Jestem ZAzibi pisze:co wy na to?
EJEK M30 + LINIOWY
Jestem ZAzibi pisze:co wy na to?
Wczoraj o tym pisałem i trzymajmy sie tego.....zibi pisze:co wy na to?
a ja na to jak na lato - niech przyjdzie jak najszybciejzibi pisze:co wy na to?
zibi pisze:co wy na to?
dokładnie w tych miejscach upatruję potencjalnego skoku do góry więc po raz kolejny POPIERAMatlanticos pisze:a ja na to jak na lato - niech przyjdzie jak najszybciejzibi pisze:co wy na to?
ale nigdy nie jest tak lekko milo i przyjemnie wiec najpierw skoczymy po stopki na 1.2910-2920
świętują rychłe wyjście z UE ;-)ForexTig3r pisze:W tym Cyprze same święta...
:
no to mu pojechales po Stopachlaktor pisze:
@gielda hpu masz w ogóle zdolność rozróżniania rzeczywistości od imaginacji? nei wiem może masz nas za idiotów ale zarówno na screenie jak i na wklejonej historii transakcji jest ten sam numer rachunku i jest to rachunek DEMO.
jest mi bardzo przykro że to właśnie ja przynoszę CI tą smutną nowinę ale... NIC NIE ZAROBIŁEŚ bo widzisz...z rachunku demo NIESTETY nie można wypłacić funduszy, powiem CI więcej zlecenia wielkości 5 lotów są ciut inaczej realizowane jeśli chodzi o kwestie prędkości na realu niż w demo.
a najgorsze jest to że jak przeniesiesz się na real to proporcjonalnie do zysków na demo stracisz ...
a teraz jeszcze coś.... skoro jesteś fanem życia w ułudzie... ZNASZ takie zwierzątko TROLL? bo na forum się jeden zagnieździł... polowanie należałoby urządzić jak na Sl
Jeżeli ktoś zaczynał od demo to pewnie grał na nim z większym ryzykiem, ślizgi w otwieraniu pozycji i ewentualne rekwotowania pojawiają się dopiero w realu. Sam grałem na demówkach i wiem jak to jest. Człowiek się jara ale to i tak jest wirtualne. W realu nie wrzucisz kapitału 80k chyba żeś hardkore. Swoją drogą to i tak słaby wynik bo sam na demie z 10 zrobiłem 16 w tydzień. Jednak jak chcesz się spamujący kolego nauczyć to zacznij od kapitału na jaki Cię stać i wtedy otwórz demo i będziesz wtedy kozaklaktor pisze:dokładnie w tych miejscach upatruję potencjalnego skoku do góry więc po raz kolejny POPIERAMatlanticos pisze:a ja na to jak na lato - niech przyjdzie jak najszybciejzibi pisze:co wy na to?
ale nigdy nie jest tak lekko milo i przyjemnie wiec najpierw skoczymy po stopki na 1.2910-2920![]()
@gielda hpu .....skoro jesteś fanem życia w ułudzie... ZNASZ takie zwierzątko TROLL? bo na forum się jeden zagnieździł... polowanie należałoby urządzić jak na Sl