DayTrading: Piątek 22.03.2013

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 23 mar 2013, 00:52

Wzrost
29
59%
Bez zmian
5
10%
Spadek
15
31%

Liczba głosów: 49

Awatar użytkownika
ForexTig3r
Maniak
Maniak

Re: DayTrading: Piątek 22.03.2013

Nieprzeczytany post autor: ForexTig3r »

[13:36] Bankrut uratował bankruta

Depozyty ulokowane w cypryjskich oddziałach banków, które zostaną przejęte przez banki z Grecji pozostaną bezpieczne - wynika z oświadczenia wydanego po zakończeniu rozmów prezydenta Cypru z greckim ministrem finansów.

Być może na miano chichotu historii zasługuje to, że greckie banki, które jeszcze do niedawna ratowane były przez pół kontynentu, teraz same występują teraz w roli "ratującego". Cypryjscy użytkownicy Twittera nie są tym jednak zachwyceni - w ich komentarzach przewija się rozgoryczenie wynikające z tego, że międzynarodowe instytucje nie chcą udzielić ich krajowi pomocy o wiele mniejszej od tej, której udzielono Grecji.

http://www.youtube.com/watch?v=STwiGsRzN6Q
Ostatnio zmieniony 22 mar 2013, 13:43 przez ForexTig3r, łącznie zmieniany 1 raz.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
subsilver2 趋势线

slo
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: slo »

laktor pisze:
atlanticos pisze:takie coś mi kula podpowiedziała na ejku...Co Wy na to?? Ciekawe czy BOJ i rynek się dostosują... Jeśli tak to zaczynam przeglądać katalogi wakacyjne :)
jeśli do 14 rozpocznie się to zawracanie po drugie ramie to jestem bardzo za, tym bardziej że wczoraj moja kobieta mi zaczęła kołki na głowie ciosać na temat wakacji więc trzeba się brać do robotY:P
zresztą po wczorajszym ja już o północy otworzyłem niskowolumowego longa dla edka bo jak dla mnie dziś potencjał do wzrostów do końca dnia.
byczki pewnie zechcą zrovbić świecę 600 pipsowa jako rekompensatę za tą z 26 lutego:),

overall

Nieprzeczytany post autor: overall »

ForexTig3r pisze:[13:36] Bankrut uratował bankruta

Depozyty ulokowane w cypryjskich oddziałach banków, które zostaną przejęte przez banki z Grecji pozostaną bezpieczne - wynika z oświadczenia wydanego po zakończeniu rozmów prezydenta Cypru z greckim ministrem finansów.

Być może na miano chichotu historii zasługuje to, że greckie banki, które jeszcze do niedawna ratowane były przez pół kontynentu, teraz same występują teraz w roli "ratującego". Cypryjscy użytkownicy Twittera nie są tym jednak zachwyceni - w ich komentarzach przewija się rozgoryczenie wynikające z tego, że międzynarodowe instytucje nie chcą udzielić ich krajowi pomocy o wiele mniejszej od tej, której udzielono Grecji.

hahah, no to jest mocne :)

Bemowo

Nieprzeczytany post autor: Bemowo »

Cholerne dewiacje (trójkąty)

Czy ja jestem równie ujebliwy jak gielda hpu? czy lepszy?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

zibi
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: zibi »

Bemowo pisze:Cholerne dewiacje (trójkąty)

Czy ja jestem równie ujebliwy jak gielda hpu? czy lepszy?
Mysle zo to juz ,grane bylo w tej chwili wyjscie gora nie uniknione ,czas pokaze

Vanitas Vanitatum
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Vanitas Vanitatum »

Coś dla zwolenników głów i ramion:
http://www.fxtimes.com/technical-update ... s-forming/

Awatar użytkownika
ForexTig3r
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: ForexTig3r »

U mnie są już przekroczone...
Młot na górnej badzie...
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 22 mar 2013, 13:51 przez ForexTig3r, łącznie zmieniany 1 raz.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
subsilver2 趋势线

rafmax
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: rafmax »

czas chyba zmiatac z esek na EU i z długiej na Uchf. ja sobie dzis odpuszczam. nieudany dzien. bywa...
"Buy the fu*king dip you fu*king idiot" :)
http://www.youtube.com/watch?v=jllJ-HeErjU

Awatar użytkownika
Fantômas
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Fantômas »

Czesc
Czemu pokasowaliscie wczorajsze posty nowy123 z DT? Tak sie sympatycznie nabijal x) Niech bedzie wiadomo kto jest brokopochodny. Polcy uwielbiaja demotywowac sie wzajem...
Edek niedlugo 1.30
pozzdro
I saw you twice...
Try again.

zibi
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: zibi »

ForexTig3r pisze:U mnie są już przekroczone...
Młot na górnej badzie...
S1 tygodniowy trzyma ,jako opor

Zablokowany