Armada Markets - Nowa jakość na rynku forex.
Re: Armada Markets - Nowa jakość na rynku forex.
I saw you twice...
Try again.
Try again.
Wielkie dzięki Ci Fantomasie, ale co to znaczy, że są to nieoficjalne pity? czyli, że mi wyliczą ile mam zapłacić, ale się pod tym nie podpisują i nie informują o tym naszego us?
Gienek pisze:Wielkie dzięki Ci Fantomasie, ale co to znaczy, że są to nieoficjalne pity? czyli, że mi wyliczą ile mam zapłacić, ale się pod tym nie podpisują i nie informują o tym naszego us?
Nasze DMy, które wysyłają PITy niby wszystko robią oficjalnie, a i tak błędy często się zdarzają i warto sprawdzić samemu (mówię tutaj o PITach giełdowych).
Na szczęście są teraz konta złotówkowe i z góry wiadomo jaki był zysk/strata.
Comparic - Codzienne informacje z rynku Forex, GPW.
Analizy, wywiady, statystyki rynkowe, ciekawostki, Forex na Żywo.
Od Traderów dla Traderów
Od Traderów dla Traderów
armada ostatnio zaczyna dawać ciała, jeśli chodzi o egzekucję zleceń na stop lossach. wszystko wchodzi z poślizgiem z poslizgiem na 2-3 punkty na niekorzyść klienta. wygląda to tak, jakby chcieli odbić sobie na tym niski spread i prowizję. mam też mt4 w samym lmaxie i tam tego problemu nie ma
Wydaje się, że to jest wina PrimeXM skoro w LMAX tego nie ma.
Comparic - Codzienne informacje z rynku Forex, GPW.
Od Traderów dla Traderów
Od Traderów dla Traderów
- ArmadaMarkets
- Pasjonat
Zarówno sam LMAX jak i my korzysta z dokładnie tych samych rozwiązań technicznych, nic nie "dodajemy" sobie do poślizgu, także Pana porównanie może być po prostu dziełem przypadku. Na obydwu kontach gra Pan dokładnie tymi samymi pozycjami?
nasz profil na Facebooku - ArmadaMarketsPL - zapraszamy!
http://forexmagnates.com/metaquotes-war ... l-plugins/
Całe to MT4 to o d... potłuc, a czemu brokerzy nie oferują przyzwoitej platformy?
Całe to MT4 to o d... potłuc, a czemu brokerzy nie oferują przyzwoitej platformy?
The start of the end of a MetaTrader era
Cyprus brokers are using the very popular FX trading platform, MetaTrader 4 (MT4), which has been around since 2005, proving extremely profitable. The trend of brokers betting against investors using MT4 has been in the spotlight for the past couple of years, forcing MT4 brokers to offer Straight Through Processing (STP) and Direct Market Access (DMA) via inter-dealer brokers and banks. Now it may be time for the investor to take the next step and consider whether expert advisors (EAs) offer a profitable investment method or are designed simply for MT4 brokers to increase their turnover and so generate more profits for themselves; this may be just as unethical as trading against clients. Other possible concerns include latency higher than 500ms within the platform, skewing of prices, and latency between Cyprus and London – causing costly slippages and rejections.
Nie chodzi o to czy masz rację czy nie, tylko o to, co robisz kiedy masz rację lub jak się zachowujesz jeżeli racji nie masz.
Witam, z egzekucją na razie jakos daje rade
ale wlasnie wylukalem ze swieczki m5 na eurchf zaczely swirowac, lukam lukam, pozniej znowu wracam , przecieram oczy i cos jest nie tak, szybkie porownanie z innym brokiem i faktycznie.
tak ze szybciutko zglaszam w celu usprawnienia platformy
Swieczki M5 od 20:05 (tam po 3 spadkowych m5 powinna byc wzrostowa m5-hossowa czyli zakrywająca w calosci korpusem poprzednią spadkową i nagle zniknela a byla
) czasu platformy primefx jak by cos
niby nic ale jednak.
pozdro.
cofam alarm, tzw moze demowcom sie przyda, na realu swieczki wygladają jak trzeba, na demku tylko cos sie zryło

tak ze szybciutko zglaszam w celu usprawnienia platformy

Swieczki M5 od 20:05 (tam po 3 spadkowych m5 powinna byc wzrostowa m5-hossowa czyli zakrywająca w calosci korpusem poprzednią spadkową i nagle zniknela a byla

pozdro.
cofam alarm, tzw moze demowcom sie przyda, na realu swieczki wygladają jak trzeba, na demku tylko cos sie zryło

Niekoniecznie, od 21:18 świeczki na USDJPY-arm wyglądają conajmniej dziwnie.
Jaka jest różnica we właściwościach konta, gdzie nazwy symboli konczą się .arm, a kontem gdzie symbole nie mają takiej końcówki w nazwie ? Wcześniej na to nie zwracałem uwagi, miałem konto demo z symbolami .arm.
Teraz chcąc otworzyć nowe konto demo każde otwiera mi się ze zwykłymi nazwami bez końcówki .arm.
Czy to ma jakieś znaczenie ?
Teraz chcąc otworzyć nowe konto demo każde otwiera mi się ze zwykłymi nazwami bez końcówki .arm.
Czy to ma jakieś znaczenie ?
Solą życia jest kasa.