BO & FBO

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.
Awatar użytkownika
Trader1
Pasjonat
Pasjonat

Re: BO & FBO

Nieprzeczytany post autor: Trader1 »

Ja w aud cad mam juz 3 pozycje na bui i zdecydowalem ze nie zamkne i nie przestawie na be albo sl albo duze tp...H4 teraz landie sie zamknela.

Edit: wolał bym zeby poszli w kosmos :)

Awatar użytkownika
czerwinek
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: czerwinek »

to powdzenie zostaje zyczyć ja na górce buy nie będę wchodził sam nie wiem co zrobią zaraz dane i się wszystko wyjaśni ale to już lotera chociaż ja bym na S czekał, ja już swoje dzisiaj zagranłem miałem nawet sell limity ustawione ale usunąłem w związku z nowymi postanowieniami moimi aby nie kusić losu i brać co swoje na dzisiaj raczej koniec chyba że trafi się jakaś okazja
„Istnieje różnica między znajomością drogi, a podążaniem nią” – Morfeusz

Awatar użytkownika
czerwinek
Maniak
Maniak

aż dziwne że przy takich danych praktycznie zero ruchu

Awatar użytkownika
Trader1
Pasjonat
Pasjonat

Weszli w zl i stoją .. swoja droga jakby ta pozycja mi z rana weszła to na pewno już bym zamknął a tak kilka groszy nie robi różnicy.... i nie ma żadnego obciążenia psychicznego nawet jeżeli spadną.
Edit: a patrzac z drugiej strony to jak bym zamknął teraz to 1/3 pooranej straty mam odrobione... i jak tu myśleć racjonalnie...
bo jest i 3 strona jak pójdzie wyżej to będę miał więcej...

nie zamknę .. ale pewnie wyjdzie jak zawsze z chciwoscia... zobaczymy

Edit: najgorsze, ze nie mogę znaleźć potencjalnego TP

Edit: nie wytrzymałem 2 pozycje zamknięte 1 na be + trochę (pod dołkiem m5) niech się dzieje co chce.. szkoda było by stracić całość. (i bardzie ucierpiała by na tym psychika jeżeli by spdalo niż zyskał portfel jeżeli urośnie)

Awatar użytkownika
Trader1
Pasjonat
Pasjonat

Dziś nie zajmuje pozycji jestem mocno zaangażowany w eur usd buy .. mam nadzieje ze wyjdzie na moje (mała pozycja duży sl)

Awatar użytkownika
czerwinek
Maniak
Maniak

Moja przygoda z eur/cad zaczęła się już wczoraj a skończyła dzisiaj, szczególnie zadowolony jestem z dzisiejszego dnia, wyszedłem po pierwszym ruchu i po korekcie dołożłem coś pięknego zamiast raz zarobić to dwa razy zarobiłem na jednym ruchu oby tak częściej.
TP3 jest dużo dużo wyżej. Ale narazie bezemnie
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
czerwinek
Maniak
Maniak

Dodatkowo piękna była sytuacja na edku ja dosyć późno wszedłem bo późno zobaczyłem co się dzieje do TP pewnie dzisiaj nie dojdą ale dzisiaj dużo wpadło do portfela więc pozycję zabezpieczam i przed zamnięciem rynku wyjdę żeby na weekend nie trzymac.

Wkurzają mnie te nowe zrzuty na Armadzie nic na nich nie widać ktoś wie jak to zmienić?

I jeszcze podsumowując to jest właśnie drugi model o wysokiej skuteczności to co ostatnio zrzut dałem a tutaj mieliśmy sytuację że zrobili FBO pojechali do góry i zjechali do miejsca poziomu FBO i odbili czyli taki RGR zrobili, zasięg to najbliższe BO, które tutaj ciężko określić ale może to być właśnie ta luka, właśnie siłą rzeczy domknęli by tą lukę, fajnie jakby dzisiaj dali radę ale tego to już nie wiem dla mnie już weekend.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
zaccny
Pasjonat
Pasjonat

Re: Odp: BO & FBO

Nieprzeczytany post autor: zaccny »

Na edku nadal mamy piękna sytuacje ponieważ na koniec zaliczyli pullback. Ciekawe jaka będzie wielkość luki bo jeśli nie znaczną to wydaje mi się ze możemy szukać sygnałów na sell

Wysyłane z mojego GT-P5100 za pomocą Tapatalk 2

Awatar użytkownika
zaccny
Pasjonat
Pasjonat

Re: Odp: BO & FBO

Nieprzeczytany post autor: zaccny »

Na edku niestety BO ale na audusd ładne fbo nam się zrobiło. Nic tylko czekać na potwierdzenie

Wysyłane z mojego GT-P5100 za pomocą Tapatalk 2

Awatar użytkownika
Trader1
Pasjonat
Pasjonat

Edek ma gdzie iść do góry. Może być ciekawie.

ODPOWIEDZ