Armada Markets - Nowa jakość na rynku forex.

Oferta brokererów rynku walutowego Forex oraz opinie użytkowników na ich temat.
Wicked_clown
Bywalec
Bywalec

Re: Armada Markets - Nowa jakość na rynku forex.

Nieprzeczytany post autor: Wicked_clown »

Zgadza się z użytkownikiem juliasent. Dobrze znam system PrimeXM i mam bardzo negatywną opinię na temat bezpieczeństwa i tego rozwiązania biznesowego. Gdyby PrimeXM, jak większość odpowiedzialnych firm wrzucał aktualizację na system beta, to nic by się nie wydarzyło. Również, gdyby PrimeXM zachował kopię systemu, to mógłby ją przywrócić w ciągu 30 minut. Pytania Armada Markets: Drodzy Państwo czy macie śmiałość, aby podzielić się informacjami z użytkownikami forum na temat narzędzi dilerskich w manadżerze rachunków 190.. i tajemniczych grupach oznaczonych "BBook"?

Awatar użytkownika
ArmadaMarkets
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: ArmadaMarkets »

Panie Michale (Wicked_clown) - dziękujemy za aktywność w naszym temacie. Niestety, możemy szczerze powiedzieć - nie mamy pojęcia o jakich kontach i jakich narzędziach Pan mówi.

Mamy również do Pana prośbę - skoro pisze Pan w naszym temacie takie rzeczy, warto byłoby powiedzieć, dla jakiej firmy Pan aktualnie pracuje. My akurat to wiemy.
nasz profil na Facebooku - ArmadaMarketsPL - zapraszamy!

Awatar użytkownika
Akhh
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: Akhh »

Ja mam propozycję stworzenia odrębnego wątku do PrimeXM. Bo jeśli rzeczywiście sam mostek ma problemy to brokerzy są ofiarami, nie bezposrednimi winnymi. O mostku można dyskutować tam - pewnie samym brokerom również się przyda.
Comparic - Codzienne informacje z rynku Forex, GPW.
Analizy, wywiady, statystyki rynkowe, ciekawostki, Forex na Żywo.
Od Traderów dla Traderów

Awatar użytkownika
zealot
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: zealot »

Ujadanie odbija sie gluchym echem... Kolezanke Julie zachecam do powrotu na lono Bessy i marketing pozytywny :564:

Mam prosbe do Panstwa z Armady. Szczerze powiedziawszy z niecierpliwoscia czekam na licencje maklerska, kontrolowana segregacje srodkow i wprowadzenie nowych instrumentow (indeksy, surowce). Czy moglibyscie Panstwo informowac na biezaco o postepach w tych sprawach?
PFSOFT Protrader. Kompleksowa, wielozadaniowa platforma tradingowa.

Awatar użytkownika
Akhh
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: Akhh »

W związku z wczorajszą sytuacją poprosiłem o wyjaśnienia Jakuba Araszkiewicza Country Managera Armada Markets na Polskę:

http://comparic.pl/listings/armada-mark ... arca-2013/

Mam nadzieje, że to wraz z wczorajszą informacją o MetaQuotes wyjaśni sytuację.
Comparic - Codzienne informacje z rynku Forex, GPW.
Analizy, wywiady, statystyki rynkowe, ciekawostki, Forex na Żywo.
Od Traderów dla Traderów

Wicked_clown
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: Wicked_clown »

Do Armada Markets:

Nie prowadzę tutaj, żadnej działalności reklamowej. Pracuje dla dwóch podmiotów związanych blisko z rynkami finansowymi. Mogę stwierdzić, że znam bardzo dobrze system transakcyjny PrimeXM. Za około trzy tygodnie przedstawię rzetelny raport, który powinien zainteresować kierownictwo Armada Markets.
Według mnie lepiej oprzeć się na argumentach. Za wstawiennictwem moich znajomych, którzy darzą Waszą firmę ogromną sympatią nie wezmę udziału w dalszych rozmowach zanim nie powstanie raport. Zapraszam Waszą firmę do rozmów.

Awatar użytkownika
andy11
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: andy11 »

Wicked_clown
czy mozesz rozwinac temat "narzędzi dilerskich w manadżerze rachunków 190.. i tajemniczych grupach oznaczonych "BBook"
"...wyniki z przeszlosci wcale nie daja gwarancji zyskow w przyszlosci"...

Awatar użytkownika
DonForex:-)
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: DonForex:-) »

Mam pytanie w sprawie tego nowego builda.

Gdzie mogę znaleźć szczegółowe informacje na temat nowości jakie zawiera ten build.
Zauważyłem tylko wbudowany OCT.
"Someday - and that day may never come - I'll call upon you to give my pips back to me. But until that day, accept this justice as gift on my off day" - The Foreign Exchange Market in my f... nightmare.

Awatar użytkownika
zealot
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: zealot »

andy11 pisze:Wicked_clown
czy mozesz rozwinac temat "narzędzi dilerskich w manadżerze rachunków 190.. i tajemniczych grupach oznaczonych "BBook"
BBook to zgaduje, konta stale tracace, ktore nie sa offsetowane. W przeciwienstwie do Abook. Ale moge sie mylic.
PFSOFT Protrader. Kompleksowa, wielozadaniowa platforma tradingowa.

Awatar użytkownika
ArmadaMarkets
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: ArmadaMarkets »

Jeśli ktoś w dalszym ciągu ma problem z MT4 na Androidzie lub iPhone prosimy przeinstalować platformę, powinno pomóc.
nasz profil na Facebooku - ArmadaMarketsPL - zapraszamy!

ODPOWIEDZ