DayTrading: Piątek 22.03.2013

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 23 mar 2013, 00:52

Wzrost
29
59%
Bez zmian
5
10%
Spadek
15
31%

Liczba głosów: 49

Awatar użytkownika
ForexTig3r
Maniak
Maniak

Re: DayTrading: Piątek 22.03.2013

Nieprzeczytany post autor: ForexTig3r »

zibi pisze:co wy na to?
Jestem ZA

EJEK M30 + LINIOWY
Ostatnio zmieniony 22 mar 2013, 13:21 przez ForexTig3r, łącznie zmieniany 1 raz.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
subsilver2 趋势线

Awatar użytkownika
Chris.ldn
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Chris.ldn »

Wczoraj o tym pisałem i trzymajmy sie tego.....

Tylko niech strzelą tą na 1,2960 i będzie git....
Ostatnio zmieniony 22 mar 2013, 13:21 przez Chris.ldn, łącznie zmieniany 1 raz.
"Nie ważne, że straciłeś lub zarobiłeś mniej, niż mogłeś. Ważne, czego się nauczyłeś".

Awatar użytkownika
atlanticos
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: atlanticos »

a ja na to jak na lato - niech przyjdzie jak najszybciej :)

ale nigdy nie jest tak lekko milo i przyjemnie wiec najpierw skoczymy po stopki na 1.2910-2920 :d
sądze że w tych okolicach można sie zapakowac w L-ki jak TIR na Świecku ;)
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv

overall

Nieprzeczytany post autor: overall »

Ja tam jestem za ''ale urwał'' ;)

Awatar użytkownika
ForexTig3r
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: ForexTig3r »

W tym Cyprze same święta...

A co ma odpowiedzieć, jak nawet na screenie ma DEMO :?:
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
subsilver2 趋势线

Awatar użytkownika
laktor
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: laktor »

atlanticos pisze:

ale nigdy nie jest tak lekko milo i przyjemnie wiec najpierw skoczymy po stopki na 1.2910-2920 :d
dokładnie w tych miejscach upatruję potencjalnego skoku do góry więc po raz kolejny POPIERAM :564:

@gielda hpu masz w ogóle zdolność rozróżniania rzeczywistości od imaginacji? nei wiem może masz nas za idiotów ale zarówno na screenie jak i na wklejonej historii transakcji jest ten sam numer rachunku i jest to rachunek DEMO.
jest mi bardzo przykro że to właśnie ja przynoszę CI tą smutną nowinę ale... NIC NIE ZAROBIŁEŚ bo widzisz...z rachunku demo NIESTETY nie można wypłacić funduszy, powiem CI więcej zlecenia wielkości 5 lotów są ciut inaczej realizowane jeśli chodzi o kwestie prędkości na realu niż w demo.
a najgorsze jest to że jak przeniesiesz się na real to proporcjonalnie do zysków na demo stracisz ...
a teraz jeszcze coś.... skoro jesteś fanem życia w ułudzie... ZNASZ takie zwierzątko TROLL? bo na forum się jeden zagnieździł... polowanie należałoby urządzić jak na Sl :P
Aut viam inveniam aut faciam
Stultus non serunt, INVENIRE FORO NAVIGANTI

Awatar użytkownika
drulaka
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: drulaka »

ForexTig3r pisze:W tym Cyprze same święta...

:
świętują rychłe wyjście z UE ;-)

cyt:

"We wschodniej części Morza Śródziemnego zakończyły się szeroko zakrojone ćwiczenia jednostki marynarki wojennej Rosji z udziałem okrętów Floty Bałtyckiej, Północnej i Czarnomorskiej.

Po zakończeniu manewrów jednostka marynarki wojennej podzielona została na kilka oddziałów. W celu uzupełnienia zapasów wody i paliwa okręty wpłyną do cypryjskiego portu Limassol.

Podczas ćwiczeń okręt flagowy Floty Czarnomorskiej, gwardyjski krążownik rakietowy "Moskwa", a także inne statki otworzyły ogień artyleryjski oraz przeprowadziły ostrzał rakietowy umownych morskich i powietrznych celów."

może się umówili i strzelali do banków ? :roll:
jest pipnie

Awatar użytkownika
atlanticos
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: atlanticos »

laktor pisze:
@gielda hpu masz w ogóle zdolność rozróżniania rzeczywistości od imaginacji? nei wiem może masz nas za idiotów ale zarówno na screenie jak i na wklejonej historii transakcji jest ten sam numer rachunku i jest to rachunek DEMO.
jest mi bardzo przykro że to właśnie ja przynoszę CI tą smutną nowinę ale... NIC NIE ZAROBIŁEŚ bo widzisz...z rachunku demo NIESTETY nie można wypłacić funduszy, powiem CI więcej zlecenia wielkości 5 lotów są ciut inaczej realizowane jeśli chodzi o kwestie prędkości na realu niż w demo.
a najgorsze jest to że jak przeniesiesz się na real to proporcjonalnie do zysków na demo stracisz ...
a teraz jeszcze coś.... skoro jesteś fanem życia w ułudzie... ZNASZ takie zwierzątko TROLL? bo na forum się jeden zagnieździł... polowanie należałoby urządzić jak na Sl :P
no to mu pojechales po Stopach :) ha ha :564:
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv

Awatar użytkownika
zastapmnie
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: zastapmnie »

kabel może teraz młotka zrobi, a potem nowe szczyty? w końcu?
Staram się przetrzymywać straty i ciąć zyski, bo tak podobno robi większość, która przecież nie może się mylić...

Antonowitch
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: Antonowitch »

laktor pisze:
atlanticos pisze:

dokładnie w tych miejscach upatruję potencjalnego skoku do góry więc po raz kolejny POPIERAM :564:

@gielda hpu .....skoro jesteś fanem życia w ułudzie... ZNASZ takie zwierzątko TROLL? bo na forum się jeden zagnieździł... polowanie należałoby urządzić jak na Sl :P
Jeżeli ktoś zaczynał od demo to pewnie grał na nim z większym ryzykiem, ślizgi w otwieraniu pozycji i ewentualne rekwotowania pojawiają się dopiero w realu. Sam grałem na demówkach i wiem jak to jest. Człowiek się jara ale to i tak jest wirtualne. W realu nie wrzucisz kapitału 80k chyba żeś hardkore. Swoją drogą to i tak słaby wynik bo sam na demie z 10 zrobiłem 16 w tydzień. Jednak jak chcesz się spamujący kolego nauczyć to zacznij od kapitału na jaki Cię stać i wtedy otwórz demo i będziesz wtedy kozak ;)

Nie cytujcie proszę spamu bo to też spam..
Kolegę za kolejnym wklejeniem loga proponuję oskalpować ;)

Zablokowany