DayTrading: Piątek 22.03.2013
- ForexTig3r
- Maniak
Re: DayTrading: Piątek 22.03.2013
[13:36] Bankrut uratował bankruta
Depozyty ulokowane w cypryjskich oddziałach banków, które zostaną przejęte przez banki z Grecji pozostaną bezpieczne - wynika z oświadczenia wydanego po zakończeniu rozmów prezydenta Cypru z greckim ministrem finansów.
Być może na miano chichotu historii zasługuje to, że greckie banki, które jeszcze do niedawna ratowane były przez pół kontynentu, teraz same występują teraz w roli "ratującego". Cypryjscy użytkownicy Twittera nie są tym jednak zachwyceni - w ich komentarzach przewija się rozgoryczenie wynikające z tego, że międzynarodowe instytucje nie chcą udzielić ich krajowi pomocy o wiele mniejszej od tej, której udzielono Grecji.
http://www.youtube.com/watch?v=STwiGsRzN6Q
Depozyty ulokowane w cypryjskich oddziałach banków, które zostaną przejęte przez banki z Grecji pozostaną bezpieczne - wynika z oświadczenia wydanego po zakończeniu rozmów prezydenta Cypru z greckim ministrem finansów.
Być może na miano chichotu historii zasługuje to, że greckie banki, które jeszcze do niedawna ratowane były przez pół kontynentu, teraz same występują teraz w roli "ratującego". Cypryjscy użytkownicy Twittera nie są tym jednak zachwyceni - w ich komentarzach przewija się rozgoryczenie wynikające z tego, że międzynarodowe instytucje nie chcą udzielić ich krajowi pomocy o wiele mniejszej od tej, której udzielono Grecji.
http://www.youtube.com/watch?v=STwiGsRzN6Q
Ostatnio zmieniony 22 mar 2013, 13:43 przez ForexTig3r, łącznie zmieniany 1 raz.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
subsilver2 趋势线
subsilver2 趋势线
byczki pewnie zechcą zrovbić świecę 600 pipsowa jako rekompensatę za tą z 26 lutego:),laktor pisze:jeśli do 14 rozpocznie się to zawracanie po drugie ramie to jestem bardzo za, tym bardziej że wczoraj moja kobieta mi zaczęła kołki na głowie ciosać na temat wakacji więc trzeba się brać do robotY:Patlanticos pisze:takie coś mi kula podpowiedziała na ejku...Co Wy na to?? Ciekawe czy BOJ i rynek się dostosują... Jeśli tak to zaczynam przeglądać katalogi wakacyjne
zresztą po wczorajszym ja już o północy otworzyłem niskowolumowego longa dla edka bo jak dla mnie dziś potencjał do wzrostów do końca dnia.
ForexTig3r pisze:[13:36] Bankrut uratował bankruta
hahah, no to jest mocne

Cholerne dewiacje (trójkąty)
Czy ja jestem równie ujebliwy jak gielda hpu? czy lepszy?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Mysle zo to juz ,grane bylo w tej chwili wyjscie gora nie uniknione ,czas pokazeBemowo pisze:Cholerne dewiacje (trójkąty)
-
- Gaduła
Coś dla zwolenników głów i ramion:
http://www.fxtimes.com/technical-update ... s-forming/
http://www.fxtimes.com/technical-update ... s-forming/
- ForexTig3r
- Maniak
U mnie są już przekroczone...
Młot na górnej badzie...
Młot na górnej badzie...
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 22 mar 2013, 13:51 przez ForexTig3r, łącznie zmieniany 1 raz.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
subsilver2 趋势线
subsilver2 趋势线
czas chyba zmiatac z esek na EU i z długiej na Uchf. ja sobie dzis odpuszczam. nieudany dzien. bywa...
Czesc
Czemu pokasowaliscie wczorajsze posty nowy123 z DT? Tak sie sympatycznie nabijal x) Niech bedzie wiadomo kto jest brokopochodny. Polcy uwielbiaja demotywowac sie wzajem...
Edek niedlugo 1.30
pozzdro
Czemu pokasowaliscie wczorajsze posty nowy123 z DT? Tak sie sympatycznie nabijal x) Niech bedzie wiadomo kto jest brokopochodny. Polcy uwielbiaja demotywowac sie wzajem...
Edek niedlugo 1.30
pozzdro
I saw you twice...
Try again.
Try again.
S1 tygodniowy trzyma ,jako oporForexTig3r pisze:U mnie są już przekroczone...
Młot na górnej badzie...