Niech on juz nic nie mówi - jak wczoraj zakomunikował o S na cable, to od razu swoja musiałem zamykać, nie minęło czasu mało wiele i cable zaczął wędrówkę w górę...overall pisze:gielda hpu pisze:eur/usd sell h1, h4
oki, swietnie, tez siedze w S ale nie trąbie o tym na lewo i prawo, a ty juz walisz 3 taki sam post
Na h1 mielismy odbicie od LT jak byc cos wiec poziomy powyzej 1.2960 były dobrą opcją.
DayTrading: Piątek 22.03.2013
Re: DayTrading: Piątek 22.03.2013
UCHF i EU
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
cajto pisze:Niech on juz nic nie mówi - jak wczoraj zakomunikował o S na cable, to od razu swoja musiałem zamykać, nie minęło czasu mało wiele i cable zaczął wędrówkę w górę...overall pisze:gielda hpu pisze:eur/usd sell h1, h4
oki, swietnie, tez siedze w S ale nie trąbie o tym na lewo i prawo, a ty juz walisz 3 taki sam post
Na h1 mielismy odbicie od LT jak byc cos wiec poziomy powyzej 1.2960 były dobrą opcją.
Ja na edku juz na BE wiec moze i polecimy wyzej chociaz czekam na pejsatych, ta luka strasznie kusi i ten orgr na h4 ale to wydaje sie zbyt piekne

licze na dałna i nowe minima
No a forum nie ma sie co sugerowac, trza grac wedlug wlasnej strategii.
Ostatnio zmieniony 22 mar 2013, 13:08 przez overall, łącznie zmieniany 1 raz.
byś docenił że masz PERFEKCYJNY sygnał do wychodzenia z rynku a Ty marudzisz jak zawszecajto pisze: Niech on juz nic nie mówi - jak wczoraj zakomunikował o S na cable, to od razu swoja musiałem zamykać, nie minęło czasu mało wiele i cable zaczął wędrówkę w górę...

Aut viam inveniam aut faciam
Stultus non serunt, INVENIRE FORO NAVIGANTI
-
- Stały bywalec
eur/usd dzienny d1 buy
1 no to znamy już najbliższy kierunek edka:Pgielda hpu pisze:eur/usd dzienny d1 buy
2 5 -lotowe pozycje DEMOkraty xD xD xD
- atlanticos
- Maniak
takie coś mi kula podpowiedziała na ejku...Co Wy na to?? Ciekawe czy BOJ i rynek się dostosują... Jeśli tak to zaczynam przeglądać katalogi wakacyjne 

"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Przełóż to na real, dołóż troche skromności (ch..j mnie interesuje za ile grasz) i bedzie gitgielda hpu pisze:eur/usd dzienny d1 buy

jeśli do 14 rozpocznie się to zawracanie po drugie ramie to jestem bardzo za, tym bardziej że wczoraj moja kobieta mi zaczęła kołki na głowie ciosać na temat wakacji więc trzeba się brać do robotY:Patlanticos pisze:takie coś mi kula podpowiedziała na ejku...Co Wy na to?? Ciekawe czy BOJ i rynek się dostosują... Jeśli tak to zaczynam przeglądać katalogi wakacyjne
zresztą po wczorajszym ja już o północy otworzyłem niskowolumowego longa dla edka bo jak dla mnie dziś potencjał do wzrostów do końca dnia.
Ostatnio zmieniony 22 mar 2013, 13:18 przez laktor, łącznie zmieniany 1 raz.
co wy na to?