Armada Markets - Nowa jakość na rynku forex.
-
- Bywalec
Re: Armada Markets - Nowa jakość na rynku forex.
to moze zatrudnij niedowidzacego kierowce do swojej limuzyny ? Ja nie bronie niepelnosprawnym pracowac ani nikomu - niech kazdy po prostu bedzie w miejscu gdzie sie do tego nadaje.
EOT
EOT
-
- Gaduła
No to po co się śmiejesz z niego i szydzisz; nie z tego czym i jak się zajmuje a z tego jaki jest...w czym notabene nie widzę problemu; Ten kolo jest naprawdę super dobry w tym co robi...nie musisz wierzyć tylko sprawdzaj ich a potem wydawaj opinie.pawel_2907 pisze:to moze zatrudnij niedowidzacego kierowce do swojej limuzyny ? Ja nie bronie niepelnosprawnym pracowac ani nikomu - niech kazdy po prostu bedzie w miejscu gdzie sie do tego nadaje.
EOT
-
- Bywalec
nie smieje i nie szydze tylko stwierdzam fakt iz do wykonywania zawodów są wskazane pewne predyspozycje. Tak samo jak do tachania 50kg worów z cementem na budowie nikt nie mowi o dyskryminacji chudziutkich wątłych chłopaczków czy kobiet na rzeczy silnych facetów.
Jest nerwowa sytuacja, chce szybko i sprawnie otrzymac informacje których potrzebuje na temat MOICH środków a nie moge bo gosciu chce a nie moze szybciej gadac a Ty mi wyjezdzasz ze chetnie bys z nim pracował - co ma piernik do wiatraka ? dżizas
Jest nerwowa sytuacja, chce szybko i sprawnie otrzymac informacje których potrzebuje na temat MOICH środków a nie moge bo gosciu chce a nie moze szybciej gadac a Ty mi wyjezdzasz ze chetnie bys z nim pracował - co ma piernik do wiatraka ? dżizas
- ArmadaMarkets
- Pasjonat
Otrzymaliśmy właśnie informację, że w kwestii serwerów wszystko działa już poprawnie, można już normalnie zawierać pozycje. Właśnie zabieramy się do napraw historii rachunków, usuwania podwójnych pozycji itd.
Jeśli ktoś zauważył na swoim koncie jakieś nieprawidłowości, prosimy o przesyłanie ich na nasz mail pomoc@armadamarkets.pl, pamiętając o podanie numeru konta i ticketu transakcji. Uprzedzamy również, że ze względu na dużą ilość zgłoszeń nasz czas reakcji może być dłuższy niż normalnie. Dziękujemy za wyrozumiałość.
Jeśli ktoś zauważył na swoim koncie jakieś nieprawidłowości, prosimy o przesyłanie ich na nasz mail pomoc@armadamarkets.pl, pamiętając o podanie numeru konta i ticketu transakcji. Uprzedzamy również, że ze względu na dużą ilość zgłoszeń nasz czas reakcji może być dłuższy niż normalnie. Dziękujemy za wyrozumiałość.
nasz profil na Facebooku - ArmadaMarketsPL - zapraszamy!
-
- Gaduła
zostawmy to...
P.S. dzisas ja pier...zamów sobie osiłka co będzie mógł dźwigać 2 worki na raz ale połowę z tego wyniesie albo rozwali (by nie napisać brzydko) bo jest tempa dzida, może jeszcze dymnie prezesa:) bo silniejszy...medal zawsze ma dwie strony:) kierowca zajebiście widzi ale chujowo kieruje; gość nie mówi szybko ale szybko załatwia problemy nie wali ściemy jak księżniczka prezesa co głosik ma łady i tyłek ale nie wie ile jest 2+2.
Jednak by już skończyć TAK masz rację...nie rozpisujmy się już...to ja mam małego!
P.S. dzisas ja pier...zamów sobie osiłka co będzie mógł dźwigać 2 worki na raz ale połowę z tego wyniesie albo rozwali (by nie napisać brzydko) bo jest tempa dzida, może jeszcze dymnie prezesa:) bo silniejszy...medal zawsze ma dwie strony:) kierowca zajebiście widzi ale chujowo kieruje; gość nie mówi szybko ale szybko załatwia problemy nie wali ściemy jak księżniczka prezesa co głosik ma łady i tyłek ale nie wie ile jest 2+2.
Jednak by już skończyć TAK masz rację...nie rozpisujmy się już...to ja mam małego!
Panie Pawel_2907 - na co dzień ze zrozumiałych względów nie zajmuję się obsługą telefoniczną naszych Klientów. Ponieważ mieliśmy lawinę telefonów, sytuacja zmusiła mnie do dołączenia do wsparcia telefonicznego. Na Pana szczęście najprawdopodobniej nie będzie już się Pan musiał męczyć rozmową ze mną. Pozdrawiam i życzę samych sukcesów!
Uch, juz mialem pisac o przelewarowaniu... ale przemilcze., bo pan Pawel jest pewnie istota idealna. Zazdroszcze i podziwiam.
Natomiast Armadzie gratuluje dobrego supportu.
Natomiast Armadzie gratuluje dobrego supportu.
Ostatnio zmieniony 18 mar 2013, 17:47 przez zealot, łącznie zmieniany 1 raz.
PFSOFT Protrader. Kompleksowa, wielozadaniowa platforma tradingowa.
Tutaj info o Metaquotes i problemach. Dalsze informacje mają się pojawić i też je opublikuję
http://comparic.pl/listings/metaquotes- ... jest-blad/
http://comparic.pl/listings/metaquotes- ... jest-blad/
Comparic - Codzienne informacje z rynku Forex, GPW.
Analizy, wywiady, statystyki rynkowe, ciekawostki, Forex na Żywo.
Od Traderów dla Traderów
Analizy, wywiady, statystyki rynkowe, ciekawostki, Forex na Żywo.
Od Traderów dla Traderów

brawo dla Armady za uporanie się z problemem,
brawo dla @kubek, dzięki za pomoc, rzeczowo mówisz, a to jak mówisz
staje się problemem kiedy ktoś, kto Cię słucha ma problem z samym sobą
i fajny masz nick

tak tak to ja...ten co wczoraj pisał o obawach i wycofywaniu środków,
sprawy jak dzisiejsza pokazują zaangażowanie i dobre chęci brokera...
tak trzymajcie
-
- Bywalec
Tak się złożyło, że wciąż subskrybuje wiadomości od PrimeXM. Ten przykład argumentacji jest nierzeczowy. Kolego! W jaki sposób Armada uporała się z problemem? Armada nie ma własnego serwera i nie zatrudnia nikogo do obsługi serwerów.
Armada jest odbiorcą usług PrimeXM. Podejrzewam, że nic się nie zmieni w polityce PrimeXM. Jutro wkleję tutaj komunikaty, jakie rozsyłał PrimeXM. Ewidentnie PrimeXM dopuściło się zaniedbania.
Armada jest odbiorcą usług PrimeXM. Podejrzewam, że nic się nie zmieni w polityce PrimeXM. Jutro wkleję tutaj komunikaty, jakie rozsyłał PrimeXM. Ewidentnie PrimeXM dopuściło się zaniedbania.