mi to kolejnym banem na miesiąc!.cugan pisze:Masz coś do mnie Kolegowesoly mis pisze: EDIT: czy ktoś ma patent na zbanowanie cugana, choćby na miesiąc. Zapłacę
w sumie ten drugi nick bardziej mi sie podobał
"Buy the fu*king dip you fu*king idiot"
Ja tak na to patrze ale kierunek ten samdavor5 pisze:dlaczego edek nie spada oto odpowiedź
- wesoly mis
- Gaduła
@Rafmax, spoko to awaryjny ...
Ale my tu gadu gadu a edzio szykuje się do wzrostów.
To jest to czego najbardziej nie lubię. Wszystkie oscylatory krótkoterminowe są poziome w środku np . Rsi między 60 a 40. choć tego g..a nie używam. Poczekam, zobacze czy cugan ma rację.
Edit:
Jak szybko spadło to szybko wzrośnie o ile to jest formacja "wiadro" ?
Ale my tu gadu gadu a edzio szykuje się do wzrostów.
To jest to czego najbardziej nie lubię. Wszystkie oscylatory krótkoterminowe są poziome w środku np . Rsi między 60 a 40. choć tego g..a nie używam. Poczekam, zobacze czy cugan ma rację.
Edit:
Jak szybko spadło to szybko wzrośnie o ile to jest formacja "wiadro" ?
- ForexTig3r
- Maniak
Jakaś statystyka jak często rynek porusza się odwrotnie do otwartych pozycji na rynkuBemowo pisze:poczekajmy jutro na kabelka.ForexTig3r pisze:Stopy wywaliło i nie ma kto grać teraz...
Większość chyba w tym momencie ma przypadłość "siedzę i myślę i qrwa nie wiem..."
Na tę chwilę krótka.
Wsparcie niestety mocne, ale tu spadki mogą rozkręcić się z tygodniowego interwału.
ponad 60 % na długich.
W sumie w tej sytuacji zdecydowani bardziej oczekujące niż otwarte...
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
subsilver2 趋势线
subsilver2 趋势线
Takie coś nas czeka jak nasi przegrają z San Marino
http://www.gazetaprawna.pl/artykuly/692 ... awna.pl%29
http://www.gazetaprawna.pl/artykuly/692 ... awna.pl%29
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji autora.Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
- wesoly mis
- Gaduła
Może tak do wszystkich. Ja zakładam poziom do którego rynek (edzio) dąży.
Niektórzy z forum wiedzą czym się kieruję.
Target na ten tydzień to 1.2780-1.2790. [Target docelowy XABCD 1.2640 dobrego gracza, 1.2720 mój]
Dlaczego więc siedzę na L.
To proste jak budowa cepa. Mamy konsolkę, do targetu brakuje jakieś 70-80 pips.
Zauważyłem że wtedy (w konsolce) następuje odbicie o te własnie 70-80 pips aby potem zrobić target.
Jak zwalą SL to wejdę powyżej 1.29x w S.
Więc cierpliwie czekam ... cierpliwość popłaca...
-- Dodano: 26 mar 2013, 21:46 --
Trzymam kciuki za San Mariono.
Edzio testuje 1M wsparcie aby wystrzelić w górę...
albo po mój SL, hhahahaahah
Niektórzy z forum wiedzą czym się kieruję.
Target na ten tydzień to 1.2780-1.2790. [Target docelowy XABCD 1.2640 dobrego gracza, 1.2720 mój]
Dlaczego więc siedzę na L.
To proste jak budowa cepa. Mamy konsolkę, do targetu brakuje jakieś 70-80 pips.
Zauważyłem że wtedy (w konsolce) następuje odbicie o te własnie 70-80 pips aby potem zrobić target.
Jak zwalą SL to wejdę powyżej 1.29x w S.
Więc cierpliwie czekam ... cierpliwość popłaca...
-- Dodano: 26 mar 2013, 21:46 --
Trzymam kciuki za San Mariono.
Edzio testuje 1M wsparcie aby wystrzelić w górę...
albo po mój SL, hhahahaahah