Armada Markets - Nowa jakość na rynku forex.
Re: Armada Markets - Nowa jakość na rynku forex.
Dzwoniliście do Armady? Coś mówią na ten temat? Jakieś konkrety?
Sky is the limit
Znowu poznikało.
Wina prawdopodobnie MT4 i PrimeXM
To już kolejny raz kiedy Armada ma właśnie przez to problemy. Właściwie jedyne problemy jakie były w Armadzie to przez PrimeXM.
Nie zazdroszczę im.
Wina prawdopodobnie MT4 i PrimeXM
To już kolejny raz kiedy Armada ma właśnie przez to problemy. Właściwie jedyne problemy jakie były w Armadzie to przez PrimeXM.
Nie zazdroszczę im.
Comparic - Codzienne informacje z rynku Forex, GPW.
Analizy, wywiady, statystyki rynkowe, ciekawostki, Forex na Żywo.
Od Traderów dla Traderów
Analizy, wywiady, statystyki rynkowe, ciekawostki, Forex na Żywo.
Od Traderów dla Traderów
Dzwoniłem, nie wiedzą kiedy wróci wszystko do normy. Zamknąłem platformę i ponownie otworzyłem, zlecenia się pojawiły, pozamykałem w cholerę wszystkie które miałem aktywne i oczekujące. Nie straciłem zysku więc afery nie będę robił.
Sky is the limit
-
- Bywalec
Pierwszy raz taki numer widze u tego brokera
skladam zlecenie a w dzienniku ze cena 0.000 SL 0.000 TP 0.000 a z luktoma mam domyslny SL i TP
nie moge nawet złozyc zlecenia i tylko widze ze są juz 50 pips wyzej od mojego buy ktore 30 minut temu bezskutecznie próbowałem rzucic na rynek
masakra, ktos mi za to odda ?
skladam zlecenie a w dzienniku ze cena 0.000 SL 0.000 TP 0.000 a z luktoma mam domyslny SL i TP
nie moge nawet złozyc zlecenia i tylko widze ze są juz 50 pips wyzej od mojego buy ktore 30 minut temu bezskutecznie próbowałem rzucic na rynek
masakra, ktos mi za to odda ?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- DonForex:-)
- Gaduła
dzwoniłem do nich bo pojawiło mi się nagle stratne zlecenie
hehe...zaskoczenie było nie małe.
czekamy, miejmy nadzieję, że szybko się ogarną z tym metaquotes.

czekamy, miejmy nadzieję, że szybko się ogarną z tym metaquotes.
"Someday - and that day may never come - I'll call upon you to give my pips back to me. But until that day, accept this justice as gift on my off day" - The Foreign Exchange Market in my f... nightmare.
u nich takie jazdy są czeste? Bo szkoda czasu i newrów jak to ma tak wyglądać. Nawet na maile nie odpowiadają
macie teraz wogóle połaczenie z na rachunkach real ? - u mnie brak, a demo chodzi....
edit ruszyło
edit ruszyło

Ostatnio zmieniony 18 mar 2013, 16:12 przez marek8, łącznie zmieniany 1 raz.
Mk 9.23 - "....Wszystko możliwe jest dla tego kto wierzy".
-
- Bywalec
jąkający się Pan konsultant powiedział że mają problem z aktualizacją MT4 bo rozwaliłą im serwery i dla bezpieczenstwa srodkow klientów rozłaczyli platforme. Niestety nie był mi w stanie wydukać kiedy to usuną. Swoją drogą jak mozna zatrudnic kogos z wadą wymowy w dziale kontaktu z klientami ? Moze tez powinni zatrudnic sprzątaczke bez nóg w celu obnizenia kosztów eh
Tak to jest jak się zaufa jakiejś "większej instytucji", która ma stronę na wordpressie
Miejmy nadzieję, że wróci do normy...

Zapraszam na moją nową stronę
klik w "WWW". Codzienne analizy i komentarze.

-
- Gaduła
Co się podniecacie tak, to co się stało to po prostu błąd techniczny zdarza się to każdemu brokerowi, nie jest to wina Armady ale widzę że się chłopaki uwijają jak mogą, u mnie otworzyło zamiast jednej 78 pozycji...chyba to nie jest normalne, kolega z biura obsługi załatwił sprawę do ręki i powiedział co zrobić, życzę wszystkim takiej współpracy u innych brokerów skoro nie chcą przeczekać burzy niech zmienia broka:) a teraz trzeba czekać aż to ograna a nie grac na siłę.
P.S.
P.S.
Tępota ludzka nie zna granic nawet jakby był bez nóg i rąk to chciałbym z nim pracować nawet jakbym miał się mandaryńskiego nauczyć. K.pawel_2907 pisze:jąkający się Pan konsultant .... wydukać ................ kogos z wadą wymowy w dziale kontaktu z klientami ? Moze tez powinni zatrudnic sprzątaczke bez nóg w celu obnizenia kosztów eh