BO & FBO
Re: BO & FBO
Nie ma jak to wejścia po potwierdzeniu, nie jest to sytuacja o któej pisałem dzisiaj ale jak dla mnie było to wejście po potwierdzeniu wynikające z innego sposobu wchodzenia, ale to nie ma znaczenia bo wszedłem po potwierdzeniu dla mnie i to się liczy, sprawdziłem czemu taki mocny ruch się zrobił i sam nie wiem bo dane o 10:30 dla kabla więc dobrze że już jestem po bo wczoraj mnie trochę załatwili na danych. Wchodziłem jeszcze gbp/chf podobna sytuacja.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
„Istnieje różnica między znajomością drogi, a podążaniem nią” – Morfeusz
aktualnie siedzę jeszcze gbp/nzd tam widać ładniej z H4 gdzie idą, jestem tam mała pozycją bo ta para szybko zapierdziela i duży spread około 6 pipsów (1 raz w tą parę wszedłem) i niedługo dane będą zobaczymy co zrobią
I jeszcze tak patrząc na gbp/cad to widzę że celem na dzisiaj może być TP2 które wczoraj miałem dla jednej z pozycji sam jestem ciekawy co zrobią. Choć może być to oczywiście zjazd przed danymi aby mocno skoczyli up ale raczej widzę S.
I jeszcze tak patrząc na gbp/cad to widzę że celem na dzisiaj może być TP2 które wczoraj miałem dla jednej z pozycji sam jestem ciekawy co zrobią. Choć może być to oczywiście zjazd przed danymi aby mocno skoczyli up ale raczej widzę S.
i tak jeszcze zrzut wczoraj chciałem sellować w nocy ale nie miałem jasnych sygnałów dzisiaj zresztą też nie ale jak widać pewnie nie pozostanie żaden profit, który nie zostanie zjedzony, tak więc wiadomo co się zaraz stanie na kablu ale teraz wchodzić to hardcor.
Jeżeli nie dojdą do tej ZL to naprawdę bym się zdziwił mocno
EDIT: No i kupa, szczerze przyznam zdziwko jak dla mnie
EDIT: No i kupa, szczerze przyznam zdziwko jak dla mnie

Ostatnio zmieniony 20 mar 2013, 10:38 przez czerwinek, łącznie zmieniany 1 raz.
Jeśli mogę się wtrącić. Mam nadzieję, że widzisz, co się buduje. O ile w ogóle w to wierzysz.czerwinek pisze:i tak jeszcze zrzut wczoraj chciałem sellować w nocy ale nie miałem jasnych sygnałów dzisiaj zresztą też nie ale jak widać pewnie nie pozostanie żaden profit, który nie zostanie zjedzony, tak więc wiadomo co się zaraz stanie na kablu ale teraz wchodzić to hardcor.
Pozdrawiam

Jeden TF daje wystarczająco dużo wątpliwości co do kierunku przyszłego ruchu.
O dywersyfikacji + wypłaty + statystyki + podsumowanie z pierwszego dziennika
O dywersyfikacji + wypłaty + statystyki + podsumowanie z pierwszego dziennika
znam rgr ale dziwne dla mnie że przed jazdą w górę nie wyzerowali jeszcze tych co siedzieli w longu no i niestety moj gbp/nzd minimalnym SLem się skończył
Ja wszedłem w gbp usd w sell (trejd bardzo długi ) .. w longa nie wchodzę (jak dla mnie musza spaść i dopiero będę się ładował w gore)
Edit: jak robię zrzut to obrazu to nie ma przesunięcia wiecie jak to naprawić?
Edit: jak robię zrzut to obrazu to nie ma przesunięcia wiecie jak to naprawić?
też mam problem z tymi zrzutami nie wiem jak to przestawić tak się zrobiło po akualizacji
ale amerykańce to potrafią bujać wyciupciali pewnie wielu tak kabel zapiperzał i wszystko zjedli 

Ja zrobię sobie przerwę jak dla mnie to ruch za szybki
amator jestem
Daje jeszcze jedno wejście...
Wczoraj "zarobiłem" jeszcze trochę na ejku..
Mam mało trejdow bo w realu nie czuje się jeszcze dobrze, i postanowiłem wchodzić zadko, bez testowania - tylko jak coś konkretnego widzę.

Daje jeszcze jedno wejście...
Wczoraj "zarobiłem" jeszcze trochę na ejku..
Mam mało trejdow bo w realu nie czuje się jeszcze dobrze, i postanowiłem wchodzić zadko, bez testowania - tylko jak coś konkretnego widzę.
Dodam coś z przed chwili aud cad long, myślałem, ze się wybija, ale jednak jeszcze nie teraz...
Na dziś już naprawdę koniec..
Edit: pewnie pójdą be zemnie
ale ja już dziś nie mam czasu na forex... może zaczekają.. (było by milo)
Na dziś już naprawdę koniec..
Edit: pewnie pójdą be zemnie