Masz coś do mnie Kolegowesoly mis pisze: EDIT: czy ktoś ma patent na zbanowanie cugana, choćby na miesiąc. Zapłacę

Masz coś do mnie Kolegowesoly mis pisze: EDIT: czy ktoś ma patent na zbanowanie cugana, choćby na miesiąc. Zapłacę
Ja nie zwlekałem jak weszli w strefe popytu. Dałem im z grubej rurywesoly mis pisze:Może jutro, później, po takim spadku konsolka wskazana a CCI(14) wali w sufit u mnie.rafmax pisze:wesoły mis,
zajałes pozycje na w20?
Niech zrobią podwójny dołek, trójkat wzrostowy albo co prowzrostowego. Poczekam.
Ale jak masz sygnała to zapodaj.
P.S. Rafmax, ten spadek po zamknięciu serii marcowej jest zastanawiający dla mnie, cofnałem się w czasie i popatrzyłem co się stało po zamknięciu serii grudniowej.
Generalnie, przejdą 2396 to Lka wskazana...
Zgodnie z 62 poprawką do regulaminu forum odmawiam odpowiedzi na tak sformułowane pytanie ponieważ zagrozi mi to kolejnym banem na miesiąc!.cugan pisze:Masz coś do mnie Kolegowesoly mis pisze: EDIT: czy ktoś ma patent na zbanowanie cugana, choćby na miesiąc. Zapłacę
wesoly mis pisze:Zgodnie z 62 poprawką do regulaminu forum odmawiam odpowiedzi na tak sformułowane pytanie ponieważ zagrozi mi to kolejnym banem na miesiąc!.cugan pisze:Masz coś do mnie Kolegowesoly mis pisze: EDIT: czy ktoś ma patent na zbanowanie cugana, choćby na miesiąc. Zapłacę
Ja tak na to patrze ale kierunek ten samdavor5 pisze:dlaczego edek nie spada oto odpowiedź
Jakaś statystyka jak często rynek porusza się odwrotnie do otwartych pozycji na rynkuBemowo pisze:poczekajmy jutro na kabelka.ForexTig3r pisze:Stopy wywaliło i nie ma kto grać teraz...
Większość chyba w tym momencie ma przypadłość "siedzę i myślę i qrwa nie wiem..."
Na tę chwilę krótka.
Wsparcie niestety mocne, ale tu spadki mogą rozkręcić się z tygodniowego interwału.
ponad 60 % na długich.