To Ty chyba na piłce się nie znasz... Nasi biegali , strzelali na śłepo na 15 Zutów rożnych jededn był poprawny reszta to strzelanie w ślepo...... Grośicki i jego dośrodkowania to jakieś nieporozumienie, Mierzejewski strzela gdzieś w kibiców ( no nie iwem może się umówili, że piłi im odda...\)... Moim zdaniem to jest porażka naszej piłki....... Sorki za pisownie ale po browarku jestem..rabit pisze:A ja kazdy wynik powyzej 4-0 uwazam za sukces naszych , a nie zdziwi mnie jak san marino strzeli bramke bo juz zaczynaja grac na naszej polowie...Chris.ldn pisze:-- Dodano: 26 mar 2013, 21:46 --
Trzymam kciuki za San Mariono.
Każdy wynik poniżej 5-0 uwazam za sukces san marino....
DayTrading: Wtorek 26.03.2013
Re: DayTrading: Wtorek 26.03.2013
Ostatnio zmieniony 26 mar 2013, 21:42 przez Chris.ldn, łącznie zmieniany 1 raz.
"Nie ważne, że straciłeś lub zarobiłeś mniej, niż mogłeś. Ważne, czego się nauczyłeś".
zdążyłem w całym domu posprzątać, a edzio niewiele poszedł w górę 

- wesoly mis
- Gaduła
Pozmywaj naczynia, potrzep dywany, o piwnicy zapomniałeś.mapabu pisze:zdążyłem w całym domu posprzątać, a edzio niewiele poszedł w górę
Cierpliwości...
wymieniłeś akurat wszystko co zrobiłemwesoly mis pisze:Pozmywaj naczynia, potrzep dywany, o piwnicy zapomniałeś.mapabu pisze:zdążyłem w całym domu posprzątać, a edzio niewiele poszedł w górę
Cierpliwości...

---
ale 67% na longi wygląda bardzo obiecująco
No wiesz ekspertem nie jestem ale to wynik ma znaczenie a nie statystyki , w meczu z ukraina tez statystycznie lepiej wypadlismy (nie pamietam jak po drugiej polowie)...Chris.ldn pisze:To Ty chyba na piłce się nie znasz... Nasi biegali , strzelali na śłepo na 15 Zutów rożnych jededn był poprawny reszta to strzelanie w ślepo...... Grośicki i jego dośrodkowania to jakieś nieporozumienie, Mierzejewski strzela gdzieś w kibiców ( no nie iwem może się umówili, że piłi im odda...\)... Moim zdaniem to jest porażka naszej piłki....... Sorki za pisownie ale po browarku jestem..rabit pisze:A ja kazdy wynik powyzej 4-0 uwazam za sukces naszych , a nie zdziwi mnie jak san marino strzeli bramke bo juz zaczynaja grac na naszej polowie...Chris.ldn pisze:-- Dodano: 26 mar 2013, 21:46 --
Trzymam kciuki za San Mariono.
Każdy wynik poniżej 5-0 uwazam za sukces san marino....
A swoja droga dlaczego nie ma Obranieka a jest Mirzejewski ?
Ze mnie dupa nie trejder!!! 

Ukraina - Mołdawia w Odessie 2-1, to gdzie my jesteśmy w tym łańcuszku piłkarskim ?????
"Nie ważne, że straciłeś lub zarobiłeś mniej, niż mogłeś. Ważne, czego się nauczyłeś".
- wesoly mis
- Gaduła
mapabu, teraz możesz ustawić sl=be i iść spać. I tak otworzyłeś niżej niż ja.
Ja walczę o 4 browary, to najtrudniejszy element tradingu i od Ciebie tego nie wymagam skoro uporządkowałeś otoczenie
Teraz tylko obserwacja wykresów i oscylatorów na wszystkich TF, kawa, papierosy, alkohol i obgryzanie paznokci...
Ja walczę o 4 browary, to najtrudniejszy element tradingu i od Ciebie tego nie wymagam skoro uporządkowałeś otoczenie

Teraz tylko obserwacja wykresów i oscylatorów na wszystkich TF, kawa, papierosy, alkohol i obgryzanie paznokci...
Statystyka:ForexTig3r pisze:Jakaś statystyka jak często rynek porusza się odwrotnie do otwartych pozycji na rynkuBemowo pisze:poczekajmy jutro na kabelka.ForexTig3r pisze:Stopy wywaliło i nie ma kto grać teraz...
Większość chyba w tym momencie ma przypadłość "siedzę i myślę i qrwa nie wiem..."
Na tę chwilę krótka.
Wsparcie niestety mocne, ale tu spadki mogą rozkręcić się z tygodniowego interwału.
ponad 60 % na długich.
W sumie w tej sytuacji zdecydowani bardziej oczekujące niż otwarte...
ostatnie 3 miesiące na kablu
sl mam już odpowiednie, tp też, więc mogę iść na browarwesoly mis pisze:mapabu, teraz możesz ustawić sl=be i iść spać. I tak otworzyłeś niżej niż ja.

i tak pewnie zajrzę po 23 z ciekawości

Z tego wynika ze takkuchara23 pisze: wiec szykuja sie duze spadki jutro rano... zobaczymy, czy ta opcja sie sprawdzi... jestem bardzo ciekawy, czy beda jutro duze spadki na edku
http://forex-nawigator.biz/forum/woodie ... 5-290.html
Jak widać index na D1 nie ma sił się podnieść i sytuacja staje sie coraz trudniejsza

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji autora.Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.